- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi derdimvarrr
20 yasında misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1920 yasında misin
Suan tek kızdığım senın kendı ailen.
Canim durumuna gercekten cok uzuldum sanirim abin esiyle barışsın diye gozdagi veriyorlar siz bizim kızımızı atarsaniz bizde sizin kizinizi atarz gibi. Kac yıllık evlisinÇocuk yok
Evliliğimi yıktılar demişin canım seninki evlililk olsa kocan sana git demezdi.Hayatına bak bence.KİMSEYİDE SUÇLAMA .iŞKOCADA BİTER.Arkadaslar nolursun bana bir yol veya doğruyu yanlışı gösterin Benim erkek kardeşim benim kocamın kız kardeşiyle evli. Onlar 2 senedir öyle böyle hiçanlaşamadılar, şimdi boşanacaklar. Abimin eşi, yani görümcem geri babası evine yani benim kaldığım kayınbabamgilin evine geri döndüğünde onlar da beni misileme olarak beni babamın evine göderdiler aynı evde olmaz diye Artık. Benim kocamla 1 kez bile sorunum olmadı. Tabi abiögikin sorunu bizi etkiliyordu çünkü kaynanam karışıyordu kızının işine bizde aynı eve olduğumuz için benle haftalarca konuşmazdı. Benim eşim direk ailesini seçti ve bana git babanın evine dedi herşey sesizleşene kadar bende bir ev buluyum o zamana kadar dedi. 2 hafta oldu nerdeyse bana hiç yazmadı, öyle geziyor resimler atıyor ben çok mutluyum demeye çalışıyor. Tatile gitti babasıyla. Benim anlamadığım kayınbababım kızının evi bozuluyor oğlunun evi yıkılıyor bunlar tatil gidiyor. Bana kocam sahip çıkacak gibi değil kızlar ama benim günahım neydi bu nasıl olacak yol gösterin nolurusun ben çaaresiz kaldım. (Abimin eşi geri geliceğini duyunca ben babama mesaj attım baba bunlar beni burda normal tutmazlar kayınbabama söyle de ben bir iki hafta eve geliyim dedim, kocam duyunca elini kesti ben gideceğimi duyunca, bende gitmedim, 3 gün bana iyi sahip çıktı, gezdik öyle ben işi bitirince eve gitmemek için. 4 üncü gün dedi sen evine git, ama hiç geri çağırmayacağı belli. Kocam çok annesini dinliyor ve benim görümcem yani abimin eşi kesin bozar bizim arayı ki bozdu saatten)Sence bi ayrı ev aşırsa sence nasıl olur? Ama şimdi hiç yani annesigili dinliyor. O koz annemgile çok çektirdi abime de ama onlar kendilerinde suç bulmuyorlar tabi.Ve biz onlara gelin nasıl diye sormadığımız için onlar bize yazmıyor ve kocam ondan yazmıyor bana. Ama bu kadar mı beğinsiz olabilir onlar anlaşamadığı halde 11 sene denediler ama benim kocam diyemediki ya ben karımdan menunum bizi karıştırman
Kızın basını yakmışlar keske bosasa da kız kurtulsa sunlardan.Bence esin senden bosanmaz..
Ama ailecek göz dagi veriyorlar size.
Sende oturup üzülme.. cik bi cafeye gez dolas.
Istemezse bosanirsiniz cokta mühim degil. Seni istemeyeni sende isteme. Gencecik kizsin ve böyle aptal esi bosamak zaten koymamali sana.
Aynen öyle. 1 sene 2 ayCanim durumuna gercekten cok uzuldum sanirim abin esiyle barışsın diye gozdagi veriyorlar siz bizim kızımızı atarsaniz bizde sizin kizinizi atarz gibi. Kac yıllık evlisin
Aynen öyle olan bana olduEşiniz su katılmamış öküz.Aileler de tam cahil başka bisey yazmayacam.
ok haklısın onlardan çok çekerim geri dönersem ama eğer eşim gelir de bir gün nolur geri dön derse korkuyorum onun için giderim ama diğerlerini naparım çünkü görümcemin yani abimin eşinin babası yani kayınbabam bişey bilmiyordu bunların anlaşamadığını bana kayınannem dedi artık söyleyelim dedi bende baba bunlar anlaşamıyor dedim o gerisini getirdi, ve şimdi merve söylemeseydi bişey olmazdı senin yüzünden herşey diyorSizin evliliginiz zaten yıkıkmış. Seven adamin önünde dag olsa duramaz. Kiz kardesi eve geldi diye normal olan kimse eşini yollayip sagda solda gezmez.
Eger gerçekten seni seviyorsa bir probleminiz yoksa geri dönecektir ama eger boşanırsanız hatasını er gec anlarAynen öyle. 1 sene 2 ay