• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimizi nasıl toplarız

Emirimoglum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
1.091
768
43
35
Merhaba hanımlar.3 aylık bir oğlum var.memleketim ve yaşadığımız yerler farklı.5 saatlik mesafede çok da uzak değil aslında.
Dogumumu memleketimde ailelerimizin olduğu yerde yaptım.doktorumda memleketimdeydi cunku.40 ı çıkana kadar annem de kaldım.sonra evime geçtim.kolik bir oğlum olduğu için tek yapamadım.kimsem yok.tekrar ailemin yanına geldim.15 gün kalıp evime döndüm.bu sefer oğlum bronşit oldu ve tekrar gelmek zorunda kaldim.haftaua inşallah tekrar gidicem evime.cok özledim evimi duzenimi.
Asıl konuya gelecek olursak.bu dönemde eşimle çok çok ayrı kaldık.hafta sonlari gelip gitti ama arkadaş gibiyiz.ben sanki soğudum eşimden.nedenini bilmiyorum...cok iyidir evine düşkündür çok şükür ama içimde anlamını bilmediğim bir soğukluk var...
Evli gibi hissetmiyorum kendimi.sanki sadece çocuğumla kendim varmışım bu hayatta.esimi insan olarak seviyorum.seviyorum da aşık mıyım bilmiyorum.eski heyecanımız kalmadı.ona baktığımda eskisi gibi çarpmıyor kalbim heyecanlanmiyorum. Ki biz sadece 1 yıllık evliyiz :( neden böyle hissediyorum.boyle hissetdikçe kendimsen de nefret ediyorum.kendimi suçluyorum.bu duygularımı ona açmalı miyim ? Mutsuzluğumu paylaşmalı miyim.? Eski bizi özlediğimi şöylemeli miyim?
Lütfen yargılamadan yazın.bana destek olun...
Teşekkür ederim okuduğunuz için...

Merhaba hanımlar.3 aylık bir oğlum var.memleketim ve yaşadığımız yerler farklı.5 saatlik mesafede çok da uzak değil aslında.
Dogumumu memleketimde ailelerimizin olduğu yerde yaptım.doktorumda memleketimdeydi cunku.40 ı çıkana kadar annem de kaldım.sonra evime geçtim.kolik bir oğlum olduğu için tek yapamadım.kimsem yok.tekrar ailemin yanına geldim.15 gün kalıp evime döndüm.bu sefer oğlum bronşit oldu ve tekrar gelmek zorunda kaldim.haftaua inşallah tekrar gidicem evime.cok özledim evimi duzenimi.
Asıl konuya gelecek olursak.bu dönemde eşimle çok çok ayrı kaldık.hafta sonlari gelip gitti ama arkadaş gibiyiz.ben sanki soğudum eşimden.nedenini bilmiyorum...cok iyidir evine düşkündür çok şükür ama içimde anlamını bilmediğim bir soğukluk var...
Evli gibi hissetmiyorum kendimi.sanki sadece çocuğumla kendim varmışım bu hayatta.esimi insan olarak seviyorum.seviyorum da aşık mıyım bilmiyorum.eski heyecanımız kalmadı.ona baktığımda eskisi gibi çarpmıyor kalbim heyecanlanmiyorum. Ki biz sadece 1 yıllık evliyiz :KK43: neden böyle hissediyorum.boyle hissetdikçe kendimsen de nefret ediyorum.kendimi suçluyorum.bu duygularımı ona açmalı miyim ? Mutsuzluğumu paylaşmalı miyim.? Eski bizi özlediğimi şöylemeli miyim?
Lütfen yargılamadan yazın.bana destek olun...
Teşekkür ederim okuduğunuz için...
eşiniz size eskisi gibi onu heycanlandırmadığınızı söylese siz nasıl hissederdiniz. ben heycanlanacağım varsa bile o da abiter giderdi. bunu asla bu şekilde dile getirmeyin. doğum yapmış bir annesiniz bebeğinizi daha çok gördüğünüz bebeğinizle başbaşa kalmak durumunda kaldınız. bence bu durum düzelicektir zamanla. birlikte zaman geçirin eskiden yaptığınız gibi mesela artık bebeğinizde var bebaberliğinize biri daha eklendi eskiden çok daha iyi tam bir aile olacaksınız bence. eşiniz bebeğe bakarken siz duş alacaksınız. bebeğnizi uyutup eşinizle beraber yemek yapacaksınızç yardımlaşmanız ortak sevdiğiniz parçanız için daha da çok artacak. bence ona sadece onu çok özlediğinizi beraber sık zaman geçirmeyi teklif edin. söylecekseniz bunu söyleyin derim ben

Belki O sogukluk esinizde Yok Yani Belki Sizden kaynaklaniyor? Bence de demeyin esinize...Biraz yapici olun Yani bas Basa kalin bi Ortam yaratin. Cunku ozlediniz ilgi sizde biraz vermelisiniz ki ve caba gostermelisiniz ki bi seyler yapin beraber...

1 yıllık evlisiniz 3 aylık çocuğunuz var.Allah bağışlasın ama en büyük hata bu bence.

Siz daha birbirinize alışmadan karıkoca olamadan anne baba olmuşsunuz.

Bu koştura koştura çocuk yapmak evliliğin temeli atılmadan üstüne bina çıkmak.Sallanıyor sonra.

Oldu işte demeyin lütfen evlenmeden önlem alacaktınız.

