Evliligimden zerre keyif almiyorum.hayat sorumluluklarin pesinde yasanmasi tuketilmesi gereken zaman yapilmasi gereken isler hep maddi sikinti muhabbeti hep cocuk hep ev isi hep yemek...Esim gozunun kiyisiyla bile bakmiyor bana.Belki 1 yildir kirk yilin basi tatsiz tuzsuz birkac sevisme hepsi bu.Kadinligimi unuturak hatta cogu zaman kadinligimdan utanarak geciriyorum zamani.Reddedildigim her an aynalara kosuyorum bedenime kusuyorum.Herkesin utandigi sey ne ise ben onu yaziyorum iste.Tum bunlarin icinde hayati paylastigi insandan boylesine uzaklasan maddi sikintilar cekip duze cikan esiyle gulmeyi sohbet etmeyi goz goze bakmayi unutup yeniden toparlanan arkadaslar, beni cesaretlendirecek birkac yasanmislik yazarsaniz yalniz olmadigimi anlayarak toparlanabilecegim...
allah kolaylık versın ınsallah hersey duzelmıstır. emın olkı erkekler guclu derler ama bız bayanlar daha gucluyuz erkekler maddı sıkıntı sırasında kendılerını kotu hıssedıyorlar bızlere herzamankı gıbı buyuk ısler dusuyor sabırlı olun bılıyorum zor oluyor bır bayan olarakta ınsan gucunun azalıdgını dusunebılır ama guclu olun. ve konusmak ınanın herseyın ılacı