Evliliğimizi nasıl toplarız

Bu lohusalık kaynaklı da olabilir. Halen hormonlarınız kendine gelmeye çalışıyor. Kalbinizi ferahlatın, artık bebeğimiz de var ne mutlu size. Emin olun geçici bir duygu durum bozukluğu
Lohusaligimi iyi geçirdiğimi dusunsemde sanırım sonradan nu duygu bozuklukları ortaya çıkmaya başladı

Doğum, lohusalık, evinizden uzun süre ayrı kalmak, bebeğinizin hastalığı... Bunların sadece biri bile insanın duygularını alt üst etmeye yeterken siz hepsini bir arada yaşamışsınız. Bazen fiziksel değil de duygusal yorgunluk yaşar insan.Bu durumda duygu değişikliği yaşamanız bence çok doğal. Kendinize biraz zaman tanıyın evinize kavuşup yeni düzeninizi oturtunca duygularınız da kendine gelecektir bence.

Eskisi gibi olmak için biraz zaman gerekiyor.Cok yeni annesiniz ve tüm hormonlariniz bebeğinizi güvende ,saglikli tutmak icin çalışıyor.Su an varsa yoksa bebeginizi düşünmeniz hatta herkesten kiskanmaniz bile cok doğal.Evinize döndüğünüzde aile olarak yaptığınız etkinlikler,birlikte geçirdiginiz zaman sizi tekrar birbirinize yakinlastiracaktir.Bebeginizi birlikte yıkayın,bakımını birlikte yapın.İnanin yeniden hatta eskisinden fazla seveceksin iz eşinizi.Bazen kizlarimin gülüsunde,bakisinda esimi görüyorum.O an esime yonelik içimi kaplayan sevgiyi,guveni sözcüklerle anlatamam size....:KK200:sonra ceptelefonu ile yaşadigi aşkı görüp yine normale dönüyorum:sopa:
Ay çok güldüm:) benimkide sürekli telefondan oyun ynuyor:) bir gün o oyunu silcem az kaldı...bende oğluma baktıkça eşime olan sevgim artıyor tabiki ama üzülüyorum.eskiden nisanliyken mesela ayrılmaz ikiliydik . Şimdi farklı dunyalarimiz var sanki

Gebeliginiz ve dogum derken siz kocanizdan epey uzak kalmissiniz farkinda misiniz? Sizin bu aralar boyle hissetmeniz gayet normal de dua edin eşinize de benzer bir sogukluk girmesin. O yuzden bir an once evinize donun ve agir hastalik olmadigi surece annenize falan gitmeyin. Bebisinizi gule gule buyutun her firsatta sizi ozledigini soyleyen adamla:)

Doğum, lohusalık, evinizden uzun süre ayrı kalmak, bebeğinizin hastalığı... Bunların sadece biri bile insanın duygularını alt üst etmeye yeterken siz hepsini bir arada yaşamışsınız. Bazen fiziksel değil de duygusal yorgunluk yaşar insan.Bu durumda duygu değişikliği yaşamanız bence çok doğal. Kendinize biraz zaman tanıyın evinize kavuşup yeni düzeninizi oturtunca duygularınız da kendine gelecektir bence.
Duygusal olarak çok yorgunum.zamana bırakayım bencede

Tamam işte ayrı kalmak yaramamış zaten yeni evlisiniz evlilikten bisey anlamadan bebek doğmuş uzun süreli ayrılıklar girmiş araya soğukluk olması çok normal sakın bosan diyenlere kulak asma, evine git eşinde sizinle vakit gecirsin o zaman çekirdek aile olduğunuzun farkına varıp sende boşuna kendimi o kadar uzmusum diyeceksin artık bebeğine kendin bakabilirsin annene gerek yok onunda evi çocuğu var dimi sevgiler

Ay çok güldüm:) benimkide sürekli telefondan oyun ynuyor:) bir gün o oyunu silcem az kaldı...bende oğluma baktıkça eşime olan sevgim artıyor tabiki ama üzülüyorum.eskiden nisanliyken mesela ayrılmaz ikiliydik . Şimdi farklı dunyalarimiz var sanki
Odak noktaniz değisti sadece.Evinize gidince alın kuzunuzu koyun aranıza yatağa....onu severken birbirinize eskisi gibi baktığınızi göreceksiniz

Gebeliginiz ve dogum derken siz kocanizdan epey uzak kalmissiniz farkinda misiniz? Sizin bu aralar boyle hissetmeniz gayet normal de dua edin eşinize de benzer bir sogukluk girmesin. O yuzden bir an once evinize donun ve agir hastalik olmadigi surece annenize falan gitmeyin. Bebisinizi gule gule buyutun her firsatta sizi ozledigini soyleyen adamla:)
Teşekkür ederim öncelikle... evime hemen dönüp düzenimi kurmayı çok istiyorum.

Eşim maşallah çok iyi biri.ben de problem.evime dönmenin zamanı geldi.esim bu süre içinde beni çok özlediğini sürekli dile getiriyor.ona yaradı ama bende ters tepti
Ne guzel iste cok sanslisin.Bu devirde iyi bir erkekle karsilasmak cok guc.Bence gecici bi durum senin soguklugun.