Bence artik evinize donun ve bi daha annenize gelmeyin bebege bakamiyorum diye.Cogu bebekte oluyor alti ay sonra azaliyor koliklik.Esinizle bu kadar ayri kalirsaniz tabi sogursunuz bi de lohusalik depresyonu da var galiba.Herkes tek buyutuyor zaten.Ask dediginiz zaten gecici bi duygu sevseniz yeter.Esinizde iyi birisi anladigim kadariyla ikinize de yazik olur.

Öncelikle bebeğinizi Allah bağışlasın sağlıkla buyutun inşallah. Şunu belirteyim ki eşinizden evinizden çok ayrı kalmissiniz zaten yeni evlisiniz e bebek de doğunca tüm ilginiz bebek üzerine yönelmiş ilk zamanlar böyle oluyor vende yaşadım sanki tek dünyam oğlumu.
Kendi evinize gidin ve anneniz gelsin gerekirse ama kirkinizda çıkmış artık kendiniz baş edebilirsiniz diye düşünüyorum eşinizde yardımcı olur ve bence eşinize bu soğukluktan bahsedip onu kirmayın duygu değişimleri olabiliyor.
Mesela bende bugün çok mutsuzum bunu eşime ve ogluma yansıtıyorum çokta agladim sinirden .
Ama dediğim gibi hormon değişikliği bunlar geçici bı süreç siz evinize gidin anneme gidince bende soguyorum herşeyden

eşiniz size eskisi gibi onu heycanlandırmadığınızı söylese siz nasıl hissederdiniz. ben heycanlanacağım varsa bile o da abiter giderdi. bunu asla bu şekilde dile getirmeyin. doğum yapmış bir annesiniz bebeğinizi daha çok gördüğünüz bebeğinizle başbaşa kalmak durumunda kaldınız. bence bu durum düzelicektir zamanla. birlikte zaman geçirin eskiden yaptığınız gibi mesela artık bebeğinizde var bebaberliğinize biri daha eklendi eskiden çok daha iyi tam bir aile olacaksınız bence. eşiniz bebeğe bakarken siz duş alacaksınız. bebeğnizi uyutup eşinizle beraber yemek yapacaksınızç yardımlaşmanız ortak sevdiğiniz parçanız için daha da çok artacak. bence ona sadece onu çok özlediğinizi beraber sık zaman geçirmeyi teklif edin. söylecekseniz bunu söyleyin derim ben
Evet bu şekilde söylersem kırılmaz.

Bence artik evinize donun ve bi daha annenize gelmeyin bebege bakamiyorum diye.Cogu bebekte oluyor alti ay sonra azaliyor koliklik.Esinizle bu kadar ayri kalirsaniz tabi sogursunuz bi de lohusalik depresyonu da var galiba.Herkes tek buyutuyor zaten.Ask dediginiz zaten gecici bi duygu sevseniz yeter.Esinizde iyi birisi anladigim kadariyla ikinize de yazik olur.
Eşim maşallah çok iyi biri.ben de problem.evime dönmenin zamanı geldi.esim bu süre içinde beni çok özlediğini sürekli dile getiriyor.ona yaradı ama bende ters tepti

Önce bir evinize gecin ve esinizle ve bebeginizle bir düzen oturtdurun. Ilk aylar zor oluyor. Esler birbirlerine pek zaman ayiramiyor. Heleki araya hastalik felan giriyorsa. Önce biraz kendiniz de toparlanin ve zamana birakin.

Eskisi gibi olmak için biraz zaman gerekiyor.Cok yeni annesiniz ve tüm hormonlariniz bebeğinizi güvende ,saglikli tutmak icin çalışıyor.Su an varsa yoksa bebeginizi düşünmeniz hatta herkesten kiskanmaniz bile cok doğal.Evinize döndüğünüzde aile olarak yaptığınız etkinlikler,birlikte geçirdiginiz zaman sizi tekrar birbirinize yakinlastiracaktir.Bebeginizi birlikte yıkayın,bakımını birlikte yapın.İnanin yeniden hatta eskisinden fazla seveceksin iz eşinizi.Bazen kizlarimin gülüsunde,bakisinda esimi görüyorum.O an esime yonelik içimi kaplayan sevgiyi,guveni sözcüklerle anlatamam size....:KK200:sonra ceptelefonu ile yaşadigi aşkı görüp yine normale dönüyorum:sopa:

Öncelikle bebeğinizi Allah bağışlasın sağlıkla buyutun inşallah. Şunu belirteyim ki eşinizden evinizden çok ayrı kalmissiniz zaten yeni evlisiniz e bebek de doğunca tüm ilginiz bebek üzerine yönelmiş ilk zamanlar böyle oluyor vende yaşadım sanki tek dünyam oğlumu.
Kendi evinize gidin ve anneniz gelsin gerekirse ama kirkinizda çıkmış artık kendiniz baş edebilirsiniz diye düşünüyorum eşinizde yardımcı olur ve bence eşinize bu soğukluktan bahsedip onu kirmayın duygu değişimleri olabiliyor.
Mesela bende bugün çok mutsuzum bunu eşime ve ogluma yansıtıyorum çokta agladim sinirden .
Ama dediğim gibi hormon değişikliği bunlar geçici bı süreç siz evinize gidin anneme gidince bende soguyorum herşeyden
Evet eşime söylersem çok üzülür çok takar kafasına.evime gitmeyi istiyorum.eismle ortak biseyler yapmaya calisicam. Yemek yapalım dışarı çıkalım gibi.cunku hamileliğim son iki ayı da çok problemliydi annemde kalmak zorunda kalmıştım.yani biz aslında aynı evde hiç yasayamdik. Hemen hamile kaldık zaten 7 ay sonra anneme gittim.annem baktı. Annemin bana gelme gibi bir durumu olamıyor küçük kardeism olduğu için

Back
X