Evliligimde olanlar sizlere de tecrube olsun

iyi de ben bunu yaşadım böyle de önlem aldım yada müdahale ettim demiyorsunuz ki..Tecrübe nasıl olacak?

Benden gizli eski arkdasiyla bulusmasi aldatma mi sence

Normal bir şeyse neden bavulunuzu toplayıp gidecek kadar tepki verdiniz?
Asker arkadaşıyla buluşup iki kadeh içmiş gibi mi sizce?
Eski bir bayan arkadaş, gayet rahat konuşmalar, clup, içki. Sonrasında el sıkışıp ayrılmışlar mı yani?

Yok yok aldatma yok

Gece kulübünden sonra nereye gitmişler biliyor musunuz ?
Ya da şöyle sorayım; kulüpten sonra herkesin kendi evine gittiğine emin misiniz ?

Neyse size tek tavsiyem, arada bir smear testi yaptırın.

Adam benimle niye evlendi yazmissiniz da siz niye bu adamla evlendiniz? Evlenmeden once korkutuk asikti da sonra mi bu hale geldi???

Allah Allah ne ilginç evlilikler var.
Size göre bu normal midir yani?
Şiveli,küfürlü konuşan kadın komik oluyor,hadi geyik yapalım,gülelim.
Hiç mi komedi filmi izlemeyi ya da Cem Yılmaz gösterisine bilet almayı düşünmediniz,hani gülmek istediğiniz zaman?

Çatır çatır aldatılmışsın. Boşuna kendini kandırma. Evliliğin de düzelir ama ne zaman biliyor musun, kocan 70 yaşına gelip de elden ayaktan düşünce. Çaresiz misin, evet. Çünkü eminim ki senin gibi kadınlara hangi çözümü bulursak bulalım yine de o evlilik zannettiğin o zavallı anlaşma bozulmasın diye hep bir bahanen olacak. O yüzden benden sana tavsiye kocanın telefonunu falan kurcalama. Cinselliği de hayatından çıkar.

Bal gibide aldatılmışsınız. Üstüne birde sizin üzerinizden alay konusu bile olmuş. Aramızamı getireyim ne demek ya.
Siz bunu kabullenmeyecekseniz ne diye kendinizi yıpratıyosunuz. Kendi gözünüzde zaten aldatılmamışsınız. Ama bana göre aldatılmışsınız ve aldatılmaya devam ediyorsunuz.

Ben kabahat.esimde degil demiyorum olayi eksik anlatmamak adina detay veriyorum.esim ben yokken kizin tirkiyeye geldigi haberini aldigi icin geyik istiyor ben de bana 5 dk ayirdigin zamani o gun 1 saat kizla gecirmissin dedim

Geyiği ana babasıyla arkadaşlarıyla da yapabilir. Neden başka bir kadınla ? Hee bu arada siz birdahaki şehirdışı gezinizde eşinizin canı yine geyik isteyecek. Demedi demeyin.

Sanırım size aşık olmayan arzulamayan erkekle evlenmeyin demek istiyorsunuz...çocuğunuz yoksa kendinize bu eziyeti yapmayın derim ...size düşkün biriyle evlenseniz daha mı iyi olur acaba

Anladiniz tesekkurler
Haklısın bacım.
Adam sevişmiyor, ilgisiz, başka kadınlarla eğleniyor ama olsun.
Sonuçta tapusu sende.

Yalnız bir daha yakalarsan görmezden gel, adamı açıklama yapmak zorunda bırakma. Sonuçta eğleniyor başka kadınlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…