Evliligimden zerre keyif almiyorum

dogadannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
21
0
36
Aydın
Evliligimden zerre keyif almiyorum.hayat sorumluluklarin pesinde yasanmasi tuketilmesi gereken zaman yapilmasi gereken isler hep maddi sikinti muhabbeti hep cocuk hep ev isi hep yemek...Esim gozunun kiyisiyla bile bakmiyor bana.Belki 1 yildir kirk yilin basi tatsiz tuzsuz birkac sevisme hepsi bu.Kadinligimi unuturak hatta cogu zaman kadinligimdan utanarak geciriyorum zamani.Reddedildigim her an aynalara kosuyorum bedenime kusuyorum.Herkesin utandigi sey ne ise ben onu yaziyorum iste.Tum bunlarin icinde hayati paylastigi insandan boylesine uzaklasan maddi sikintilar cekip duze cikan esiyle gulmeyi sohbet etmeyi goz goze bakmayi unutup yeniden toparlanan arkadaslar, beni cesaretlendirecek birkac yasanmislik yazarsaniz yalniz olmadigimi anlayarak toparlanabilecegim...

canım benim üzülme inş her sey yoluna girer esin neden reddediyor

cnm ben 15 yıllık evlıyım bugunlere gelesıye kadar cekmedıgım hıcbırsey kalmamıstır kı bı donem ayrı bıle yasadım kaç yıllık evlısın bılmıyorum ama benım ögrendiğim su oldu herseyı esten beklemek yalnıs ben sunu yapmadım ben senın ıcın sacımı supurge edıyorum sen ne yapıyorsun hıc benımle ılgılenmıyorsun vs tarzı seyler yapmadım hiç kadın ve erkek ıkı ayrı bırey kadının gorevı ve erkegın gorevı farklı anladıgım kadarı ıle ev hanımısın calışmayı dusunmedın mı? bu bı nebze ınsanı rahatlatıyor cunku evde oturdugun surece senın gorevlerın sabıt ekstra yapabılecegın evde kendını oyalayacak senı mutlu eden seyler yapabılırsın sen kendıne guven ve kendını mutlu et esını sorgulama yalnıs anlama ama annemın bır sozu var ve ben ona ınanırım eger ben bırsey yapmak ıstıyorum ve kocam hayır derse evet demesı 5 dk bu senın elınde tatsız tuzsuz dıyorsun ya sen ona bunu hıssettırırsen hep boyle devam eder ıstesende ıstemesende malesefkı rol yapmak zorunda kalabılıyoruz bı cok sey ona baglı yılların tecrubesı bu arada ben sana soyledıklerımın farkına ilk 5 yıldan sonra farkına vardım hayatını renklendırmek senın elınde once kendıne guven oramı begenmıyorum deme ben 1,59 boyundayım ve 80 kıloyum mesela kıloluyum ama esımın yaptıgı herseyı bılırım ama o benım bıldıgımı bılmez

kendıne bak spora git guzelles.. kendıne guven once ınsan kendıne deger verıcek ozaman gor bakalm kocan nasıl arkanda dolanıyor

Kizlar ben devlet memuruyum.resmi bi kurumda calisan kendine bakan spor epilasyon vs ihmal etmeyen gulmeyi seven biriyim.guclu kadinlar hep idealim olmustur.anlatmaya calistigim, bir nevi erkegin psikolojik olarak kadini yipratmasindan geciyor.ayrica eger erkek ulasima kendini kapatmissa, onunla iletisim kuramiyorsaniz derdinizi anlatamiyorsaniz bi yerde tikaniyor.ben su an gecis surecindeyim biseyleri kabullenmeye calisiyorum ve desteginizi bekliyorum hepsi bu.akintiya karsi yuzmeyi biraktim,ne kadar ugrassam da 2 yasindaki kizim birdenbire buyumicek, milli piyangodan para cikmicak vs...

