Eski konumda aldatilmistim.simdi esim yalvaraiyor her gece agliyor.gecmisi unut gelecege bak diyor ne yapmaliyim bu krizi nasil asmaliyim bir sans verdim.4 yildir zaten aldatilmisimdir ama sadece bunu yakaladim elimde buyuk bir koz var bunu nasil kullanayim kocam bana mecbur cunku ailesi benim arkamda ben gidersem burasi kucuk yer rezil olurlar.kocam farkinda eski ask sevgi heyecan nasil olur ne konusmaliyim ondan ne istemeliyim nasil davranmaliyim akliniza ihtiyacim var.bende aglamalimiyim karsisinda uzuntumu belli etmelimiyim.bundan sonra nasil davransam ona evliligim iyi gider.yadaveski guven gelir ilk bastaki gibi bosanmak istemiyorum bebeklerim cok kucuk onlara babasiz olma haksizligi yapamam baskalari icin
Başlıkta boşanmalı mıyım diye sormuşsunuz ama konuda boşanmak istemiyorum demişsiniz.
Önce ne istediğinize karar verin.
Diğer bahsettiklerinize gelince; eski aşk, sevgi, heyecan artık olamaz. Kırılan bardak eskisi gibi olur mu, yapıştırsanız bile. Olmaz. Sizin aşk hayatınız da hiç bir zaman eskisi gibi olmayacak.
Ondan ne istemeliyim diyorsunuz ya. Sadakat isteyin desem, siz de isteseniz, haaaa tamam diyecek mi. Bunları evlilikte zaten istemek gerekmez ki, istemeden vermek değil midir güzel evlilik olan.
Bundan sonra nasıl davransam evliliğim iyi gider diyorsunuz. Evlilik gider ama "iyi" gitmez. Bence gözlerinizi kapatın, sizi aldatmasına ses çıkarmayın. Bilmezden gelin, öğrenseniz bile sakın belli etmeyin. bu şekilde evlilik gider. Ama nasıl iyi gider derseniz, iyi gitmez.
Güven konusuna gelince çok sevdiğim bir söz var; "rüzgar kaybolursa onu tepede, su kaybolursa derede bulursun. ama kaybolan güveni bulabileceğin bir yer yoktur".
Bebeklerim küçük diyorsunuz, bebeklerinizin mutsuz, özgüveni sarsılmış bir anne ile büyümelerinde sakınca görmüyorsunuz. Diyecek bir şeyim yok.
Başkaları için onlara bu haksızlığı yapamam derken başkaları kim? Başka kadınalr mı? İyi de suçlu başkaları değil ki. Suçlu eşiniz. eşiniz sizi aldatmakta sakınca görmüyorsa bugün Ayşe gider, yarın Fatma gelir, öbür gün Leyla gelir...