Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bazen okadar karışık duygular yaşıyorum ki eşime dair
gülüyorum gülümsüyorum ama ne kadar mutluyum bunun cevabını kendimde cözemedim çok kırgınlıklarım var belkide ondandır
Aynen... Bazen düşünüyorum... Ben bişeye fena halde kırıldım ama neye? Bilmiyorum...
garden senin konunu takip etmiştim mutlu olduguna çok sevindim inşalalh hep böyle devam ederkırgınlıklarla,üzüntülerle ve geçmişle yaşanmıyor.
bundan 1 ay önce sorsan evlendıgıme pişmanım derdim ama şuan çok farklı..
hayatta ne tam anlamıyla mutluluk ne de tam anlamıyla üzüntü olmadıgını kabullenmek lazım..
ve evlilikteki ince nokta bence biriktirmeden bir sonrakı güne geçmek,çok faydasını gördüm şahsen
ve çok şükür mutluyum
evli değilim 15 gün sonra evleniyorum mutlumuyum değilmiyim hiçbir fikrim yokkBazen düşünüyorum da insanoğlu kimi zaman nankör de olabiliyor şu an bazı şeyler monoton gittiğinden dolayı yaşadığımız anın kıymetini bilemiyoruz ama gün geldiğinde önümüzde acı bir durum söz konusu olduğunda bu günleri düşünerek o günler ne güzelmiş ne kadar mutluymuşuz diyebiliyoruuz. O yüzden genelde benden kötü durumda olanları düşünüp şükrediyorum o zaman kendimi bi nebzede olsa mutlu hissedebiliyorum...
çok güzel bi konu açmışsınız tebrikler.bende evliliğimde 5.seneye giricem aynen bende cok karmasık duygular yasıyorum hatta su an sinir küpüyüm.eşim tam bi hayvancı yani hayvanları cok asırı sever bi ara köpek getirdi ben fena korkarım bide egitimsiz rezil bi köpekti anamı aglattı cok büyük kavga cıktı evde.z önce de aramıs aksama hazır ol iki yavru kedi geliyor diye.istemiyorum diorum yeter artık hep senin yüzünden ben hayvan sevgimi bastıramam biraz sev su hayvanları yaa diyor.diyorum korkuyorum sabrım yok .alıs ben seviyorum diyor kuduruyorummmm.kabul ettim sen bilirsin dedim.çünkü üstelesem biliyorum krizleri oynuycam.ama beni ne bekliyor bilmiyorum.inanın seviyorum hayvanları ama bu fobi cok farklı tüylerim ürperiyor yanıma yaklastıklarında hiç tahammülüm yok.
çok güzel bi konu açmışsınız tebrikler.bende evliliğimde 5.seneye giricem aynen bende cok karmasık duygular yasıyorum hatta su an sinir küpüyüm.eşim tam bi hayvancı yani hayvanları cok asırı sever bi ara köpek getirdi ben fena korkarım bide egitimsiz rezil bi köpekti anamı aglattı cok büyük kavga cıktı evde.z önce de aramıs aksama hazır ol iki yavru kedi geliyor diye.istemiyorum diorum yeter artık hep senin yüzünden ben hayvan sevgimi bastıramam biraz sev su hayvanları yaa diyor.diyorum korkuyorum sabrım yok .alıs ben seviyorum diyor kuduruyorummmm.kabul ettim sen bilirsin dedim.çünkü üstelesem biliyorum krizleri oynuycam.ama beni ne bekliyor bilmiyorum.inanın seviyorum hayvanları ama bu fobi cok farklı tüylerim ürperiyor yanıma yaklastıklarında hiç tahammülüm yok.
Tam 1 yıl oldu evleneli bir gün bile pişman olmadım. Hatta keşke daha erken evlenseymişiz diyorum. Eşim hep inşallah 50 yılımızda da böyle mutlu ve huzurlu oluruz diyor. Tabi daha yeniyiz ama sanırım bundan sonrada demeyiz. Allah herkese benimki gibi bir yuva nasip etsin inşallah![]()
ben mutlu değilim uzun zamanda mutluyum diyemeyeceğim galiba
senin de benim de sebebimiz belli iç hesaplaşmamız ne zaman biter bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun canım burda bir arkadaşta yazmış daha kötü durumdakileri düşünüp şükretmek belki acımızı hafifletir![]()
seninki benimkine göre daha taze bak ben bir kaçaydır kendimi sanki daha iyi hissediyorum azda olsa mutluyum huzurluyum çok şükür iyiye gidiyor tabi eşimden kaynaklanan bi durum bu inşallah herşey yoluna girecek inşallah iç hesaplaşmamızda birgün dinecektir rabbim büyük
sende umutsuz olma zamanla daha iyi olacaksın inşalalh canım
8 sene oldu evleneli ondan önce 5 yılda var
çocuktuk eşimle tanıştığmızda
çok şey yaşadık biriktirdik
çok kavgalar ettik birbirimizi yedik
kırgınlıklar oldu sevinçler oldu
ama ben iyi günümdede kötü günümdede
hiçbir zaman pişman olmadım
pişman ettirdimmi bilemem eşime sormak lazım
ama o beni hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı
hep sevdi ve saydı
bunu rahatlıkla söyleyebilirim
allah yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin
önemli olanda budur degilmi sevgi saygı bittikten sonra herşey biter zaten rabbim huzurunuzu daim etsin :)
turko ne kadar zaman geçmişti o kötü olaydan beri?
17 ay kadar oldu..