- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
ne yapacağımı şaşırdım artık yuvam ile gururum arasında kaldım boşansam daha mı iyi olacak gururlu davranınca mutlu mu olacağım hayır.hikayem o kadar karışık ve uzun ki.eşim beni çok kırıyor bana güvenmiyormuş 5 gündür aramıyordu ben aradım ev alacaktık vazgeçmiş kiraya çıkacakmış çünkü bana güvenmiyormuş.öyle diyor.sizce bebek istiyorum bu ay bebek düşünecektik ama şuan gururum mu yoksa evliliğim mi şaştım kaldım.eşim askere gıttı kendisi ve onun ailesi benim para biriktirmemi beklemiş.evlilik nedir ben kendi başımın çaresine bakıyorum zaten memurum şaun başka şehirde yazın benim memleketıme tayın olacak ama sürekli gururumu incitiyor.ne yapayım bilmiyorum
hakkında her şeyin hayırlısı olsun öncelikle. Daha önce boşanmış biri olarak şunu söyleyeyim ki kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan. Eşin senin hayatındaki birçok şeye engelse, sana saygı duymuyorsa, kendisinin yanında o ne dere onu yapacak düşünmeyen birini arıyorsa o evlilik zaten evlilik değildir. Boşanıp boşanmamak sana bağlı aslında. Ya durumu kabullenir onun olmasını istediği şekilde yaşarsın. Ya da kendin olursun... Boşanma süreci sancılıdır. Gelgitler yaşarsın. İyi ki ayrıldıım dediğin anlar da olur kendini yalnız hissedip ayrılmasam düzellir miydi acaba dediğin zamanlarda. Önce vicdanını dinle... Ve lütfen unutma hayat sensin ve hayat seninle güzel.
bilmiyorum bazı konularda eşimle diğer erkekleri karşılaştırınca çok iyi bazen de çok kötü.sadede maddiyat konusunda aileme yarduım etmem çok zoruna gidiyor ama kendisi de yardım ediyor.düşüncesi şu madem ben seninle iş yüzünden ayrıyım onunda karşılığını alayım bari diye düşünüyor ama ben de bayanım böyle düşünmesi zoruma gidiyor çok sinirliyim
hem evliliğini bitirmeyi düşünüyosun hem eşinin yaptıkları ortada hala çocuk düşünüyorum bu ay diyosun bende bunu anlamıyorum barışsanda eşine güvenmeden çocuk yapmayın ya sonra çocuğunuzla kalıyosunuz başbaşa mağlesef
Şöyle bir şey yapalım mı?
Eve gittiğinde çay kahve bira artık ne seviyorsan. Sakince hazırla kendine. Önüne iki kağıt bir kalem al. Birine eşinin sevdiğin ve sevmediğin yanlarını yaz. Yani bir bakıma onun artılarını ve eksilerini. Diğerine de birlikteyken yaşadığın mutluluklarını ve üzüntilerini sırala. Sonra onları karşılaştır. Ama lütfen bunları yaparken kendine dürüst ol. Biz kadınlar da bazen boşuna gurur yapabiliyoruz. Umarım her şekilde hayırlı olur senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?