Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet normal tepkiler de krediyi esinizmi babasimi ödüyor önemli kısmı o bazı aileler evlilikten sonrada oğullarının sırtından geçiniyorMerhaba arkadaşlar
Evliligimin ilk aylarında kendimi tutamadigim agresif davranışlarda bulundum ve şuan utanıyorum konuya nereden başlasam bilmiyorum ama aklıma gelenleri yazicam
İlk olarak düğün günü eşimin babasindan haber geldi yada konuştuğu kendisiydi bilemiyorum kendisi takı alamamış eşimin aldiklarindan birini takıcakmis ve bu düğün günü aklına gelmiş.eşim çok sinirlendi ama sonuçta o altını o adam taktı beni ilgilendirmez ne takip takmadığı baştan beri bir beklentim yok kendisinden düğünden iki üç gün sonra bize geldi evde olmicaz dememize rağmen on dk inat Edip uğradı neyse derdi kredi çektirmekmis eşim o anlık şaşkınlıkla kabul etti bende pek mudahele edemedim bir hafta arayla hem burda hem memlekette düğün oldu eşime cektirdigi parayla geldi diğer düğüne gezdi tozdu ailece. her neyse biz araba aldık arabayı aldiktan sonra akrabası aldı üç hafta sonra getirdi tabi benim zoruma gitti bayag söylendim her ay biri bişey mi isteyecek ben hep bu korkuyla mi yasicam ben herşeyden kısarak evlendim filan diye ama sonradan çok pişman oldum çünkü eşim bana karşıda hep anlayışlı davrandı bu konular yüzünden bayag tatsızlık yaşadık şuan aramız iyi ama ben bayag utanıyorum düşündükçe sizce yanlismi yapmışım herşey üst üste geldi ve psikolojim kaldırmadı
Bunu evliliğe daha adapte olamamiza veriyorum ikimiz de çok şaşırdık bu kadar beklemiyorduk daha ikinci gün geldi birde düğündeki takı davasından sonra yapmasına şaşırdıkEşim babasinin gezme tozmasina kredi cekse, hem de " eşimle konuşalim" bile demeden, bana sormadan tamam dese ben de soylenirdim muhtemelen. Sonrasinda pişman olmazdim, benim için normal degil boyle seyler.
Şimdilik düzenli ödüyor iki sene bakalım nerede su koyvercek bide bunun stresi var. Adam gerçekten çok ilginçBence gayet normal tepkiler de krediyi esinizmi babasimi ödüyor önemli kısmı o bazı aileler evlilikten sonrada oğullarının sırtından geçiniyor
Inş bir sıkıntı yasamassiniz bu konularda es tutumu önemli ailesine karşı mesela benim esimden arada para ister ailesi yada bisey aldirmak hic o toplara girmez benim ayri yuvam ayrı bir ailem var duyup kapatır mevzuyu dikkatli olmakta fayda varŞimdilik düzenli ödüyor iki sene bakalım nerede su koyvercek bide bunun stresi var. Adam gerçekten çok ilginç![]()
Inş bir sıkıntı yasamassiniz bu konularda es tutumu önemli ailesine karşı mesela benim esimden arada para ister ailesi yada bisey aldirmak hic o toplara girmez benim ayri yuvam ayrı bir ailem var duyup kapatır mevzuyu dikkatli olmakta fayda var
Hiç utanma. Öncelikle evlendikten sonra eşinle ailenize bile borç, kredi vs vereceğiniz zaman birlikte karar vermelisiniz eşiniz size danışmasam tamam diyemez. Arabada aynı şekilde o kadar uzun süre verilecekse size somalı. İstemiyorsanız veremez, ben mesela ölüm, hastalık vs olmadığı sürece arabamı kimseye vermek istemem. Eşim benim rızam olmadan şu anlattıklarını yapmaz yapsa da çok büyük sorun olur aramızda. Bunlara kızmakta haklısınız fakat sonradan kızmak yeri ve tatsızlık çıkacağına bu tarz şeylerde birbirinize başta fikrinizi belirtin.
Iyi de siz zaten eşinizin anlayışla karsilamayacagi bir şey yapmamışsınız ki.
Hep sorun çıkaran onun ailesi olmuş.
Benim de eşime kredi cektirseler laf ederim sonuçta ortak kazanç oluyor sizde dara düşüyorsunuz yani.
Ayrıca elalemin arabasını alıp 3 hafta kullanmak nedir ?