Ve ben kendini bedenini Turk toplumunda da olsa kadin olmayi seven biriyim,esimin benimle sevismek istememesi ozellikle cok ilginc geliyor bana.ama konum cinsellik degil yalnizca, hayati cekilmesi gereken surec gibi degil keyif alarak yasamak istiyorum.

sen istediğinde redmi ediyo seni canım yoksa nazlanarakmı yanaşıyo?? bakımsızlıkla cinselliğin alakası yok bence erkek canı istedikten sonra afedersin kadın olması yeter gözüyle bakar ama bişeylere doymamışsa alasını yaşamamışsa tabi. eşinin sana yanaşmaması senle değil kendisiyle alakalı kesinlikle. peki hiç sormadınmı

Hayir dedi.moral bozuklugu vs.aklima gelmiyor dedi.cocuk uyuyana kadar halim kalmiyor dedi.olabilir dedim.isler yoluna girsin diye bekledim.morali duzgunken de yanasmiyor.ben adim atiyorum olmuyor hep bi bahanesi var anlican.cok yogun calisiyor aldim kabul ettim.bir pazarimiz bile yok ona da okey.ama sorumluluklarimiz var bi cocugumuz var.cocugu parka goturmek bile hayatin olagan akisi degil de gorev gibi.sevgisiz degil.sevgisini dile getiriyor.ama bisey var anladin mi egreti duruyor yakismiyor.

açıkça konuşmayı denedinmi demiştim ama cevap alamadım bu yorumdan biraz konuşulmuş gibi anladım neyse

Kisaca evet bebegim konustum.faydasizzz.ben cozum aramaktan cok yasayanlarin tecrubelerinden faydalanmak istiyorun aslinda

bende öyle hep stres ardından tartışmalar vs..daha 1 yıllık evliyim bu ilk ayındnan başladı adapte olmakla alakalı herlde..şimdi biraz daha iiyiz gibi.madiidyatında etkisi büyük tabi oda sıkıntı veriyor bize şimdi biraz çok şükür aştık gibi düze gidince düzelirsinz onunda psikolojisi bozuktur merak etme...geçr bunlar

Bi gün bi velimize ''nasılsın, napıyosun'' diye hal hatır sormuştum;

''napalım, hayata karşı direniyoruz'' diyede bi cevap almıştım.

Bian durdum düşündüm, ne doğru bi söz. Hayata karşı direniyoruz. Faturaları, geçim derdini düşünmekten hayattan keyif alamadan yaşıyoruz.

Herşey maddiyat değil, ama biçok şey maddiyat artık. Eşimle ilgili sıkıntım yok ama, diğer söylediklerinize katılıyorum.

devlet memuruysanız iyi bir geliriniz var demektir. ..
asgari ücretle gecinenler ne yapsın o zaman intiharmı etsinler ..
bence maddiyattan daha öte problemleriniz var sizin

Bebeginizle birlikte hayatin tadini cikarmaya bakin mesleginiz var bu demektrki paranizda var esinizi umursamazsaniz belki akli basina gelir

bizler herbirimiz ayri ayri birer dunyayiz, kadini da erkegi de. ama malesef kadinin dislandigi duygularinin umursanmadigi itilip kakildigi bi ulkede bi dunyada yasiyoruz.yazladiklarimda cogu kadinin bir parcasi var biliyorum.ve lutfen diyerek ekliyorum.yasadiginiz tum sikintilari itilip kakilmalari ( duygusal anlamda da bir siddet soz konusu olabilir) hep baskalarinin daha kotu daha zor durumlarina bakarak kucumsuyoruz.HAYIR. yasadiginiz sizindir ve kimse sizden iyi bilemez hep e o zaman onlar olsun intihar etsin, onlar ne yapsin vs diyerek susan kadinlardan olmaya niyetim yok arkadasim.ben derdimi kendimi bilen biriyim ve cozum ariyorum.belki desarj oluyor belki motive oluyor belki hareketw gecemeyen kimselere ilham oluyorum.bu hayat ve evet hepimiz direniyoruz.sen baskalarinin kotu hayatina bakip sukretmeye devam edebilirsin..

Evimizde kizimizin tahta kalemle resimler cizdigi kucuk bi tahta var.bir misafirimiz geldi ve 10 yasindaki kizi bir ev yapip icine ailesini yerlestirdi.tabiki baba tc karsisinda kendisi ve abisi odalarinda anne ise mutfakta ve yuzu de uzgundu.10 yasindaki bir kiz cocugunun ailesini algilayisi bundan ibaret.hepsi beraber parkta, yemekte , vs degildi.biz de ayni bu resimdeki gibiyiz.Kizimin da ayni resmi cizmesini istemiyorum...

her evlilikte bu durumun er ya da geç yaşanacağını düşünüyorum ben erkek , daha iyisini daha güzelini buldukça gördükçe etkin olarak aldatmasa da beyninden bu düşüncelerin geçmesi bile kişiyi aldatılmış sayar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…