Evliligimden ve eşimden sıkıldım..

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.966
5.149
398
O kadar cok seviyordumki onu...
Nasil bu hale geldim nasil nefret ettim anlamiyorum..
Konularimi takip eden bilir aşırı kiskanc biriyim herseyden kiskaniyorum..
Ona gelince dort dortluk degil ama genel olarak tum herkes bana imrenir sozumden cikmaz beni dinler ev isi yapar romantiktir..
Sorunuma gelince artik esimi sevmedigimi
ondan uzaklastigimi hissediyorum..
Gece calisiyor acaba evde yanliz kaldigim icinmi sogudum ondan..Bilmiyorum sizce ne yapmam gerekiyor..
soguma sebebim ne olabilir?
evliligime renk katmak icin ne yapmam gerekir?

Kıskançlık için doktora gitmeyi düşündün mü hiç? Bütün gece yalnız değilsindir heralde bildiğim kadarıyla eşin polis ama her gece nöbeti olmuyodur. Mesela güzel yemekler yapıp sofra hazırlayabilirsin. Güzel bir film bulup açıp izleyebilirsin. Sonuçta birlikte yapmaktan zevk aldığınız şeyler vardır onları yapabilirsin.

Daha once konularimda dedim esim pskologa gidecegine namaz kil demisti inacli biridir Allaha yonelirsen gecer diyordu..
Ama gecmedi doktora gidecegm ikna oldu zaten genel olarak yapar..
Malesef birgun evde birgun gece calismakta..
Bu durum beni yipratti gezmekte sorun yok sirf ben sıkılıyorum diye bir hafya izin aldi..
Ama neden bilmiyirm ona karsi cok uzagim cok sogugum....

Peki sen çalışmıyor musun? Belkide çalışmadığın için bütün gün evde sıkılıyosundur ve eşinde akşam eve gelmeyince bu sıkılma daha çok artıyodur. Ben diğer konularından biliyorum seni ve bence eşin seni çok seviyo ve sana karşı çok sabırlı. Mesela bu yönlerini düşünsen yani evliliğinde olumlu şeylerde vardır illaki onları düşünmen işe yarayabilir. Ve doktor konusu önemli sakın aksatma belki doktora gidince herşey daha güzel olabilir.

Evet bende is ariyorum..Esim 12/36 calisiyor..
Doktra gidecegm.
Tesekkir ederim fikirleriniz icin

Bence esinle ayni frekansta deyilsin. Muhtemelen duygularini hic anlamiyor, onemsiz goruyor daha kotusu sacma buluyor. Onun gozunde hep sacma seylere kafayi taktigini dusunuyorsun. Seni hic anlamadigi i dusunuykrsun. Soguman bence bu yuzden.

Soguduguna emin misin? Zaman zaman biz bayanlar boyle bir uzaklasma yasiyoruz sanki, sonra yine duzeliyoruz, belki sen de yine duzelirsin.

12/36 o kadar da abartılacak bi çalışma sistemi değil ki, soğuma sebebin bu olamaz bence. Ben de zaman zaman yalnız kaldığımdan bunalıp kötü davranıyorum ama benim eşim 7/24 çalışıyo. Haftanın bir günü hariç her gün karakolda.

aynen öyle yahu 12/36 çalışıyo diye adamdan soğumak olur mu, bi arkadaşım var onun eşi de asker bi göreve gidiyo 1 ay gelmiyo o 1 aya karşılık atıyorum 3 gün istirahatli, o ne yapsın

bu kadar kısa süredir evlisiniz adam romantik ilgili anlıyor seni vs. Bence sen yalnız olmaktan sıkılmışsın kocandan değil. Bide kış buhranı filan normal bunlar. ,evde yapacak şeyler bul kendine. Güzel yemekler pastalar dene, aksesuar yap, örgü ör. Kendini oyalaka ki kocana sarma:1
:

ewleneli daha ne kadar olmuşki hemen sıkılıyorsun canım zaman zaman böyle duygular içinde olabilirsin havalardan ya da ewde sürekli yalnız kaldığından olabilir...

ama anladığım kadarıyla kocan seni sewiyor...

kendine bi uğraş bul, bi işte çalışabilirsin ya da arkadşlarınla komşularınla wakit geçirebilirsin...

o işten gelene kadar sürekli ewde olmak onu beklemek hergün aynı şeyleri yapmak seni sıkmış olabilir ama geçici bi durum...

dediğim gibi iş bulana kadar arkadaş komşu takılırsan kafanı dağıtırsın sıkma canını =))

Bence soğumamışsındır da bu anlık hissettiğin bi duygudur diye düşünüyorum. Ortada aldatma, şiddet yoksa pat diye soğunulmaz ki çok sevdiğin kocadan.