Tamam işte ayrı kalmak yaramamış zaten yeni evlisiniz evlilikten bisey anlamadan bebek doğmuş uzun süreli ayrılıklar girmiş araya soğukluk olması çok normal sakın bosan diyenlere kulak asma, evine git eşinde sizinle vakit gecirsin o zaman çekirdek aile olduğunuzun farkına varıp sende boşuna kendimi o kadar uzmusum diyeceksin artık bebeğine kendin bakabilirsin annene gerek yok onunda evi çocuğu var dimi sevgiler
Boşanmayı asla düşünemiyorum.neden yok.yani aldatma şiddet bir meden yok ki. Sadece bu soguklugun daha da artmasından çok korkuyorum.o yüz den acil evime dönmek gerekiyor.anneme de zaten iyice yük oldum :(

Boşanmayı asla düşünemiyorum.neden yok.yani aldatma şiddet bir meden yok ki. Sadece bu soguklugun daha da artmasından çok korkuyorum.o yüz den acil evime dönmek gerekiyor.anneme de zaten iyice yük oldum :KK43:
Yok yok artmaz sen evine dön evinde yemek yap evine isin, tadini cikar esin bebeginize baksın beraber sevin onunla ilgilenin nasıl bağlanırsın eşine biz oğlumuzu aramıza alırdık severdik oynardık üstelik ben kayinvalidemlerle oturuyodum, senin öyle bı sikntinda yok ne güzel eşin senin değerini biliyor sende bil Allah ne güzel yuva vermiş sağlıklı evlat seni seven bı eş vermis Allah'a şükürler olsun bence

Yok yok artmaz sen evine dön evinde yemek yap evine isin, tadini cikar esin bebeginize baksın beraber sevin onunla ilgilenin nasıl bağlanırsın eşine biz oğlumuzu aramıza alırdık severdik oynardık üstelik ben kayinvalidemlerle oturuyodum, senin öyle bı sikntinda yok ne güzel eşin senin değerini biliyor sende bil Allah ne güzel yuva vermiş sağlıklı evlat seni seven bı eş vermis Allah'a şükürler olsun bence
Coook teşekkür ederim.sizde sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın insallah ...cok çok teşekkür ederim kalbimi feraha çıkardınız:) ailenizle ve çocuklarımnizla nice mutlu senelere inşallah. Bebeğinizin cinsiyeti belli mi (konuyla ilgisi yok çok merak ettim ):nazar::emir_bebek::KK36:

1 yıllık evlisiniz 3 aylık çocuğunuz var.Allah bağışlasın ama en büyük hata bu bence.

Siz daha birbirinize alışmadan karıkoca olamadan anne baba olmuşsunuz.

Bu koştura koştura çocuk yapmak evliliğin temeli atılmadan üstüne bina çıkmak.Sallanıyor sonra.

Oldu işte demeyin lütfen evlenmeden önlem alacaktınız.
Haklısınız.ama istedik cocugumuzin olmasını :) çünkü ondan önce 4 yıllık birlikteliğimiz vardı.birbirimizi tanımakla alakalı sıkıntımız yok çok şükür..

Coook teşekkür ederim.sizde sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın insallah ...cok çok teşekkür ederim kalbimi feraha çıkardınız:) ailenizle ve çocuklarımnizla nice mutlu senelere inşallah. Bebeğinizin cinsiyeti belli mi (konuyla ilgisi yok çok merak ettim ):nazar::emir_bebek::KK36:
Amin cok tesekkurler bende heycanla dogacagi gunu bekliyorum. Kalbin biraz rahatladiysa ne mutlu bana bende bı çok sey yaşadım o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil bende merakla bekliyorum sence ne olur ?? Kalbinden geçeni söyler misin??

Amin cok tesekkurler bende heycanla dogacagi gunu bekliyorum. Kalbin biraz rahatladiysa ne mutlu bana bende bı çok sey yaşadım o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil bende merakla bekliyorum sence ne olur ?? Kalbinden geçeni söyler misin??
Kız gibi geldi :) öyle hissettim bilmiyorum...:anneadayı: sağlıkla kucağına alırsın insallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

Merhaba hanımlar.3 aylık bir oğlum var.memleketim ve yaşadığımız yerler farklı.5 saatlik mesafede çok da uzak değil aslında.
Dogumumu memleketimde ailelerimizin olduğu yerde yaptım.doktorumda memleketimdeydi cunku.40 ı çıkana kadar annem de kaldım.sonra evime geçtim.kolik bir oğlum olduğu için tek yapamadım.kimsem yok.tekrar ailemin yanına geldim.15 gün kalıp evime döndüm.bu sefer oğlum bronşit oldu ve tekrar gelmek zorunda kaldim.haftaua inşallah tekrar gidicem evime.cok özledim evimi duzenimi.
Asıl konuya gelecek olursak.bu dönemde eşimle çok çok ayrı kaldık.hafta sonlari gelip gitti ama arkadaş gibiyiz.ben sanki soğudum eşimden.nedenini bilmiyorum...cok iyidir evine düşkündür çok şükür ama içimde anlamını bilmediğim bir soğukluk var...
Evli gibi hissetmiyorum kendimi.sanki sadece çocuğumla kendim varmışım bu hayatta.esimi insan olarak seviyorum.seviyorum da aşık mıyım bilmiyorum.eski heyecanımız kalmadı.ona baktığımda eskisi gibi çarpmıyor kalbim heyecanlanmiyorum. Ki biz sadece 1 yıllık evliyiz :KK43: neden böyle hissediyorum.boyle hissetdikçe kendimsen de nefret ediyorum.kendimi suçluyorum.bu duygularımı ona açmalı miyim ? Mutsuzluğumu paylaşmalı miyim.? Eski bizi özlediğimi şöylemeli miyim?
Lütfen yargılamadan yazın.bana destek olun...
Teşekkür ederim okuduğunuz için...
Bende hamilelegin başında sürekli eşimden ayrı kaldım eşimin her yaptığı gözüme batıyordu bir araya geldiğimizde çok korktum bende noluyor bana diye ama kolay zamanlar geçirmediniz sizde bence eve gidin her şey kaldığı yerden devam ediyor ne kadar kötü olsam da eşimden ayrı gün düşünemiyorum yine eski ben oldum

Back
X