- 22 Aralık 2018
- 1.477
- 3.732
- 133
- Konu Sahibi atalente35
Birlikte olmak istediğinle tepikle istenmemek nasıl duygu tatsın ve kendine gelsin .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek anneyle salonda yatarsa, saat 9 gibi tüm ışıklar kapanıp uykuya geçişe alışmazsa tabi ki düzen falan da olmaz.2 aylık bebekte uyku düzeni mi olur
Açıkçası emzirdigim için salon benim için daha rahat. Ama araya sogukluk girdi daha kötü olmasından korkuyorum.eşimi direkt başka odaya atıp yatağımızda yattık, bebeğim 11 aylık civarındayken fazla hareketlendi, yataktan düşer korkusuyla oğlumun odasına geçtik, eşim yatağa geri döndü. oğlum şu anda 19 aylık, en son ne zaman eşimle yattığımı hatırlamıyorum, evliliğimiz güzel gidiyor, geçici bir durum bu, olaya böyle bakın, uyku insani bir ihtiyaç, yıllarca yalnız yaşadım, iki kişilik yatakta tek başıma uyumaya o kadar alışmışım ki çocuk yokken de rahat edemezdim eşimle. İki yılda zorla alıştım beraber yatmaya, şimdi de oğlumla yatıyorum, gece emzirmeleri yakında bitecek , yatağıma geri döneceğim. Bu süreçte eşimin fikrini almadım açıkçası. Şurada yatacağız dedim, yattık. Emzirdiğiniz için siz ne derseniz o olur
Aaaaa aaaa resmen adamı yataktan atmış ,kızıyla yatıyor ,ne biçim eş, ne biçim hayat arkadaşısın. Bir dakika canım ,yanımda yatan kızım baya kenara yaklaştı da düzelteyim,düşmesin ,diğer tarafı boş tabi. Ha ne diyordum, cık cık cık ,çok kınadımBen şöyle bir yol izlerdim yatak odasına bebekle ben geçerdim.
Aaa bi dk zaten öyle yapmışımkocam şu an salonda kanepede uyuyor. Kızımla ben yatağımızdayız.
Hayırlı geceler k.k..2 ay önce doğum yaptım,20 gün kv. Kaldım o süreçte adaptasyon olmaya calisiyodum yeni hayata,eşimle ayri yattık.neyse şimdi 2 ay bitti hala ayrı yatıyoruz ve eşim hiç şikayetçi değil bu konudan.o yatak odasında rahat rahat yatarken biz salonda beyefendiyi rahatsız etmmk için kalıyoruz kii sakin bir bebeğimiz var sadece biraz geç yatyo 1 buçuğu buluyo, tamm ise kalkcak erknden ama tek ise gidip bebeği olan sen degilsin sonucta!!en son çok zoruma gitti bi iki imali konuştum sonra düzgünce konuştum,işte orası karanlik salon aydinlik gece ondan vs.diye zırvaladı.vardiyali çalışan bi insan hadi geç kalktigin hafta bari de,birlikte uyuyalım diye hicmi özlemez insan..Ben dedikten sonra e tamm beşiği gtrelim gece lambası alyim diyo ağzının ucuyla ama benim zoruma gittiği için bu sefer ben kabul etmiyorum,cunku benim dememle diyo.en az 4 aydır ayrı yatıyoruz böyle evlilikmi olur,ama b
2 aylık bebek geceyi gündüzü bile ayırt edemiyordur umarım siz egitebilirsiniz gerçekten çok zorBebek anneyle salonda yatarsa, saat 9 gibi tüm ışıklar kapanıp uykuya geçişe alışmazsa tabi ki düzen falan da olmaz.
Aynısı bizdede var gece kızım ağlar kocamı kanepeye yollarizBen şöyle bir yol izlerdim yatak odasına bebekle ben geçerdim.
Aaa bi dk zaten öyle yapmışımkocam şu an salonda kanepede uyuyor. Kızımla ben yatağımızdayız.
olmaz merak etmeyin, hala lohusa sayılırsınız, küçük mucize biraz büyüsün, eve kahkahaları dolduğunda bu tip şeyler önemsiz oluyor, eşimle sohbet etmek için bile yavrucuğun uyumasını bekliyoruz yine de hersey daha güzel oluyor, evimizde neşe var. o gazlı sancılı kolik bebeği unuttukAçıkçası emzirdigim için salon benim için daha rahat. Ama araya sogukluk girdi daha kötü olmasından korkuyorum.
Anlatamıyorum galiba, öğretmezseniz edemez. Milyon tane kitap yazıyorlar uzmanlar hadi okumuyorsunuz artık internette videoların haddi hesabı yok.2 aylık bebek geceyi gündüzü bile ayırt edemiyordur umarım siz egitebilirsiniz gerçekten çok zor
Ederler yahu ilk 15 günden sonra her gün aynı rutini yapınca 2. Ayda bizim oturmuştu düzeni. Kolik hariç. Kolikse işi zor. Ama uyumlu bir bebek dedi. Her gün biraz daha erkene çekmeli uykuyu böylece düzelir. Ama bazısı da uyumuyor bilemedim şimdi2 aylık bebek geceyi gündüzü bile ayırt edemiyordur umarım siz egitebilirsiniz gerçekten çok zor
3 kişi sığılmıyor yaa :) en zayıf halkayı yolluyoruz biz de alkışlarlaAynısı bizdede var gece kızım ağlar kocamı kanepeye yollariz![]()
Evet kolik bebekse hiçbir şey demezdim ben de ama "sadece biraz geç uyuyor" "salon daha aydınlık diye ben yatak odasında yatıyorum diyor eşim" söylemleri olunca dayanamadım.Ederler yahu ilk 15 günden sonra her gün aynı rutini yapınca 2. Ayda bizim oturmuştu düzeni. Kolik hariç. Kolikse işi zor. Ama uyumlu bir bebek dedi. Her gün biraz daha erkene çekmeli uykuyu böylece düzelir. Ama bazısı da uyumuyor bilemedim şimdi
Yanı bide şöyle bi sorunum var gündüz az emer ama saat 10dan sonra hiç memeden ayrılmak istemiyodu sanki sadece gece emmek istiyor gibiEvet kolik bebekse hiçbir şey demezdim ben de ama "sadece biraz geç uyuyor" "salon daha aydınlık diye ben yatak odasında yatıyorum diyor eşim" söylemleri olunca dayanamadım.
