Evliligimi monotonluktan cikarmak icin yardimm

Esmeryarmsn

Kaderrr...
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
34
9
Merhabalar... esimin ailesi yuzunden bi cok sikinti yasadik esimle ben.... ve simdi eskisi gibi olamiyoruz toparlayamiyrz unutamiyrz olanlari ben ne kadar haklida olsam onlar nede olsa ailesi... sikintiar uzerinden zamn gecmesine ragmen esimle tek aktivitemz cinsellik...her gunumuz ayni ve eminim oda sikiliyor bu durumdan sizce ne yapabilirim esimle evliligimi duzeltmk icin yeniden canlanmk eskiye donmk icin ? Fikir verin lutfen boyle cok mutsuzuz ...

maşallah monotonsunuz ama cinsellik tam gaz devam :=)
bol bol gezin, film gecesi yapın evınızde veya sınemada.
yapacagınız başka ne var ki? cinsellikte de bır sorun yokmus:KK8:

Merhabalar... esimin ailesi yuzunden bi cok sikinti yasadik esimle ben.... ve simdi eskisi gibi olamiyoruz toparlayamiyrz unutamiyrz olanlari ben ne kadar haklida olsam onlar nede olsa ailesi... sikintiar uzerinden zamn gecmesine ragmen esimle tek aktivitemz cinsellik...her gunumuz ayni ve eminim oda sikiliyor bu durumdan sizce ne yapabilirim esimle evliligimi duzeltmk icin yeniden canlanmk eskiye donmk icin ? Fikir verin lutfen boyle cok mutsuzuz ...

Eşimizin ailesi de bizim ailemiz ama aileler çok yakın olunca eşimizle hayat daha zor oluyor...

Tatil bu durumlarda resmen ilac gibi geliyor ama tatile gidemiyecekseniz aquapark havu gibi bisey de tavsiye ederim bi hafta sonu eglencesi biz ne zaman boyle.sıkılsak aqua parka gideriz su kaydiraklari adralenin muzik guzel oluyor

Tatil bu durumlarda resmen ilac gibi geliyor ama tatile gidemiyecekseniz aquapark havu gibi bisey de tavsiye ederim bi hafta sonu eglencesi biz ne zaman boyle.sıkılsak aqua parka gideriz su kaydiraklari adralenin muzik guzel oluyor
Evet tatile gidecek zamanimiz yok maalesef ama guzel fikir bunu degerlendircem cok tesekkur ederim cnm ilgine

Bak tatlım ailesini bu kadar takma yani tabi insan illahaki kafaya takıyor ama bence takıyorsanda bunu kocana her an her saniye belli etmiceksin biraz oyunu kuralına göre oynamayı bilceksin. Erkeklerin hiç biri ailesi ve karısı arasında kalmayı sevmez güçlü bir kadın her zaman kendi işini kendi halleder. Kendini fiziksel anlamda çok salma her zaman bakımlı ol evin içerisinde falanda eğer çalışmıyorsan yeni tarifler öğren ona değişik yemekler yap geceleri güzel süprizler yap mesela orasını çok açamicam sen anladıgın kadar yap :KK22: Arada sırada böyle içine falan kapan sebebini sordugundada bişey yok hasta olucam galiba falan de bak nasıl neyin var diye pervane olur peşinde hahaha Bir kaç zaman dediklerimi denersen faydasını görürsün.:KK9::KK9::KK9:

Canım kafana takma ailesini onlar evinde mutlu husuzrlu iken siz neden kötü olasinizki çıkın gezin gezme planı yapın pikniğe sinemaya vs gidin

Şu bi kesinki ailesini atamaz anne ve babası eşim bana ailenle görüşmeyeceksin dese o an bırakırım eş bulunur ama anne baba bulunmaz sizin içinde öyle eşiniz içinde o halde bu durumda nasıl mutlu olurum nasıl orta yolu bulurum onu düşünmelisiniz yoka eşiniz ailesini tamamen tepipte size yönelemez bu mümkün değil.

X