- 4 Haziran 2023
- 12
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi dertlibirisi
-
Çok çabalıyorum ama sanki ben ilgiyi cekince daha kotu oluyor gibi geliyor en fazla 3 gün cekebiliyorum çok düşkünüm onaBence ilgiyi çekmek en güzel çözüm. Hem de gururlu davranmış olursunuz ilgiyi çekince afallar
Ondan kaybediyorsunuz. Kendinize başka uğraşlar bulun.Çok çabalıyorum ama sanki ben ilgiyi cekince daha kotu oluyor gibi geliyor en fazla 3 gün cekebiliyorum çok düşkünüm ona
O da bunu biliyor işte. Kim bizden vazgeçemezse en çok ona çektiririz çünkü biliriz ki naparsak yapalım gidemez. bak o soğudum deyince sen nasıl da kaybetmekten korkmuşsun bu korkuyu verebilmektir işte birini elinde tutmanın sırrı. Mesela benim eşim bilir bana soğudum cümlesini kurarsa beni bulamayacağını. O yüzden öyle bir şey ağzından çıkamazÇok çabalıyorum ama sanki ben ilgiyi cekince daha kotu oluyor gibi geliyor en fazla 3 gün cekebiliyorum çok düşkünüm ona
yani konu başka olsaydı cabalayın fln denirdi ama şu durumda çabalanacak bişey yok gibi yani çabalanarak bir insana kendimizi sevdirebilseydik dünyada mutsuz insan kalmazdı,bitmişse bitmiştir buna yapabilecek bişey yok,bazen olur öyle ilişkiler başlar sonra olmaz biter,evli olması bitmeyeceği anlamına gelmiyor yada ayrılmamak için çaba sarfetmenizi gerektirmiyor,sevgiliykende evliykende bitiyor...Merhabalr öncelikle 2 buçuk yıllık evliyim nişanlılık evrem ilk 5 aylık evliliğim iyi geçti mükemmeldi hiç sevilmedigim kadar sevildim eşim tarafından ama ondan sonra benden sogudu yavaş yavaş uzaklaştı bana bir kötü sözü Yok bir hakareti yok ama benden çok Uzak ailesi de fark ediyor oğullarının çok değiştiğini hepimiz çok cabaladik bu durum için ama bir türlü düzelmedi ne yapabilirim
Çok haklısınız ve işin garibi kötüyü hayal bile edemezken boşanmak kurtuluş geliyor insanayani konu başka olsaydı cabalayın fln denirdi ama şu durumda çabalanacak bişey yok gibi yani çabalanarak bir insana kendimizi sevdirebilseydik dünyada mutsuz insan kalmazdı,bitmişse bitmiştir buna yapabilecek bişey yok,bazen olur öyle ilişkiler başlar sonra olmaz biter,evli olması bitmeyeceği anlamına gelmiyor yada ayrılmamak için çaba sarfetmenizi gerektirmiyor,sevgiliykende evliykende bitiyor...
Bence dolaylı olarak söylemiş zaten. Bir insan ortada hiç bir şey yokken bu kadar değişmez.Evet eminim olsa zaten bana söyler hatta bosanmak için bir bahanesi olur hersey daha kolay olur
Hızlı bir evlilik kararı mı verdiniz, ne kadar süre sevgililik dönemi olduHicbiryere gitmek istemiyor benimle 2 buçuk yıllık evliligimizde belkide 5 kere gezmisizdir ben her söylediğimde reddediyor susleniyorum iletisim halindeyim ama tek cabalayan taraf olmak beni yordu artık
Görücü usulü ile oldu 5 ay nişanlı kaldıkHızlı bir evlilik kararı mı verdiniz, ne kadar süre sevgililik dönemi oldu
Neden sordum çünkü evlilik kararı verebilmek için biraz beklemek gerekiyor, başta hoşlandığımiz birinden sonra duygularımız geçebiliyor. Hakkında hayırlısı olsun canım ama eşin soğudum diyorsa muhtemelen artık sevmiyordur, cabaladikca daha itici gelirsin gözüne yapma benceGörücü usulü ile oldu 5 ay nişanlı kaldık
Üstüne dusmuyorum artık bana bosanalim derse artık uzatmayacagim çünkü onun için yaptıklarımı baska birisine yapsam suan ben el ustundeydimNeden sordum çünkü evlilik kararı verebilmek için biraz beklemek gerekiyor, başta hoşlandığımiz birinden sonra duygularımız geçebiliyor. Hakkında hayırlısı olsun canım ama eşin soğudum diyorsa muhtemelen artık sevmiyordur, cabaladikca daha itici gelirsin gözüne yapma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?