- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Bende guvenemiyorum esime maalesefAmin. Insallah. Insallah herkes hatalarini görüpte düzelir. Ama artik güvenemiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende guvenemiyorum esime maalesefAmin. Insallah. Insallah herkes hatalarini görüpte düzelir. Ama artik güvenemiyorum.
Bastan beri destek cok oldum.Kavga ederek , bağırıp çağırarak, ya da ona inanmadığınızı söyleyerek değil ama güzel güzel konuşarak anlaşmayı deneyin önce.
Olmuş artık ama önce destek olun hemen boşanalım demeyin. O oyunlar çok lanet. Çok arkadaşım oldu öyle elimde değil falan diyen. Ya ben bile bir ara iddia oynamadım duramazdım. Benim ki para kazanmak için değildi öyle zevk için , hani küçük miktarlar ama oynamadım da duramıyordum. Arkadaşım oyun oynamamak için borca girdi düşün. Bence ona destek olun ilk önce. Baktınız olmuyor o zaman düşünün ayrılmayı. Vermeyin eline para onda kalsın olmaz mı.
Ben bastan beri destek oldum. Hala oluyorum. Ama bir erkegi evde durduramam. Disari cikmak istiyor haslik veriyorum. Ama kontrol edemiyor. Gitigi yerler dogrumu onuda bilmiyorum. Cocuk olmazsa takip ederdim. Birde esim beni deyilde hep baskasini dinliyor.Kavga ederek , bağırıp çağırarak, ya da ona inanmadığınızı söyleyerek değil ama güzel güzel konuşarak anlaşmayı deneyin önce.
Olmuş artık ama önce destek olun hemen boşanalım demeyin. O oyunlar çok lanet. Çok arkadaşım oldu öyle elimde değil falan diyen. Ya ben bile bir ara iddia oynamadım duramazdım. Benim ki para kazanmak için değildi öyle zevk için , hani küçük miktarlar ama oynamadım da duramıyordum. Arkadaşım oyun oynamamak için borca girdi düşün. Bence ona destek olun ilk önce. Baktınız olmuyor o zaman düşünün ayrılmayı. Vermeyin eline para onda kalsın olmaz mı.
Ben hem güvenmiyorum hemde sevmiyorum gibi. Simdi ayrilsak bu seferde cok kiskanirim baskasiyla beraber oldugu zaman.Bende guvenemiyorum esime maalesef![]()
Onunla iliskini keseceksin dicem sanirim cocuk var olmazBen hem güvenmiyorum hemde sevmiyorum gibi. Simdi ayrilsak bu seferde cok kiskanirim baskasiyla beraber oldugu zaman.
Hem çalışmıyor hemde evdeki parayı çalıp şans oyunlarına mı yatırıyorBenim babamda bizimle fazla ilgolenmedi annemden bosandi. Babasiz vok kötü birsey. Tedaviye gidelim dedim 2 kere gitti... nirKtim kumari dedi. Tabi inanmiyorum. Evden ciktigi vakit hep onu dünüyorum. Kahveye gidiyorum diyor. Evde sikiliyorum diyor. Evdede tutiyorum
Slm arkadaslar. .. suan yeni üye oldum.. dogru yerdemiyim bilmiyorum. Türkcem az zayif o yüzen kusura bakmayin.
ben 3 senedir evliyim, 27 yasindayim ve 1 yasinda cocugum var. Evlendigimin ilk haftasinda kocam bir kac altinlarimi calip oyun -otamatige vermis. Zamanla hastalik olmus. Evlenmeden önce biliyordum ama bana otamatigi biraktigini söylemisti ailesi. Inandim evlendim. Esimi af etim ama icimde hep bi süpe oldu. Zamanla para ve altinlarimin hepsini caldi. Hep af etim. Cünkü korktum ayrilmaktan. Aramizda saygi hic kalmadi. Cok kavgalarimiz oldu. Benim icimde ne sevgi ne saygi kaldi. Bazen biri gelsede dövse diyorum icimden. Esimden nefret etigim zamanlarda cok oldu. Aslinda iyi bir insan. Ama cok sorumsuz. ve para derdi cok. esimle beraber bir yere gidemiyorum. Yani gülüp eylenemiyorum onunla. Beni sevdigini biliyorum ama. Zaten beni sevmesini cok sevdimde evlendi.. ama asik bastan beri degildim. simdi ne yapaliyim? Ortada birde cocuk var. Babasizda yasamasini istemiyorum. Ama asiri mutsuzum.
Babasız büyümesin ama parasız büyüsün çocuğunuz iyi peki
Allah yardımcınız oisun canım rabbim yuvanıza huzur versınDiyorum cocugumuzun rızkını kumara yatırma fln yok ne yazikki devam ediyor bnde 1.5. Yillk evliyim birakip gidemiyorum ailem cok üzüleck ne yapacagimi bilmiyrm