Evliliğimin cicim aylarında yaşadığım durumlar :(

Ceycey61

Ben en çok anne olmayı sevdim ❤️️
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
605
212
83
Merhaba bayanlar hayırlı sahurlar
Eşimle 4 yıllık flört döneminin ardından evlendik 5 aylık evliyiz ve sacma sapan şeyler yüzünden tartısıyoruz evliliğin ilk aylarında yada yıllarında bu durum normalmi mesela suan iceride yatıyor ben tek basıma sahır yapıyorm nedeni ise az önce kumandayı bulamadı ve yemek hazırlarken sürekli bana soruyordu bende en son nereye bıraktysan ordadır diye sesimi yükselltm yok saygısızmısım sesimi yükseltmsiim vs vs bıktım bu tarz tartısmalardan artık ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evli değilim ama evliliğin ilk ayları hep zor derler flört dönemine benzemez ne kadar tanısan da aynı evde yaşamaya başlamak zor olabilir.
Bence anlayışlı olmak önemli her iki taraf içinde geçerli bu . Bir de ufak tartışmaları çok takmayın kafanıza büyütmemeye çalışın illaki düzelecektir.

Çoğu çiftin yaşadığı bir durum bu, ne kadar uzun sürede birlikte olsanız hayatınız tamamıyla değişiyor sonuçta. Adapte olmak zor.. Güleryüzünüzü eksik etmeyin, alın karşınıza konuşun bu aralar fazla tartışıyoruz bunlar en tatlı zamanlarımız böyle saçma şeyler yüzünden tartışmayalım incitmeyelim artık birbirimizi, heyecanımızı yaşayalım vs vs konuşun bence

Sesini yükseltecek ne vardı bunda anlamadığım doğrusu? Bence burada hatalı sizsiniz. Sessizce "canım maalesef bilmiyorum" demek varken işi yokuşa sürmek bu olsa gerek. Tartışmalarınız içinse oturup bir konuşun istiyorsanız böyle devam edip gitmesin ardı arkası kesilmeyen tartışmalar.

Son düzenleme:
Çabuk sinirlenen bir yapım var bir sey 5 kere sorulunca çileden cıkıyorum oturup konustugumzda ben senden daha sinirliyim diyor delirmek üzereym

arkadaşlarım arasında evlenip de ilk zamanlar sorun yaşamayan o kadar az ki. zamanla bir düzen oturtuyorlar ama

"nereye koyduysan oradadır" demek yerine, "bilmiyorum canım" denebilirmiş sanki...

Ben de bir şey söylediğimde tekrar ettirilmesinden hoşlanmıyorum ama evlilikte böyle ufak tefek tartışmalar sonra insanı dolduruyor büyüyor zamanla o yüzden iki tarafın da anlayışlı olması gerekiyor
Özür dileyip uyandırmalısınız bence

Özür diledim konu kapandı ama yarın yine bsey cıkar eminim

Bende yasamis biri olarak soylemeliyim ki normal ilk aylar ayni evi paylasiyorsunuz flort etmek ayri evlilik cok ayri zamanla oturur merak etme birbirinizi yuoratmayin vede saygiyi kaybetmeyin yuz gozde olmayin düzelir insallah

Yeni evliyken normal canım.

Zamanla iletişim dilini birbirinize göre geliştirirsiniz. Fevri olmamakta fayda var. Evlilik sabır işi vesselam.

Bizde esimle 4 sene nisanli kaldik 3 senelik evliyiz flort doneminde nisanlilik doneminde ne kadar taniyorum desende taniyamiyorsun cunku ayni evi paylasmiyorsun..bilimsel arastirmalarda anketlerde de belirlenmis evlilikde ilk 2 sene riskli cunku iki tarafda kendi agirligi kendi lafi gecsin cabasinda kendini kanitlama pesinde o yuzden sorunlar ardi ardina gelir.. yani ufak tefek seyler mutlaka olur ilk zamanlar onemli olan dozunu ayarlamak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaç kişiden duydum yıllarca birlikte olup evlendiler evlilğin ilk ayları zor diolar ben anlamadım neden sesinizi yükselttiniz ki soruyor canım dur bende gelip bakıyım görmedim nerde bilmiyorum deseydiniz keşke işte böyle ufacık şeyler sorun oldugunda evlilikler zor yürüyor karşılıklı anlayış sevgi saygı mutlaka olmalı

Evliliğin ilk aylarında oluyor böyle sıkıntılar daha çok yenisiniz bizm üç yıl doldu o eski sorunları yaşamıyoruz şükür önce bizde ufak tefek sorunları büyütür tartışırdık şunu anladım şeytan çok uğraşıyo sürekli birde şunu diyim şeytanın en çok.mrmnun olduğu durumlardan bitanesiymiş karı koca arasını bozmak .ben şimdi eşimin bana dediği aniden sinirle söylediği şeyleri pek takmam oda aynı çünkü onun bakışından ne demek istediğini anlıyorum artık bu zamla olcak bişey yani...

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

ilk aylar böyledir...
zamanla alışacaksınız birlikte yaşamaya...

Olur böyle şeyler ama sen yine de bağırma :)bağırmadan güzellikle istediğin heşeyi yaptırabilirsin

ben hiç normal bulmuyorum evliliğin ilk yılları çok güzel olmalı heyecanı olmalı şimdiden boyleyse ıleride ne olur

kural 1) ne yap ne et sesini yükseltme elini kolunu mu ısırıyorsun dişlerini mi sıkıyorsun yükseltme :)

2) canım aşkım diyeceksin

3) bu 2 kurala evlilik yaşamın boyunca uycaksın

anayasanın değişmez 3 maddesine uymazsan cicim felan kalmaz

evliliğin ilk yılları alışma dönemi olduğu için zor aslında..
iki farklı yaşantı ve alışkanlıklar bir evde olunca iktidar mücadelesine girişmek sorunlar oluşturur.
ılımlı olmak gerek...güzellikten insana ne zarar gelir ki...
anlatmaya çalıştığınız düşünceyi kelimeleri daha güzel seçerek belirtiniz
şimdi demeyin ooo kelime kelime mi uğraşacağız...
flört döneminde sevgiliyken nişanlıyken ki halleri düşünmek gerek
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış...

Cicim ayı diye bişi yok canım ilk bir yıl sabır aylarıdır :)

Sony Xperia Z

takma kafana bizde evliliğimizin ilk dönemlerinde çook kavga ederdik şimdi elhemdülillah iyiyiz ilk 1 yıl gerçekten çokk zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…