sizin kolik teşhisi konmuş bebeğiniz oldu mu?Anlatamıyorum galiba, öğretmezseniz edemez. Milyon tane kitap yazıyorlar uzmanlar hadi okumuyorsunuz artık internette videoların haddi hesabı yok.
Tabi ki gece emmeye de uyanacak, temel ihtiyaçları olacak belki gazı olduğu gece uyumayacak ama salonda yatırılan bebekte ne kadar düzen olabilir?
Hayır gündüz çok uzun süre uyuyor e haliyle uyumak istemiyo daha nasıl tekrar uyuturum 24 saat uyyamazki e böyle oluncada ışık açık kalmak zorunda cunku daha farkında değil hiç biseyinsizin kolik teşhisi konmuş bebeğiniz oldu mu?
söyledikleriniz doğru ama normal bebekler için. Biz ilk aylarda öyle geceler yaşadık ki salonda sabaha kadar eşimle birlikte kucağımızda nöbetleşe uyutmak zorunda kalıyorduk. Gece gündüz ayrımı yapması için de sabaha kadar karanlıkta oturduğumuz olurdu. Salon mutfak fark etmez, hiç uyumayan ve sürekli ağlama modunda olan bebekle mekandan ziyade uyku için ışığın olup olmaması önemli. Salonda rahatsa orada uyumalarında bir sakınca yok, . 3. ay bitiminde rutin kendiliğinden gelir, şu anda muhtemelen gece uyanmaları çok sıktır, bırakın nerde rahatlarsa orada uyusunlar.
Yalnız sakin bir bebekmiş, kolik de değilmiş, neden 1,30 da uyuyor onu anlamadım
ekleme: son mesajınızı yeni okudum, size katılıyorum, aydınlık olduğu için salonda kalıyorlarsa muhtemelen bebek de ışık olduğundan uykuya geç giriyor
Ah o kolik dönemleri yok mu hele ilk haftalar insan hiç uyumuyor diye o kadar Üzülüyor ki bebeğine doktora diyodum yok yenidoğan çok uyurmuş günün 12 saati uyuyarak geçirirmiş ben başindayim yavrum hiç uyumazdi gözleri şişerdi uykusuzluktan gazdan sonra üç ay bitince geçti gündüz hiç uyumayip akşam uykuya dalmaya başladi bebek bi bir tutulur kıyaslanir mi. haklisiniz kurali yok bunun Allah kolaylik nasip etsin herkese.sizin kolik teşhisi konmuş bebeğiniz oldu mu?
söyledikleriniz doğru ama normal bebekler için. Biz ilk aylarda öyle geceler yaşadık ki salonda sabaha kadar eşimle birlikte kucağımızda nöbetleşe uyutmak zorunda kalıyorduk. Gece gündüz ayrımı yapması için de sabaha kadar karanlıkta oturduğumuz olurdu. Salon mutfak fark etmez, hiç uyumayan ve sürekli ağlama modunda olan bebekle mekandan ziyade uyku için ışığın olup olmaması önemli. Salonda rahatsa orada uyumalarında bir sakınca yok, . 3. ay bitiminde rutin kendiliğinden gelir, şu anda muhtemelen gece uyanmaları çok sıktır, bırakın nerde rahatlarsa orada uyusunlar.
Yalnız sakin bir bebekmiş, kolik de değilmiş, neden 1,30 da uyuyor onu anlamadım
ekleme: son mesajınızı yeni okudum, size katılıyorum, aydınlık olduğu için salonda kalıyorlarsa muhtemelen bebek de ışık olduğundan uykuya geç giriyor
Ne güzel sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz. Nitekim ben yukarıda belirttim kolikse hiçbir şey demezdim diye. Sizin eşiniz salonda sizinle bebek pışpışlamış ama hanımefendininki yatak odası karanlık diye gidip uyuyor.sizin kolik teşhisi konmuş bebeğiniz oldu mu?
bir iki gece ışığı kapatıp karanlıkta otursanız, ya da az ışıkla otursanız belki gece uykularını artırırsınız, gündüz daha az uyur.Hayır gündüz çok uzun süre uyuyor e haliyle uyumak istemiyo daha nasıl tekrar uyuturum 24 saat uyyamazki e böyle oluncada ışık açık kalmak zorunda cunku daha farkında değil hiç biseyin
Gece gündüz ayrımını kurmanız lazım. Işık açık kalmak zorunda değil, kapatırsanız bu ayrım için en önemli adımı atarsınız. Gündüz sesli ışıklı ortamda uyutun. Gece de sessiz ve ışıksız ortamda olun.Hayır gündüz çok uzun süre uyuyor e haliyle uyumak istemiyo daha nasıl tekrar uyuturum 24 saat uyyamazki e böyle oluncada ışık açık kalmak zorunda cunku daha farkında değil hiç biseyin