Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dedigimiz gibi, derdinizi yazarsaniz bu forumda yorumlanir.. eger herkesten hikayesini isterseniz, konu baska bi foruma tasinir ve burdaki kadar da yorum olmaz; bilginize..Daha onceden actgim konu basliginda bahsetmistim.Aldigim yorumlar olumsuzdu.bosanma sebepleri farklidir biliyorum ben de o yuzden merak ediyorum.kendiminkiyle kiyasliycam..ne kadar faydali olrsa artik...
Boşanmadım veya düşünmüyorum da nedenleri şunlar olurduArkadaslar bu baslikta bosanmis olanlardan ricam evliliklerinin bitme sebebini yazmalari.
Ayrilik asamasinda olan biri olarak fikir edinmek tek amacim..Kafa karisikligim gecmiyor...
Simdiden tesekkurler
Benim sebeplerime cok benziyo.bosandinmi canim..tesekkurlerAsiri ilgisizdi, cimriydi, ömrünü koltukta iki seksen yatarak gecirirdi, kac para Maas aldigini söylemez, benim maasimi neye kullanacagini hesaplardi, ev islerinde yardim etmezdi, bir sosyal hayatimiz yoktu hep evdeydik, ha bide gay oldugundan süphelenmeye baslamistim..
Tabi bunlari es gecersek "ickisi yoktu kumari yoktu"
hani bazi büyüklerimize göre sadece ickiyle kumarya bosanma sebebi. Ha bide dayagida yoksa o adam melektir melek
Rica ederim :) Tabikide bosandim ne yapayim Allahin tuhaf adamiyla ayolBenim sebeplerime cok benziyo.bosandinmi canim..tesekkurler
Bizimki fiilen bitti sayilir.paylasim yok konusmuyoruz.uzlasmaya varmiyoruz.resmen bitmesi de yaklasiyo sanirim boyle ne zamana kadar gider ki...Rica ederim :) Tabikide bosandim ne yapayim Allahin tuhaf adamiyla ayol
Darisi kurtulamayanlarin basina, peki ya siz?