Evliligin bitmesinin sebepleri

Papil

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
40
3
43
Arkadaslar bu baslikta bosanmis olanlardan ricam evliliklerinin bitme sebebini yazmalari.
Ayrilik asamasinda olan biri olarak fikir edinmek tek amacim..Kafa karisikligim gecmiyor...
Simdiden tesekkurler

Bencede siz konunuzu yzin..Zira herkese göre evliligin bitme nedenleri farkli..kimi sanal aldattigi icin bosaniyor..kimi reel aldattigi icin bosanmayabiliyor mesela..

kafa karışıklığın bu şekilde geçmezki, birine göre evliliği bitiren neden sana göre bitme nedeni değildir. sen sorunlarını söyle

Daha onceden actgim konu basliginda bahsetmistim.Aldigim yorumlar olumsuzdu.bosanma sebepleri farklidir biliyorum ben de o yuzden merak ediyorum.kendiminkiyle kiyasliycam..ne kadar faydali olrsa artik...

Daha onceden actgim konu basliginda bahsetmistim.Aldigim yorumlar olumsuzdu.bosanma sebepleri farklidir biliyorum ben de o yuzden merak ediyorum.kendiminkiyle kiyasliycam..ne kadar faydali olrsa artik...
dedigimiz gibi, derdinizi yazarsaniz bu forumda yorumlanir.. eger herkesten hikayesini isterseniz, konu baska bi foruma tasinir ve burdaki kadar da yorum olmaz; bilginize..

Herkes farklı. .
Aldatılıp boşanmayan kadınlar var..
Aldatma boşanma sebebidir diyen de (ben)
Sorun ne ?

Arkadaslar bu baslikta bosanmis olanlardan ricam evliliklerinin bitme sebebini yazmalari.
Ayrilik asamasinda olan biri olarak fikir edinmek tek amacim..Kafa karisikligim gecmiyor...
Simdiden tesekkurler
Boşanmadım veya düşünmüyorum da nedenleri şunlar olurdu

ihanet,şiddet,3.şahısların karışması kötü alışkanlıklar

Arkadaslar ben sorunuma daha once yorum aldim.tekrar bu konuyu acmak istemiyorum.herkesin bakis acisini merak ettim

Asiri ilgisizdi, cimriydi, ömrünü koltukta iki seksen yatarak gecirirdi, kac para Maas aldigini söylemez, benim maasimi neye kullanacagini hesaplardi, ev islerinde yardim etmezdi, bir sosyal hayatimiz yoktu hep evdeydik, ha bide gay oldugundan süphelenmeye baslamistim..

Tabi bunlari es gecersek "ickisi yoktu kumari yoktu"
hani bazi büyüklerimize göre sadece ickiyle kumarya bosanma sebebi.
Ha bide dayagida yoksa o adam melektir melek :KK47:

2 sorum var basligi degistirebiliyormuyuz evetse nasil.digeri acilan herhangi bir konuyu bulabilirmiyiz sayfa sayfa gezmeden

Asiri ilgisizdi, cimriydi, ömrünü koltukta iki seksen yatarak gecirirdi, kac para Maas aldigini söylemez, benim maasimi neye kullanacagini hesaplardi, ev islerinde yardim etmezdi, bir sosyal hayatimiz yoktu hep evdeydik, ha bide gay oldugundan süphelenmeye baslamistim..

Tabi bunlari es gecersek "ickisi yoktu kumari yoktu"
hani bazi büyüklerimize göre sadece ickiyle kumarya bosanma sebebi. Ha bide dayagida yoksa o adam melektir melek :KK47:
Benim sebeplerime cok benziyo.bosandinmi canim..tesekkurler

Papicim az evvel ilk konuna baktim, tam anlamiyla eski esimin kopyasi. Herseyiyle hemde. Disarda el ele tutsak birakmasi gibi, yakin temasdan hoslanmamasi gibi. Cok tuhaf yaa..

X