• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem para düşmanı

İkisi beraber yürümüyor mu?yani hem sosyal medya hem normal bı iş. Sosyal medya dediğiniz tık tok mi Instagram mi?hesabınız nasıl bı hesap bunlar önemli bence .açıkçası ne kadar kazanırsaniz kazanın o mecra tiktok ise bana itibarlı ve hoş gelmiyor ailenizde böyle düşünüyor sanırım

onlyfansçı falan değilseniz sosyal medya içerik üreticiliğinden para kazanmak gayet güzel bir şey. devrin gerektirdiği şeylere burun kıvıran insanlar yerinde sayar genelde. mesela belli dönemler kredi çekmek çok avantajlıdır. ya da zengin olanların çoğu bolluk döneminde değil kriz döneminde zengin olur. fırsatları göremeyip aman napıcaz en iyisi garanti iş diyenler bir maaşa talim eder.
Bu arada, sosyal medya içerik üreticilği sadece maymunluk yapmaktan ibaret değil. Artık lisanslı mesleği olanlar bile bunu yapmak zorundalar. Aileden bir network'unuz, sağlam sermayeniz yoksa reklamınızı yapmak zorundasınız. İç mimarlar, reklamcılar, psikologlar hatta reklam yasağı olan avulatlar bile sosyal medyadan içerik üretiyorlar. Elinin altındaki kaynakları kullanmamakta ısrar edenlerin amacını çözemiyorum. Maaşlı iş bul git gel git gel patrondan zam bekle vermezse ağla zırla düzene söv. Tamam da düzen değişiyor dönüşüyor bi zahmet ayak uydur. Kimi öğretmenler var yıllarca atama bekliyor o sürede boş boş evde oturup psikolojiyi bozuyorlar, kimi de youtube'a ders videoları yüklüyor, kitle ediniyor, kitap çıkarıyor.
Gezi vlogları çekenler, ürün tanıtanlar, kitap yorumlayanlar, giyim tavsiyesi verenler..gayet güzel yani. Bir nevi sanal dükkan işte. Riski de az. Tutmazsa kapatır hesabını gidersin mesela. İktisat okumuşsunuz zaten insanlar doktorluğu bırakıp şarkıcı oluyor :D
çok değil sadece 10k takipçisi olanlara bile anlaşma teklifleri gelmeye başlıyor.

Aylık ortalama 7bin dolar kazanıyordum(sosyal medya).Kendim iktisat mezunuyum ailem bu fenomenlik işini onaylamadı ve bana düşman oldular neyse o dönem kendime lüks araç aldım onun dışındaki birikimimi dolandırılarak kaybettim.Ben sosyal medyayı seviyorum ve iş olarak görüyorum ailem ise bunu yanlış bir iş olarak görüyor yanlış birşey yapmıyordum bu arada takipçi kitlem kadın erkek karışık ama ailem sürekli beyaz yaka çalışmamı bekliyor benden benim sosyal medya yeteneğim var ama bak o para sana yaramadı işini yap diyor herkes.İşimi yapmaya kalksam bu paranın yarısını bile kazanamam sosyal medyaya dönmek istiyorum sizce insanlar neden buna kötü iş gözüyle bakıyor.Ben anlamıyorum gerçekten sabah sekiz akşam beş çalışmıyorum diye ailem bana düşman oldu.Artık onların beni zorla iktisat okutması sevmediğim işleri yaptığımda mutlu olmalarına anlam veremiyorum.Onlarla görüşmek istemiyorum.Dolandırılma mevzusuda onlarla kavga ettiğimde başıma geldi zaten.Herşeyin suçlusu onlarmış gibi geliyor ve onları görmek istemiyorum.Şu an yeni evlendim eşim nasıl mutluysan öyle yap diyor ona rağmen ailem hala ne zaman işe gireceksin diye beni arıyorlar.Sürekli yok şu mali müşavir olmuş şu şöyle olmuş diyorlar bankacı veya memur olmayan herkese kötü gözle bakıyorlar.Ben hayatımda ilk kez para sevmeyen kendi ailemi görüyorum.Böyle ailesi olan varmıdır baska merak ediyorum.Gerçekten onların para düşmanlığına artık şaşırarak bakıyorum.Arabamı bile beğenmiyorlar bunu sat mütavzı birşey al diyorlar.Artık psikolojik hasta olduklarını düşünüyorum.Onlarla görüşmeme kararı almak en doğrusu mu sizce?Onların bu baskılarına dayanamıyorum 31yaşındayım ve sırf onlar istiyor diye memur olmak istemiyorum.
Bu tip işler bugün var yarın yok. O yüzden normal maaşlı bir işiniz de olsun istemeleri sizi düşünmekten. Ayrıca koca kadınsınız biraz sorumluluk alın, sizi dolandıran aileniz olmadığı sürece onları suçlayacağınız bir durum yok. Sizin hayatınız istediğiniz gibi yaşayın ama sorumluluk da alın. Onlar sadece öneri yapabilirler, dinlemek ya da bildiğini okumak sizin kararınız.

