Evliligimize disaridan bir göz

Benim anladığım Mantık evliliği yani (Para) evliliği olmuş bence sonuç ta bu olur.Ama neymiş para ile saadet olmuyormuş.
Parayı da harcayamamıs ki. 35 TL ustu durumlarda ki 35tlye anca evde giyilen terlik alınır. Adam pahalı dıyıp almamıs.
Keske parayı yıyebılseymıs yanı konu sahıbı

Madem bu kadar zıtsınız, madem bu kadar rahatsızsınız neden evlendiniz/evli kalıyorsunuz?
İçim şişti okurken. Gerçi bir de kcoayı dinlemek lazım, onu gömüp kendinizi göklere çıkarmışsınız.

Madem bu kadar zıtsınız, madem bu kadar rahatsızsınız neden evlendiniz/evli kalıyorsunuz?
İçim şişti okurken. Gerçi bir de kcoayı dinlemek lazım, onu gömüp kendinizi göklere çıkarmışsınız.
Kocayı dinlemek ıstedıgıne emin mısın, haftada iki kere dıs fırcalıyomuus cunku 🤣🤣🤣

Dışarıdan göz bakıp eleştirince ne yapacaksınız kapının önüne mi koyacaksınız bu adamı. Evleniyorsunuz böyle dangozlarla çok lazım gibi kendilerini bir şey sanıyorlar sonra.
Eşiniz saygısız, pis, pasaklı, pinti, görgüsüz bir adam. Dışarıdan gözlemim budur. Aradaki gülücükler de ayrı sinir bozucu ama böyle bir adamla 10 sene geçirince normal tabii
Eee saydin saydin rahatladın mi.. soru sormussun ya disardan bir gozu napicaksin diye bende rahatlicam belki nerden biliyorsun illa biseymi olmasi lazim he evet belki biseyde olur oda benim burdan gelecek fikir yorumlarla hayatimi sekillendirmeme yariyacak belki. Saygisiz yorumlarınızı kendinize saklarsaniz sevinirim. Boyle bir adala 10 sene gecirdim evet ne demek bende onun gibi oldum yani ne seviyesiz bir yorum

Imkanim elbette var ama cocuklarim icin yapmiyorum.kendimi dusunseydim simdiye kadar ohooo bin kez bosanmistim
Peki çocuklarınızın bu derece pinti ve pis adamla yaşaması sağlıklı mı? Ömür emer be o.

Onlar babalariyla cok mutlu evet. Ozbakimlariyla ilgilenir herseyleriyle ilgilenir cok iyi bir babadir kendileri
Peki o zaman şöyle deneyelim.
Mutsuzsanız, boşanın. Siz eşler olarak boşanıyorsunuz, anne babalıktan boşanmıyorsunuz sonuçta.
Ama ben bu tür bir insanla 1 dk evli kalmazdım.

Peki o zaman şöyle deneyelim.
Mutsuzsanız, boşanın. Siz eşler olarak boşanıyorsunuz, anne babalıktan boşanmıyorsunuz sonuçta.
Ama ben bu tür bir insanla 1 dk evli kalmazdım.
Hicte oyle olmuyor valla nerden biliyorsun diye sorarsan bosanmis aile cocuguyum. Ayni seyleri cocuklara yasatmak istemem. Anne baba Ayni evde buyumeyen her cocuk icin hayat siradan ve basit degil inanin. Bazi seyler lafta sadece cocuk siddet icinde buyumuyorsa bemce annede babada kendinden feragat edip kendi yasamlarindan cok evlatlarininkine odaklanmali. Benim gorusum bu

Ben degil 10 yil, 1 yil sonra bile bosanma davasi açardim.

Ve çoçugun daha küçük dedigine göre, böyle bir kötü evliligin üzerine niye çoçuk? Onlara yazik degil mi? Onlar his etmiyormu sence bu evlilikte baze seylerin ters gittigini? Huzursuzlugu? Annesinin içten mutsuzlugu?

Beni en çok etkileyen sevgisizlik olurdu. Güzel bir kelime dememesi, fiziksel bir temas, bir öpücük bile olmamasi. Sana 30 liradan fazla birseyleri deger görmemesi sadece cimriliginden degil, sevgisizliginden. Adam milyonlari batirmis, yani büyük miktarlari gayet harcayabiliyor.

Zararin neresinden dönersen kardir derler. Ben bosanirdim. Cocuklarim için bosanirdim. Onlara evliligin bu olmadigini göstermek için bosanirdim. Kendi psikolojim içim bosanirdim. Yani bosanma nedenleri çok, evli kalma hiç bir neden bile yok.

Hicte oyle olmuyor valla nerden biliyorsun diye sorarsan bosanmis aile cocuguyum. Ayni seyleri cocuklara yasatmak istemem. Anne baba Ayni evde buyumeyen her cocuk icin hayat siradan ve basit degil inanin. Bazi seyler lafta sadece cocuk siddet icinde buyumuyorsa bemce annede babada kendinden feragat edip kendi yasamlarindan cok evlatlarininkine odaklanmali. Benim gorusum bu
Valla nereden mi biliyorum, bende ayrı anne babanın çocuğuyum.
Demekki anneniz babanız sizinle yeteri kadar ilgilenmemiş ki böyle hissediyorsunuz. Tam aksine benim çok güzel geçti, evde kavga gürültü yoktu annem daha mutluydu babam daha mutluydu. Maddi olarak sıkıntılarımızı aştıktan sonra da tadından yenmedi yani.
Her zaman söylüyorum mutlu anne = mutlu ailedir. Bir ailede anne mutsuzsa bu çocuklara da yansır. Ruhunuz doymuyor, aranızda sevgi yok, cinsellik yok, e maddi olarak da pintinin pintisi. Siz böyle mutluysanız sorun yok. İnsan anne olunca bireylikten iftira etmiyor bu arada haberiniz olsun.
Benimde görüşüm bu.

Back
X