Evliligimi Nasıl Kurtarabilirim

dertlibirisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2023
12
2
1
29
Merhabalr öncelikle 2 buçuk yıllık evliyim nişanlılık evrem ilk 5 aylık evliliğim iyi geçti mükemmeldi hiç sevilmedigim kadar sevildim eşim tarafından ama ondan sonra benden sogudu yavaş yavaş uzaklaştı bana bir kötü sözü Yok bir hakareti yok ama benden çok Uzak ailesi de fark ediyor oğullarının çok değiştiğini hepimiz çok cabaladik bu durum için ama bir türlü düzelmedi ne yapabilirim

Merhabalr öncelikle 2 buçuk yıllık evliyim nişanlılık evrem ilk 5 aylık evliliğim iyi geçti mükemmeldi hiç sevilmedigim kadar sevildim eşim tarafından ama ondan sonra benden sogudu yavaş yavaş uzaklaştı bana bir kötü sözü Yok bir hakareti yok ama benden çok Uzak ailesi de fark ediyor oğullarının çok değiştiğini hepimiz çok cabaladik bu durum için ama bir türlü düzelmedi ne yapabilirim
Hızlı gıden atın b.ku seyrek düşer derler, sızın kı o hesap olmuş. Peki eşınız kabul edıyor mu davranıslarının değiştiğini.

Hiç bir şey.İcinden gelerek yapmadığı şeyi istemen kendine haksızlık olmaz mı?

bana bunu diyen adamı evden gönderir kafamı dinleyip karar vericem biraz ayrı kalalım derdim. bence başkası var

Bana karşı sogudugunu söylüyor pskolojisi bozuldu bence ama tedaviyide kabul etmiyor beni gözden çıkarmış gibi şuan bosanalim desem kabul edecek gibi duruyor ben birinden soguyunca tekrar isinamiyorum diyor sana benim yeniden aşık olmam sevmem lazım diyor
Bir şekilde duzelti diyelim ne olacak 2 sene sonra tekrar mı soğuyacak?Bu sözlerden sonra guvenebilecek misiniz,hep aynı şeyleri duyma korkusuyla bir evlilik geçer mi?

Bana karşı sogudugunu söylüyor pskolojisi bozuldu bence ama tedaviyide kabul etmiyor beni gözden çıkarmış gibi şuan bosanalim desem kabul edecek gibi duruyor ben birinden soguyunca tekrar isinamiyorum diyor sana benim yeniden aşık olmam sevmem lazım diyor
Bu böyle olmaz ben sevilmediğim evliliği sürdüremem boşanıyoruz deyin peşinizde köpek olur muhtemelen. Olmazsa da sizi sevmeyen birinden kurtulmuş olursunuz.

Hayatınızın çok merkezinde olduğunu mu hissettirdiniz? Eve gelince sürekli ondan ilgi beklediyseniz aşırı sevdiğinizi belli ettiyseniz erkekler böyle kadınlardan sıkılıyor. Bence kendinize yönelin gezin dolaşın arkadaşlarınızla eve gelince de ayrı odada takılın bir süre. Niye böyle yapıyorsun derse de ben de senden soğudum deyin. Hiç ilgilenmezse zaten bitmiştir ilişki.

Birlikte gezmiyormusunuz.Esinize karşı suslenin.İletisim kurun.Siz cabalayin

Benim eşimde evlendiğimizde yaş olarak erken bir yaş olduğundan çok zorlanmıştı. Daha 21 yaşına girdi 20 gün sonra nikahımız kıyıldı. Benimkisi de sorumluluk, evliliğin verdiği ağırlık ile ilk 6 ayında hep bir bağımsızlık, evlilikte kimin sözü geçecek çatışmasıyla birbirimizi yedik. 1.senemizde bir dolap kavgası yüzünden boşanmaya kalktık.. O kadar saçmaymış ki şimdi gülüyoruz. Bazı şeyler zamanla geçiyor. Bazende bana geliyor elimi ayağımı çekiyorum tamamen kendi halimde takılıyorum bir süre, oda buna alıştı. İnsanların gel git zamanları olabilir. Biraz zaman verin, düzelmiyor ise zaten yanlış bir evliliktir. Yapacağınız en büyük yanlış sizi tekrar sevsin, tekrar size bağlansın diye uğraşmanız olur. Sorumluluğunu almayı, evlilikteki yerini öğrenmesini bekleyin. Aman o yapmasın ben yaparım kafasına girmeyin.
Canım ya .21 yaş. Nolur yanlış anlama erkek için çok küçük. Senin yaşını bilmiyorum ama birlikte büyümüşsünüz. Çatışma olmaz olurmu.

Bende daha küçük evlendim ama eşim çok büyüktü, biz bile zor alıştık

Mutluluklar dilerim

Soğumasının sebebini söyledi mi? Hayayında başkası olabilir,Sorumluluklar ağır gelmiş olabilir, siz üstüne çok düşüyor olabilirsiniz birçok sebep var kendiniz çözmelisiniz. Ama durduk yere soğudum diyebilen insana da sizin yapabileceğiniz bir şey yok asıl o çabalamalı

Kendinizi geri çekin karşı tarafın tepkisini ölçün önce. Roller değişmiş ilişkinizde sanirim. Asla düzeltmeye çalışıp da peşinde koşmayın. Ilgiyi tamamen kendinize giyiminize kusaminiza verin. Tek taraflı hiç bişey düzelmez malesef.
Bende aynen öyle yaptım kendime bakıyorum ona olan ilgim tam azalmadi kesmedim tamamiyle ama eskisi gibide diilim

Soğumasının sebebini söyledi mi? Hayayında başkası olabilir,Sorumluluklar ağır gelmiş olabilir, siz üstüne çok düşüyor olabilirsiniz birçok sebep var kendiniz çözmelisiniz. Ama durduk yere soğudum diyebilen insana da sizin yapabileceğiniz bir şey yok asıl o çabalamalı
Evet çok üstüne düştüm çok ilgi bunaltti onu bencede ama ilgimi cekersem duzelirmi acaba

Başkası olabilir mi hayatında. Veya belki psikolojik sorunları vardır. Paylaşmamıştır mutsuzluğunu. Oturup konuştunuz mu derdi ne

Çok pardon ama bu uzaklık cinsel hayatınızı da kapsıyor her birlikteligimiz

Birlikte gezmiyormusunuz.Esinize karşı suslenin.İletisim kurun.Siz cabalayin
Hicbiryere gitmek istemiyor benimle 2 buçuk yıllık evliligimizde belkide 5 kere gezmisizdir ben her söylediğimde reddediyor susleniyorum iletisim halindeyim ama tek cabalayan taraf olmak beni yordu artık

Back
X