evliligimde mutsuzum

Kavga ederek , bağırıp çağırarak, ya da ona inanmadığınızı söyleyerek değil ama güzel güzel konuşarak anlaşmayı deneyin önce.
Olmuş artık ama önce destek olun hemen boşanalım demeyin. O oyunlar çok lanet. Çok arkadaşım oldu öyle elimde değil falan diyen. Ya ben bile bir ara iddia oynamadım duramazdım. Benim ki para kazanmak için değildi öyle zevk için , hani küçük miktarlar ama oynamadım da duramıyordum. Arkadaşım oyun oynamamak için borca girdi düşün. Bence ona destek olun ilk önce. Baktınız olmuyor o zaman düşünün ayrılmayı. Vermeyin eline para onda kalsın olmaz mı.
Bastan beri destek cok oldum.
Kavga ederek , bağırıp çağırarak, ya da ona inanmadığınızı söyleyerek değil ama güzel güzel konuşarak anlaşmayı deneyin önce.
Olmuş artık ama önce destek olun hemen boşanalım demeyin. O oyunlar çok lanet. Çok arkadaşım oldu öyle elimde değil falan diyen. Ya ben bile bir ara iddia oynamadım duramazdım. Benim ki para kazanmak için değildi öyle zevk için , hani küçük miktarlar ama oynamadım da duramıyordum. Arkadaşım oyun oynamamak için borca girdi düşün. Bence ona destek olun ilk önce. Baktınız olmuyor o zaman düşünün ayrılmayı. Vermeyin eline para onda kalsın olmaz mı.
Ben bastan beri destek oldum. Hala oluyorum. Ama bir erkegi evde durduramam. Disari cikmak istiyor haslik veriyorum. Ama kontrol edemiyor. Gitigi yerler dogrumu onuda bilmiyorum. Cocuk olmazsa takip ederdim. Birde esim beni deyilde hep baskasini dinliyor.

Zamana birakacagim ama gencligimide cürütmek istemiyorum.
Tabi bir yandan bunada sükür ediyorum cünkü beterin beteri vardir. Ama
sagolun kizlar görüsleriniz icin.
Ne kadar destek edersek edelim bunlar yine ayni hatayi yaparlar. Insallah gecer bunlarin hepsi

Hemen nisan adamın icabı dayak arabi birde kumarbazindan katiyyen hayır gelmeeezzzzz!!!

Çocuğunu umursamayan altınlarımı çalan ve paralarımı çalan babasına hak veren bi babası olmasından sa hiç olmasın daha iyi dedim ve çocuğum karnımda annemlere geldim. Nasıl mıyım iyiyim elhamdülillah. Bilmem anlatabildim mi.

adam düpedüz hırsız ve kumarbaz..siz de ondan nefret ediyorsunuz buna rağmen "iyi" bir baba ve "iyi " bir insan mı???
bizi mi kendinizi mi kandırmaya çalışıyorsunuz yoksa boşanmamak için kendinize tutunacak dal arayıp bunu mu buldunuz?

Benim babamda bizimle fazla ilgolenmedi annemden bosandi. Babasiz vok kötü birsey. Tedaviye gidelim dedim 2 kere gitti... nirKtim kumari dedi. Tabi inanmiyorum. Evden ciktigi vakit hep onu dünüyorum. Kahveye gidiyorum diyor. Evde sikiliyorum diyor. Evdede tutiyorum
Hem çalışmıyor hemde evdeki parayı çalıp şans oyunlarına mı yatırıyor
Evlenmeden önce keşke affetmeyip ayrılsaydınız
Bu iş madde bağımlılığına benzer

Bence gençliğini çürütme. Ayrıca eşiniz çocuğunuza kötü örnek olup onun da kumarbaz olmasına sebep olabilir. Sonuçta bir çocuk için baba en önemli rol modeldir. Babası yapıyorsa bu iyi birşeydir diye düşünecek. İyi düşünün derim.

Sizden altın calan adam sızı aldatmasıyla es degerdır bence.. Hatta daha buyuk bır suc ıslemıs sıze karsı.. Nasıl unuttunuzbunları?

Slm arkadaslar. .. suan yeni üye oldum.. dogru yerdemiyim bilmiyorum. Türkcem az zayif o yüzen kusura bakmayin.
ben 3 senedir evliyim, 27 yasindayim ve 1 yasinda cocugum var. Evlendigimin ilk haftasinda kocam bir kac altinlarimi calip oyun -otamatige vermis. Zamanla hastalik olmus. Evlenmeden önce biliyordum ama bana otamatigi biraktigini söylemisti ailesi. Inandim evlendim. Esimi af etim ama icimde hep bi süpe oldu. Zamanla para ve altinlarimin hepsini caldi. Hep af etim. Cünkü korktum ayrilmaktan. Aramizda saygi hic kalmadi. Cok kavgalarimiz oldu. Benim icimde ne sevgi ne saygi kaldi. Bazen biri gelsede dövse diyorum icimden. Esimden nefret etigim zamanlarda cok oldu. Aslinda iyi bir insan. Ama cok sorumsuz. ve para derdi cok. esimle beraber bir yere gidemiyorum. Yani gülüp eylenemiyorum onunla. Beni sevdigini biliyorum ama. Zaten beni sevmesini cok sevdimde evlendi.. ama asik bastan beri degildim. simdi ne yapaliyim? Ortada birde cocuk var. Babasizda yasamasini istemiyorum. Ama asiri mutsuzum.

Eşiniz düpedüz HIRSIZ hem de kumarbaz
Çocugunuza kötü örnek
Ayrıca daha kendi çocuğuna bile bakamıyor ilerde okul masraflarını hep kp den mi isteyeceksiniz
Maalesef kumar gibi bağımlılıkların tedavi edilebilir olduğunu düşünmüyorum

Bu babanin evde durmasi cocuk icin daha zararli.
Hirsizlik yapan, kumar oynayan bir baba, mutsuz bir anne.

İyi de ,seni hatalı buluyorum ben baştan belli etmiş ne diye evlendin ne diye çocuk yaptın,sevmiyorum diyosun,baştan beri aşık değilim diyorsun en önemlisi mutsuzum diyorsun

Ee neden çekmek zorundasın bu adamı?çocuğun aile ortamına ihtiyacı var ama ortada aile yok..mutsuz bir anne..sorumsuz bir baba

Çocuğunuz babasız yaşamaz.Babası insansa zaten o çocuğu gelir görür alır götürür. Çocuk için diye diye o sorumsuz babayla ve mutsuz bi anneyle büyütmeyin çocukları ya.

otomat lafına ve türkçenize bakılırsa siz yurtdışında mısınız?
orada bu şekilde bağımlı çok adam gördüm de

bulunduğunuz yerde sosyal destek hattı filan yok mu? size destek olacak bir uzman filan yok mu? eşinize bu hareketine devam ederse kendisini dava edeceğinizi, uzaklaştırma cezası isteyeceğinizi filan söyleseniz olmaz mı?

Back
X