Evliligimi Nasıl Kurtarabilirim

dertlibirisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2023
12
2
1
29
Merhabalr öncelikle 2 buçuk yıllık evliyim nişanlılık evrem ilk 5 aylık evliliğim iyi geçti mükemmeldi hiç sevilmedigim kadar sevildim eşim tarafından ama ondan sonra benden sogudu yavaş yavaş uzaklaştı bana bir kötü sözü Yok bir hakareti yok ama benden çok Uzak ailesi de fark ediyor oğullarının çok değiştiğini hepimiz çok cabaladik bu durum için ama bir türlü düzelmedi ne yapabilirim

Yani seven insan nasıl soğudum senden der anlayamadım ama onun tarafından da bakmak lazım tabi olaya pskilojisi bozulmuş olabilir ama bişey diyeyim mi bir insani kaybetmekten korkmadigimiz zaman kazaniyoruz aslında gerçekten bu böyle

Çok çabalıyorum ama sanki ben ilgiyi cekince daha kotu oluyor gibi geliyor en fazla 3 gün cekebiliyorum çok düşkünüm ona
O da bunu biliyor işte. Kim bizden vazgeçemezse en çok ona çektiririz çünkü biliriz ki naparsak yapalım gidemez. bak o soğudum deyince sen nasıl da kaybetmekten korkmuşsun bu korkuyu verebilmektir işte birini elinde tutmanın sırrı. Mesela benim eşim bilir bana soğudum cümlesini kurarsa beni bulamayacağını. O yüzden öyle bir şey ağzından çıkamaz

Merhabalr öncelikle 2 buçuk yıllık evliyim nişanlılık evrem ilk 5 aylık evliliğim iyi geçti mükemmeldi hiç sevilmedigim kadar sevildim eşim tarafından ama ondan sonra benden sogudu yavaş yavaş uzaklaştı bana bir kötü sözü Yok bir hakareti yok ama benden çok Uzak ailesi de fark ediyor oğullarının çok değiştiğini hepimiz çok cabaladik bu durum için ama bir türlü düzelmedi ne yapabilirim
yani konu başka olsaydı cabalayın fln denirdi ama şu durumda çabalanacak bişey yok gibi yani çabalanarak bir insana kendimizi sevdirebilseydik dünyada mutsuz insan kalmazdı,bitmişse bitmiştir buna yapabilecek bişey yok,bazen olur öyle ilişkiler başlar sonra olmaz biter,evli olması bitmeyeceği anlamına gelmiyor yada ayrılmamak için çaba sarfetmenizi gerektirmiyor,sevgiliykende evliykende bitiyor...

yani konu başka olsaydı cabalayın fln denirdi ama şu durumda çabalanacak bişey yok gibi yani çabalanarak bir insana kendimizi sevdirebilseydik dünyada mutsuz insan kalmazdı,bitmişse bitmiştir buna yapabilecek bişey yok,bazen olur öyle ilişkiler başlar sonra olmaz biter,evli olması bitmeyeceği anlamına gelmiyor yada ayrılmamak için çaba sarfetmenizi gerektirmiyor,sevgiliykende evliykende bitiyor...
Çok haklısınız ve işin garibi kötüyü hayal bile edemezken boşanmak kurtuluş geliyor insana

Bana böyle bir şeyi diyen adamla 1 dakika durmam.
Lütfen gururlu olun .
Böyle bir şey olamaz.
Bunu söyleyen adamla evliliği kurtarmanız gerekmiyor .
Adam açık açık istemediğini söylüyor.
Bence hayatında biri var çok belli .

Hicbiryere gitmek istemiyor benimle 2 buçuk yıllık evliligimizde belkide 5 kere gezmisizdir ben her söylediğimde reddediyor susleniyorum iletisim halindeyim ama tek cabalayan taraf olmak beni yordu artık
Hızlı bir evlilik kararı mı verdiniz, ne kadar süre sevgililik dönemi oldu

Görücü usulü ile oldu 5 ay nişanlı kaldık
Neden sordum çünkü evlilik kararı verebilmek için biraz beklemek gerekiyor, başta hoşlandığımiz birinden sonra duygularımız geçebiliyor. Hakkında hayırlısı olsun canım ama eşin soğudum diyorsa muhtemelen artık sevmiyordur, cabaladikca daha itici gelirsin gözüne yapma bence

Çok ilginç ortada birşey yokken böyle birşey söylemesi değişik değildi
Birşey olmasada birşeyler kesin olmuş. Bu böyle durduk yere verebilceğini bi karar düşünce olduğunu sanmıyorumm.
Bir dr görüşün iş yaramassa , gerekirse boşanın bu şekilde hayat geçmez..

Neden sordum çünkü evlilik kararı verebilmek için biraz beklemek gerekiyor, başta hoşlandığımiz birinden sonra duygularımız geçebiliyor. Hakkında hayırlısı olsun canım ama eşin soğudum diyorsa muhtemelen artık sevmiyordur, cabaladikca daha itici gelirsin gözüne yapma bence
Üstüne dusmuyorum artık bana bosanalim derse artık uzatmayacagim çünkü onun için yaptıklarımı baska birisine yapsam suan ben el ustundeydim

Back
X