Evliligimde olanlar sizlere de tecrube olsun

kocanızda isteksizlik yok sizi istemiyor... aldatilmissiniz yani isteksiz bi adam herkese öyle olur.. üzüldüm sizin adınıza

kocanızda isteksizlik yok sizi istemiyor... aldatilmissiniz yani isteksiz bi adam herkese öyle olur.. üzüldüm sizin adınıza
Ben kocamin baskasiyla da biraya geldiginde sohbet etmeyi tercih.edecgini dusunuyorum cunku onun icin bakmak izlemek yeterli fiilen yapmaya gelince yorgun hissediyor ama o kiz tabi istekli olup tahrik edecek seyler yaptiysa isler degisir.ama genel durum bu esim bana boyle soylemisti diger erkekler gibi asiri istek duymadigini zaten urolog da bu u dogruladi testeron fsh gibi hormonlara bakarak

anlıyorum sizi kocanızı seviyorsunuz. ama aldatmak sadece seks yapmakla olmaz size yalan söylemiş başka kadınlarla garip garip muhabbete girmiş görüşmüş. yatağa girmesi gerekmez bunun ihanet olması için

anlıyorum sizi kocanızı seviyorsunuz. ama aldatmak sadece seks yapmakla olmaz size yalan söylemiş başka kadınlarla garip garip muhabbete girmiş görüşmüş. yatağa girmesi gerekmez bunun ihanet olması için
Evet zaten bu konismalari duymasam bu kadar midem bulanmazdi simdi odadsn ciksam bana yumusak dsvranicak ozur dileyecek ama sonra aklims bu turden seyler gelecek keske olmasaydi o konusmalar dogru duzgun havadan sudan olsaydi olacakss bile

Evet zaten bu konismalari duymasam bu kadar midem bulanmazdi simdi odadsn ciksam bana yumusak dsvranicak ozur dileyecek ama sonra aklims bu turden seyler gelecek keske olmasaydi o konusmalar dogru duzgun havadan sudan olsaydi olacakss bile
anlıyorum ama değişmez böyleleri yiprandiginizla kalirsiniz. çocuğunuz var mi

Gerçekten artık olan olmuş. Yalan söylenmiş mi söylenmiş. O nedenle siz kendi psikolojiniz için yardım alın derim.
Nasıl silinir bu konuşmalar aklımdan diye soruyorsanız eğer, hepsini öyle bir unutuyorsunuz ki aklınıza bile gelmiyor. Ama tabi zamanla. Uzun surebilir ama geçiyor. Kimse aşk koca için omur boyu yas tutmuyor. Emin olun.

Ablacım ne demek aldatma yok?
“ Gece klübünde oturup zemzem içip namaza durduk, seni de çağırdı karıcım aramıza pilavlı sohbet etmek için ama ben gerek bulmadım” mı dedi size aldatma yok diyorsunuz?

Burada cok rahat bosan derler bazen.
Evliligi yikmak kolay degil elbet ama soyle bir dusun.
Bu gerceklerle yasamak mi daha zor bosanip temiz bir sayfa acmak mi?

Burada cok rahat bosan derler bazen.
Evliligi yikmak kolay degil elbet ama soyle bir dusun.
Bu gerceklerle yasamak mi daha zor bosanip temiz bir sayfa acmak mi?
Bilmiyorum ona hep o gune ait detaylari soruyorum cvp vermiyor kiz scik giyinmisti diyorum hayir diyor koluna girdi mi hayir civik tavirlar yoktu diyor.ama sadece espirili sohbetler agzi bozuk oldugi icin onun konusmalari oyle diyor rahat bi kiz konusmasino duydum degisik bir turceyi iyi klnusuyor komik bi uslubu var biraz hoslanmayacagim sekilde rahat arkdas olduklarini dusunuyoruk ama icergi herseyi konusulan bir.arkadaslik

adamın sizle sevişememe sorunu var.Bir yalan bulmuş adı isteksizlik ama başka kadınla dirty talk yapıyor gayette güzel.Bence bu olay aldatma da illa siz sevişerek aldatması aldatmaktır kafasindasiniz ya adım gibi eminim o adam o kadınla yatmıştır gönlünüz rahat olsun

Nasil bu kadar net konusuyorsunuz kadin evli cocuklu kaldi kocam o kadar istekli gozu donecek bir sahsiyet degil ama sarhossa yapmistir ben cok sonra geldim eve bir delil bulamadim ssdece lafta ama o bile beni igrendiriyor ysttiklarini dusunmuyorum.Aralarinda bir cekim olsa gecmisten dolayi cunku el sakasi yapacak bir kiz benimki de gulen bir tip yani izin verir yuzi sert degildir ama kendisi yeltenmez ya ds ileri gitmez

Yarısını okudum herhalde yatakta basınca aldatma sayılıyor sizin için. Böyle hayat zor olmalı, bana Böyle davranan adamla niye evli kalayım ben hayatında yok gibiyim madem giderim ben de keyfime bakarım, bazı kadınlar acı çekmeyi seviyor sanırım

Bu ülke benim kocam yapmaz diyen kadınlarla dolu ve hepsi de yapar sen ancak ayakta uyursun

Valla hanımefendi kusura bakmayın da “karımı aramıza mı getireyim” cümlesini biraz ölçüp tartıp düşünün bence. Okeye 4. Mü arıyorlar gibi geldi size bu cümle anlamadım ki ben?
Size gelince bakıyor demek ki, başkasına panter mi kesiliyor orasını bilemeyeceğiz artık. Sizin yanınızda uyumayı tercih ediyor diye çok da masum görmeyin bence derim ben ama siz bilirsiniz, nasıl rahat edecekseniz öyle düşünün ama gerçekleri değiştiremezsiniz.

Bu açıklamalarr dinledikçe karşınızdaki insana olan nefeetiniz artmıyor mu? Bu kabulleniş nasıl oluyor.
İnsan nasıl sindirebiliyor böyle şeyleri?
Tekrar güven nasıl tesis edilecek?
Edilmezse nasıl yaşanacak.
Benim kafamda bin tane bu tarz soru var mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…