Madem aldatma yok bisi yok, neyi dert ettiniz de konu actiniz? Mutlu mutlu yaşayın isteBenden gizli eski arkdasiyla bulusmasi aldatma mi sence
Benden gizli eski arkdasiyla bulusmasi aldatma mi sence
Normal bir şeyse neden bavulunuzu toplayıp gidecek kadar tepki verdiniz?
Asker arkadaşıyla buluşup iki kadeh içmiş gibi mi sizce?
Eski bir bayan arkadaş, gayet rahat konuşmalar, clup, içki. Sonrasında el sıkışıp ayrılmışlar mı yani?
Engin tecrübelerinden Kk yi mahrum bırakmak istememiş arkadaş. Kocanız sizi aldatmadım dediyse inanın, doğru söylüyor demek istiyor sanırım. Yada öyle bişey işte.Madem aldatma yok bisi yok, neyi dert ettiniz de konu actiniz? Mutlu mutlu yaşayın iste
Engin tecrübelerinden Kk yi mahrum bırakmak istememiş arkadaş. Kocanız sizi aldatmadım dediyse inanın, doğru söylüyor demek istiyor sanırım. Yada öyle bişey işte.
Allah Allah ne ilginç evlilikler var.Benim dusuncem o kiz turkce sivesiyle ve yari kufurlu konusmasiyla komik bir tarza sahip kocam daha once soylemisti o kizi yine sormusum onceden instsgramda gorup o da eski arkdasim turkce konusmasi komik oluyordu gulerdik dslga gecerdim filan derdi
Bize öğüt vermek için açmış hanfendiMadem aldatma yok bisi yok, neyi dert ettiniz de konu actiniz? Mutlu mutlu yaşayın iste
Ben kabahat.esimde degil demiyorum olayi eksik anlatmamak adina detay veriyorum.esim ben yokken kizin tirkiyeye geldigi haberini aldigi icin geyik istiyor ben de bana 5 dk ayirdigin zamani o gun 1 saat kizla gecirmissin dedim
Anladiniz tesekkurlerSanırım size aşık olmayan arzulamayan erkekle evlenmeyin demek istiyorsunuz...çocuğunuz yoksa kendinize bu eziyeti yapmayın derim ...size düşkün biriyle evlenseniz daha mı iyi olur acaba
Haklısın bacım.Anladiniz tesekkurler
Ayrıca adam aldatmadı madem niye küfredip olay çıkarıyorsun?Anladiniz tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?