Daha cok yenisiniz evliliginizde... Sogudum kelimesini duyunca cok sasirdim...
Bence oncelikle bir destek almalisin, bir doktora gorunmelisin, psikolojik bir sorun bana gore...

Nice kadinlar var, esleri kamyon soforu, ayda yilda bir evlerine ugrayan esler var.
Bence bu kadar karamsarliga itme kendini... Profesyonel bir yardim al.
Cok daha iyi gelecektir sana...

Eger calismiyorsan kendine bir hobi edin... Esinin olmadigi zamanlarda, evde yalniz kaldigin zamanlari degerlendir.
Ugras zaten yeterince seni oyalayacagindan, bu tarz seyleri dusunmeye firsatin kalmaz.

Bence tatil harika olur.kultur turlar var. Hem de yeni insanlarla tanisirsiniz
Ayrica esinizin calisma saatleri dediginiz gibi etkilemis olabilir.
Maddi durumunuz elverdigince yatak odanizda salonda vs degisiklikler yapabilirsiniz.
Sevginizden esinizden vazgecmeyin
Yasadiginiz sey kisa bir bunalim olabilir.
Bu tip durumlarda beraber yasadiginiz hayatta degislik en iyisi
Bu kiskancilik durumunuz icin de ilerde daha buyuk sorunlara yol acmamasi icin psikolog yardimi alabilirsiniz.
Allah yardimciniz olsun.

senin ki can sıkıntısımı yoksa eşinden sıkılmakmı anlayamadım
ancak eğer bir sıkıldığın evlilik kurumu ve eşin ise

BU KONUDA SENİN DEĞİL eşinin yapacağı şeyler var açıkcasıbir kadın ben sıkıldım diyebiliyorsa durum pek iç açıcı değil o halde
eşini al karşına konuş güzelim
seni kaybetmek istemiyorsa elinden geleni yapsın.

Benimde kotu bir huyum var esimle nezaman tartissak soguyorum kus kalmak iyi geliyor sevmiyorum dedigim adama her barismamizda yeniden asik oluyorum.

Evlenmeden once illaki birlikte dinlediginiz sarkilar vardir tak kulakligi kulagina sarkinizi dinle gozlerini kapatip onu hayal et ilk gorusunu en guzel romantik anlarinizi canlandir gozunde eger birbirinize yazfiginiz mektup vs varsa onlari oku.esinle ozel anlar gevir sorumluluk varsa cocuk bunlarin disinda kalin .eger cok buyuk bir problem yasayip ta boyle dusunuyosan o farkli tabi ama gelgitler icin dene diyorum.

Benmde son zamanlarda sık sık yaşadığım bir duygu. . Bende sıkıldığımı soğudumu hissediyorum. . Belkide heyecan lazım . . Değişiklik lazım. .İmkan varsa tatil lazım

canım benim eşimde polis ve aynı 12 36 çalışıyo bende çok sıkılıyorum evde oğlum var iyiki ama oğlum eşimin yerini doldurmuyo gece her uyandığımda saate bakarım 3 4 5 derken sabah 6 oldumu oh çok şükür bugünde sabah oldu derim özlerim korkarım düşünürüm o benim herşeyim işleri kolay dğeil zor bir meslek seni anlıyorum sıkılmanı anlıyorum çünkü eşim akşam 6 da gidiyo sabah 8de geliyo gelincede 12 1 kadar yatıyo bekliyorumki kalksın onunla kahvaltı çok keyifli herşey anlamsız ama elden ne gleir işleri bu Allaha emanet hepside eşin işten gelince cıkın gezsin benim oğluma rağmen sıkılıyorum sen yalnızsın çok iyi anlıyorum aslınd aeşine karşı değil yalnızlıktan sıkılıyosun sen nerde otururuyosunuz bu arada belkide arkadaşlardır belimi olur:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…