Evliliğimi bitirmeli miyim?

Ben de öyle düşünüyorum, 10 gün sonra ailemin yanına gideceğim. Gerçi yazın da 3 ay kadar ailemin yanında kalmıştım ara ara gelip gitmişti ancak bir işe yaramadı.
Peki bu 3 aylık dönemde sizi telefonla arıyor muydu

Ne kadar zor bir durum. Yazacak bir şey bulamadım. Açıklaması yok gibi sanki. İnşallah altından farklı bir şey çıkmaz. Telefonu falan hep ortada mıdır? Dışarıda bir plan yapsanız gelir mi? Ona süpriz olsa mesela. Empati yapınca sabretmesini dayanması çok zor gerçekten bu duruma.

Ne kadar zor bir durum. Yazacak bir şey bulamadım. Açıklaması yok gibi sanki. İnşallah altından farklı bir şey çıkmaz. Telefonu falan hep ortada mıdır? Dışarıda bir plan yapsanız gelir mi? Ona süpriz olsa mesela. Empati yapınca sabretmesini dayanması çok zor gerçekten bu duruma.

Telefonu hep ortadadır. Gizli saklı birşeyi yok. Çok sürprizler yapmaya çalıştım ancak beklediğim memnuniyeti göremedim maalesef

Merhaba arkadaşlar.. Hayatımın şimdiye kadarki en kötü dönemini yaşıyorum. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. Kısaca anlatmak istiyorum. 4,5 yıllık evliyim ve 2,5 yaşında bir çocuğum var. Çok severek evlendim. Hem çok sevdim hem çok sevildim. Eşimin işi gereği hiç bilmediğim bir yere gelin geldim. Benim için zor bir süreç oldu çunkü ailemin tek çocuğuyum ve bekarlık hayatımda çok sosyal bir insandım. Onun için gerçekten çok fedakarlık yaptım çünkü çok seviyordum. O da bana karşı inanilmaz ilgili ve sevgi doluydu. Aslinda maddi olarak ve onun ailesi yüzünden çok çok sıkıntı çektik ama yine de o kadar mutluyduk ki.. ta ki çocuğumuz olana kadar. Burada yalniz oldugumuz icin bizim icin yıpratıcı bir dönem oldu tabiki ama ben onu hic ihmal etmedim. Yani davranislarim sevgim hic degismedi. Zamanla keyifsizlesmeye basladi. Bana karsi da soğuk bir insan oldu. 1 senedir o kadar zor zamanlar geçiriyorum ki anlatamam. Hem psikiyatra hem psikoloğa gittik. Hocaya bile gittik. Yani ne oldu da birden bi insan bu kadar degisti. Kendisi de farkinda ve aramizdaki soguklugun sebebini bilemiyorum diyor. Bir bakiyorum sadece bana degil herkese herseye karşı mutsuz. Sonra bir bakıyorum aslinda butun sorun benimle. Cok konustum cok. Konusmaktan yoruldum. Onun her zaman yaninda olacagimi bu bunalim donemini birlikte asacagimizi soyledim. Sadece beni sevip sevmediğini bilmek istedim. Aylardır net bir cevap alamıyorum. Seviyorum diyor ama mirin kirin ediyor. Şöyle adam gibi söylemiyor. Seks dışında bana dokunmak bile istemiyor. O öpüp dokunmadan duramayan adam 1 senedir bana içten sarılıp öpmedi bile. Beni hic umursamıyor, sirtini dönüp yatıyor. Ev arkadaşı ve seks partneri gibiyiz sadece. Duygusal olarak bomboş bir insan var karşımda. Kalbim çok kırılıyor. Depresyonda o yuzden boyle deyip sabretmeye çalışıyorum cunku onu gerçekten seviyorum ve bir cocugumuz var. Ancak sanırım yolun sonuna geldik. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Buraya çok kısa bir şekilde yazdım.. Siz ne düşünüyorsunuz hanımlar bana bir yol gösterin nolur..
Eşinizi seviyorsunuz çocuğunuz çok minik, şiddet yok hemen boşanın diye bir sey yok zamanla ortaya çıkacak şeyler var belki de.
Bir de sürekli seviyor musun seviyor musun demek itici sormayın ve siz de sevmiyorum moduna girin biraz gizemli yaşayın ayni evde her seyi anlatmayin.Cocuk dışında baska konuda konuşmayın ve yataga da her cagirdiginda koşmayın. Baskasina aşık degilse işe yarar bunlar.

Evet hiç yalan soyleyemiyor aynen dediginiz gibi beni kandırmak istemiyor. Ben ona zaten söyledim ben seninle iyi gunde de kotu gunde de birlikte olmak icin evlendim. Tek bilmek istedigim beni sevip sevmedigin. Mutsuz bile olsak beni sevdigini bileyim dedim. Onun bile cevabini net alamadim maalesef.
peki çok mu özel yani ne olmuşta bu adam bu kadar değişmiş
çocuktan olduğunu düşünmüyorum zira bir kaç aylık değil 2,5 yaşında çocuğunuz var eğer çocuktan olsaydı şimdiye düzen çoktan oturmalıydı.
sizin bilmediğiniz başka bir derdi olabilir mi acaba
çünkü öyle geldi bana okurkende

Eşinizi seviyorsunuz çocuğunuz çok minik, şiddet yok hemen boşanın diye bir sey yok zamanla ortaya çıkacak şeyler var belki de.
Bir de sürekli seviyor musun seviyor musun demek itici sormayın ve siz de sevmiyorum moduna girin biraz gizemli yaşayın ayni evde her seyi anlatmayin.Cocuk dışında baska konuda konuşmayın ve yataga da her cagirdiginda koşmayın. Baskasina aşık degilse işe yarar bunlar.