Ya olaydan bağımsız dolandırılmak ailenizin değil sizin suçunuz. Zaten ailem yüzünden, iyi olur olmadık her şeyde başkalarını suçlayamazsınız.

Ben anlamıyorum, konuları açıp sonra yok olanların toplandığı gizli bir yer mi var? Yazmışsınız yazmışsınız o kadar insan soru sormuş sizde tık yok. Yeni sosyal medya hesabı mı açmaya gittiniz?
Ayrıca dolandırılmanızı nasıl ailenize bağladınız? 31 yaşı görünce şok oldum. Yaşanılan her kötü durumdan aileyi mesul tutmak en geç 21 yaşında falan bitmeli.
7k kazanmak zor iş, büyük bir kitle gerekiyor. Siz de sırf aileniz istiyor diye bir ton emekle büyüttüğünüz hesabı kapatıp ortadan kayıp mı oldunuz birden?

Ben anlamıyorum, konuları açıp sonra yok olanların toplandığı gizli bir yer mi var? Yazmışsınız yazmışsınız o kadar insan soru sormuş sizde tık yok. Yeni sosyal medya hesabı mı açmaya gittiniz?
Milyonlarca yürek, tek soru.
Hangi mecradan ayda 7 bin $ kazanıyor :D

Milyonlarca yürek, tek soru.
Hangi mecradan ayda 7 bin $ kazanıyor :D
Tiktokta yayın açıp ağlayarak 300bin kazanılmaz. Ya çok büyük bir kitlesi vardı ya da sosyal medya dediği şey only fans, ek iş olarak da ayak fotoları satıyor. Şahsen ben bu hanfendiyi takip etmezdim. 2 daha mantıklı :KK48:

Tiktokta yayın açıp ağlayarak 300bin kazanılmaz. Ya çok büyük bir kitlesi vardı ya da sosyal medya dediği şey only fans, ek iş olarak da ayak fotoları satıyor. Şahsen ben bu hanfendiyi takip etmezdim. 2 daha mantıklı :KK48:
Uzun ve güzel olduğunu, fiziken eşinden oldukça üstün olduğunu söylüyordu. Günahını almayayım da cevap vermedikçe OF daha mantıklı görünüyor.

Yalnız konu sahibi, sizin eşiniz muhafazakar ve hatta size değil Rabbine aşık olduğunu söyleyen bir adamdı. Sosyal medya fenomenliğini nasıl bu kadar hoş görüyor bu adam? Sonuçta yüzünüzü göstermeden yemek tarifi falan paylaşmıyorsanız kendinizi ve hayatınızı paylaşıyorsunuzdur fenomenliğiniz hangi alanda ise.

Ailenin yemek, temizlik ya da kıyafet makyaj videolarindan o kadar para kazanmanıza tepki göstereceğini sanmam. Yani dans ederek ya da farklı şekilde para kazaniyorsaniz ona üzülüp tepki gosteriyorlardir o da para düşmanlığı degil paradan daha önemli değerlerinin olmasıyla ilgili.

Back
X