Çok düşüncesiz şeyler bunlar tabi ki laf edip söyleneceksiniz .
Bence pişman olunacak bi durum yok kim olsa sinirlenir laf eder.
BayağıMerhaba arkadaşlar
Evliligimin ilk aylarında kendimi tutamadigim agresif davranışlarda bulundum ve şuan utanıyorum konuya nereden başlasam bilmiyorum ama aklıma gelenleri yazicam
İlk olarak düğün günü eşimin babasindan haber geldi yada konuştuğu kendisiydi bilemiyorum kendisi takı alamamış eşimin aldiklarindan birini takıcakmis ve bu düğün günü aklına gelmiş.eşim çok sinirlendi ama sonuçta o altını o adam taktı beni ilgilendirmez ne takip takmadığı baştan beri bir beklentim yok kendisinden düğünden iki üç gün sonra bize geldi evde olmicaz dememize rağmen on dk inat Edip uğradı neyse derdi kredi çektirmekmis eşim o anlık şaşkınlıkla kabul etti bende pek mudahele edemedim bir hafta arayla hem burda hem memlekette düğün oldu eşime cektirdigi parayla geldi diğer düğüne gezdi tozdu ailece. her neyse biz araba aldık arabayı aldiktan sonra akrabası aldı üç hafta sonra getirdi tabi benim zoruma gitti bayag söylendim her ay biri bişey mi isteyecek ben hep bu korkuyla mi yasicam ben herşeyden kısarak evlendim filan diye ama sonradan çok pişman oldum çünkü eşim bana karşıda hep anlayışlı davrandı bu konular yüzünden bayag tatsızlık yaşadık şuan aramız iyi ama ben bayag utanıyorum düşündükçe sizce yanlismi yapmışım herşey üst üste geldi ve psikolojim kaldırmadı
Valla ben yanlis bisey soyledigini dusunmuyorum. Cunku eşime benzer serzenişlerde ben de bulundum. Çok doluydum içmde tutsam kanser olacaktım cunku. Bizim de ne dugun ne taki ne esyalar hic bi desteklerini gormedik bunun uzerine para isteseler ben zivanadan cikardim heralde senin kadar sakin olamazdim. Bence icinde hic bisey tutma, cunku kadin soylemeden erkek dogruyu yanlisi goremiyor.Merhaba arkadaşlar
Zaten o sıralar içimde tutmam imkansızdı.cok dolmustum birde ben konuşmasam böyle devam edecekti.simdi vermem kimseye bişey diyor bakalım gorcez en azından teklif etmez. Yabancı insanlarla uğraşmak çok zor. Ben her masraftan kaçındim düğün alışverişi zamaninda ama hiç alakası olmayan insanların istekleri bitmiyorValla ben yanlis bisey soyledigini dusunmuyorum. Cunku eşime benzer serzenişlerde ben de bulundum. Çok doluydum içmde tutsam kanser olacaktım cunku. Bizim de ne dugun ne taki ne esyalar hic bi desteklerini gormedik bunun uzerine para isteseler ben zivanadan cikardim heralde senin kadar sakin olamazdim. Bence icinde hic bisey tutma, cunku kadin soylemeden erkek dogruyu yanlisi goremiyor.
Bu saatten sonra sizi sömürmelerine izin vermeyin. Ama bana kalirsa icinde ne kadar rahatsiz oldugun uzuldugun nokta varsa esine soyle. Tabi esin asiri asiri aileci degilse. Aileciyle isin cok zor.Zaten o sıralar içimde tutmam imkansızdı.cok dolmustum birde ben konuşmasam böyle devam edecekti.simdi vermem kimseye bişey diyor bakalım gorcez en azından teklif etmez. Yabancı insanlarla uğraşmak çok zor. Ben her masraftan kaçındim düğün alışverişi zamaninda ama hiç alakası olmayan insanların istekleri bitmiyor![]()
Umarım ilerde düzelir diyorumİnşallah bizimde zamanla oturur. insanlara hayır diyemiyor akrabalarida fırsatçı anladığım kadarıyla. Benim ailemden biri istese onlarada aynı tavrı sergiler ama bizimkiler iyi niyetten faydalanıp böyle şeyler yapmiyor. Karşısındakine göre davranmayı öğrenmesi lazım. Çok firsatcilar ilk başlarda psikolojim çok bozuldu bu yuzden.