• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin 10.yıldönümü .ne yapabilirim :))

Erenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2.592
1.317
248
Diğer
Merhaba kızlar..
Umarım güzel fikirler veririsiniz..Şimdiden teşekkürler
Evliliğimizin 10. yılını bir kaç hafta sonra inşallah kutlayacağız. Ben 10. yılı doldurmamızın
sebebine binaen bu yıl biraz daha farklı bişeyler yapalım diyorum. Şimdiye kadar
ya başbaşa yada çocuklar ile birlikte yenilen bir akşam yemeği ile hediyeler falan verirdik
Bu yıl farklılık olsun diyorum ama açıkcası bişeyde bulamıyorum :(

Son düzenleme:
10 gün olmuş yazalı ama bu gece ben heyecanlıyım biraz.dayanamadım paylaşayım dedim.yarın bizimde 5. Evlilik yıldönümümüz.biz zaten yıldönümlerimizde abartılı şeyler yapmayız ama bu sene ben gelinliğimi giymeye karar verdim.yeni gelin gibi heyecanlanıyorum.eşim görünce ne tepki verecek çok merak ediyorum.

10 gün olmuş yazalı ama bu gece ben heyecanlıyım biraz.dayanamadım paylaşayım dedim.yarın bizimde 5. Evlilik yıldönümümüz.biz zaten yıldönümlerimizde abartılı şeyler yapmayız ama bu sene ben gelinliğimi giymeye karar verdim.yeni gelin gibi heyecanlanıyorum.eşim görünce ne tepki verecek çok merak ediyorum.

güzel fikir bence =)

Giydim gelinliğimi bu akşam.saçımı makyajımı da kendim yaptım.duvağımı da taktım.çoook güzel oldu.eşimin de çok hoşuna gitti.ben de çok duygulandım.eşim de eşarp almış hediye sağolsun.
Konu sahibi arkadaşım sen kararını verdin mi ne yapmayı düşünüyorsun?

10 yil vay be dedirtiyor insana : )
Biz daha birinci yilimizi kutlayacagiz insaAllah.
Tebrik ederim.
Allah daha nice nice musmutlu 10 yillar nasip etsin : )

Allah herkeze nice 10 yıllar yaşatsın inşallah. Gerçektende yıllar göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor
Gelinlik güzel fikir miş aslında daha önce görseydim belki yapabilirdim.
Planım benimde gelinliğe benzer bir beyaz elbise giyip düğünümüzün yapılıldığı mekanda bir gurup arkadaşlar
ile yemek yemek ve eğlenmekti.Sonrasında bugünün anısına fotoğrafcıda çocuklarımız ile birlikte bir resim çektirmek di
Ancak eşim rahatsızlandı :( ve ben planımı iptal ettim. Kücük bir kutlama yaptık.. Her şeyden önemlisi sağlık tabi..
Bidahaki 10.yıllarda artık..

Bizimde ilk yil dönümümuz olacak haftaya.esim unutacagi icin ben bir seyler yapmak istedim.esime cicek yollayacagim sanirim.sonra düğün fotografimizi pastaya yaptiracagim.bir yerde yemek yiyecegiz.sonra gidecegimiz otelin iskelesinde mum isiginda cicek olan masada havai fisekler patlarken pastamizi kesecegiz.sonra hediyesini vermeyi düşünüyorum

Back
X