• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimden zerre keyif almiyorum

Evliligimden zerre keyif almiyorum.hayat sorumluluklarin pesinde yasanmasi tuketilmesi gereken zaman yapilmasi gereken isler hep maddi sikinti muhabbeti hep cocuk hep ev isi hep yemek...Esim gozunun kiyisiyla bile bakmiyor bana.Belki 1 yildir kirk yilin basi tatsiz tuzsuz birkac sevisme hepsi bu.Kadinligimi unuturak hatta cogu zaman kadinligimdan utanarak geciriyorum zamani.Reddedildigim her an aynalara kosuyorum bedenime kusuyorum.Herkesin utandigi sey ne ise ben onu yaziyorum iste.Tum bunlarin icinde hayati paylastigi insandan boylesine uzaklasan maddi sikintilar cekip duze cikan esiyle gulmeyi sohbet etmeyi goz goze bakmayi unutup yeniden toparlanan arkadaslar, beni cesaretlendirecek birkac yasanmislik yazarsaniz yalniz olmadigimi anlayarak toparlanabilecegim...

allah kolaylık versın ınsallah hersey duzelmıstır. emın olkı erkekler guclu derler ama bız bayanlar daha gucluyuz erkekler maddı sıkıntı sırasında kendılerını kotu hıssedıyorlar bızlere herzamankı gıbı buyuk ısler dusuyor sabırlı olun bılıyorum zor oluyor bır bayan olarakta ınsan gucunun azalıdgını dusunebılır ama guclu olun. ve konusmak ınanın herseyın ılacı

zaman alismayi ogretiyor.ama ben mucadeleye devam diyorum.kadinlarin haklarinin yagmalandigi alinip satildigi 13 yasindaki cocuga dahi kadin diye bakilabildigi bir dunyada yasayarak zulum goren tum kadinlara elimden geldigince destek oluyorum.onlarin yaninda bizim yasadiklarimiz solda sifir kalir demiyor erkegi siddetin en masumundan bile uzaklastirmaliyiz diyorum.

Merhaba. Yazınızı okudum. Ne demek istediğinizi can-ı gönülden anladım. Bu tür bir yaşanmışlığım yok, fakat bir kaç naçizane cümle yazabilirim. Eşimle önceden herşeyi konuşarak evlendik. Evliliğimizi monotonlaştırmayalım dedik. 2,5 sene oldu hala bi çabamız var. Yaşınızı ve evlilik sürenizi bilmiyorum fakat vücudunuz ile ilgili lütfen kendinizi küçümsemeyin. Eşiniz depresyonda olabilir veya hayat gailesi yüzünden kabuğuna çekilmiş olabilir. Maddiyat çok önemli. Erkek cinsellik aklına geldiği zaman afedersiniz kadın olsun da ne olursa olsun der. Sizle alakalı değil. Evliliğiniz monotonlaşmış o kadar. Sevgi problemi yok bence, sorunlar yüzünden herkes kendi kabuğuna çekilmiş. Malesef ki tüm renklendirme işi dişi kuşa düşüyor. Ben geç evlendim, ilk başlarda ufak tefek sorun yaşadık, eşim hayatında hiç tartışma görmemiş o yüzden en ufak sesimi yükseltsem bile kırılır. Ben de çok dobrayımdır. Sorunları şöyle aştık, bir yerde okumuştum. Erkekten çok birşey beklemeyiz bu konuda, malesef çok düz düşünüyorlar. Mesela sürekli ev işi mi yapmaya başladınz, yemeği yapıyorsunuz diyelim eşiniz de tv'ye çöktü her zamanki gibi. " canımmm salatayı sen yapar mısın, senin elinden salata yemeyeli çok oldu gibi tatlı dille yavaş yavaş onu deliğinden çıkartarak aşabilirmişiz. Erkek çok kolay değişmiyor. Söz gelimi eşiniz maç mı izliyor hep, şaşırtacaksınız onu. İki bira, gazoz vs ne severse alıp getirip, kocaman bir cips alıp haydi beraber izleyelim demek çözümdür. Siz bu hareketi yaptıkca utanacak ve o da size katılmaya başlıyacaktır. Bunun gibi bir sirü örnek. Eşinize uygun olur mu bilmiyorum ama bir deneyin derin. Ufacık sorunları böyle aştık. Maçtan nefret ederim, hatta tv nin açma tuşunu bilmem. Baktım adam maç hastası ben değiştim. Önüne çerez, cips ne varsa yığıyorum. Maçını izliyor, ertesi gün beni dışarı çıkarıyor. Söz gelimi boş bi akşamınızda aşkımızın meyvesiyle yürüyüş yapmayalı çok oldu vb gibi tatlandırılmış cümlelerle eşinizin kabuğunu kırmayı deneyebilirsiniz.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendini degistirmeye calis biraz mesela kendine bak iyi giyin biraz süslen felan kendine zaman ayirmaya bak o zaman belkide esin sana daha ilgili davranir

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Back
X