Deneyeceğim, ayni evde de konuşmamak cok zor. Birlikte dizi film filan izliyoruz sohbet ediyoruz tam bir ev arkadaşıyız ama karı koca degil.. yani kocalık beklentim olmazsa iyi anlaşıyoruz. Sevme sarılma opme ilgilenme yok. Degisik bi durum.

peki çok mu özel yani ne olmuşta bu adam bu kadar değişmiş
çocuktan olduğunu düşünmüyorum zira bir kaç aylık değil 2,5 yaşında çocuğunuz var eğer çocuktan olsaydı şimdiye düzen çoktan oturmalıydı.
sizin bilmediğiniz başka bir derdi olabilir mi acaba
çünkü öyle geldi bana okurkende

Yani belirgin bir sorun yok. Gecmisten günümüze gelen birikmis seylerin patlamasi diyor psikolog. Ama bana olan tavir neden onu bilemiyorum iste..

Adam tükenmiş..Sebep hiç tahmin etmediğiniz bişey de olabilir.Uzun sure güçlü kalmaya çalıştığı zaman insan,hiç olmadık zamanda bir anda yerle bir olabiliyor.Bir derdi var..Ama bence sizinle ilgisi yok

Adam tükenmiş..Sebep hiç tahmin etmediğiniz bişey de olabilir.Uzun sure güçlü kalmaya çalıştığı zaman insan,hiç olmadık zamanda bir anda yerle bir olabiliyor.Bir derdi var..Ama bence sizinle ilgisi yok

Ben de böyle düşünüp üzüldüğüm için destek oldum yanında oldum moralini duzeltmeye calistim. Bana olan soğukluğunu sindiremiyorum. Bu kadar itici davranmasini gerektirecek hicbir sey yapmadim

Doktor Bi tanı koymadı mı, ilaç bile vermiş. Neymiş yani depresyon, tükenmişlik sendromu falan mı?

Deneyeceğim, ayni evde de konuşmamak cok zor. Birlikte dizi film filan izliyoruz sohbet ediyoruz tam bir ev arkadaşıyız ama karı koca degil.. yani kocalık beklentim olmazsa iyi anlaşıyoruz. Sevme sarılma opme ilgilenme yok. Degisik bi durum.
[/QUOTE]
Genelde boyle aslinda yani cocuktan sonra cocuk insani cok yorar ve eskisi kadar birbiriyle yoğun ilgilenmiyor kimse zaten.Hele de 2 veya çocuksa ama sevgisinden şüphe etmeniz ilginç bence dedigim gibi mesafe koyun küsun demedim bir sogukluk yaşatın siz de ona hayat boyle kacan kovalanır ayni evde bile.

Biraz kendi halinde bırak hatta biraz soğuk ol aynı evin içinde özlesin seni. Sevgi büyük nimet, kıymeti bilinmeli.

Genelde boyle aslinda yani cocuktan sonra cocuk insani cok yorar ve eskisi kadar birbiriyle yoğun ilgilenmiyor kimse zaten.Hele de 2 veya çocuksa ama sevgisinden şüphe etmeniz ilginç bence dedigim gibi mesafe koyun küsun demedim bir sogukluk yaşatın siz de ona hayat boyle kacan kovalanır ayni evde bile.
[/QUOTE]

Haklısınız ben de mesafeli davranmaliyim

Ben de böyle düşünüp üzüldüğüm için destek oldum yanında oldum moralini duzeltmeye calistim. Bana olan soğukluğunu sindiremiyorum. Bu kadar itici davranmasini gerektirecek hicbir sey yapmadim
Sorun sen degilsin ki.. Elinde değil.Hayatta ona keyif veren herşey şuan anlamsız.Tukenmis hissediyor, kendimden biliyorum.Surekli mutfakta takılıyorum,ses istemiyorum, konuşmak zul geliyor,laf anlatmak işkence gibi.. Kabuğuna çekilmek istiyorsun.Bunlar hep birikmislik.Kadinlar daha kolay atlatıyor sanki..Erkekler milleti nezle olunca bile, ölüm döşeğinde gibi yatan bir tür.. Türlü türlü sebepler olabilir..Ama sizin açınızdan bakınca da çok zor.Ceremesini sizde çekiyorsunuz.Surekli sorgulamayın..Kendi haline bırakın..Tabi yukarıda yazdıklarım varsayım.
Bir de şu ihtimal olabilir mi asla üzülmenizi istemem ama kalbi birine kaymış olabilir mi?Bunu ilişki olarak demiyorum,içinde yaşadığı bir his olarak soruyorum.Bunu size tabiki itiraf etmez.Hani eski sevgili olabilir,yeni tanıştığı biri olabilir..ihtimal sadece..Tam olarak kopuş nasıl başladı?

Back
X