• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligin bittiğini anlar mi insan

zamanla soğuyan aşklar. kavgalar kuslukler. hakaret rencide etmeler. eee barışmak için kendimde bulamadigim çaba. cabalayamiyorum hatta yalvaramiyorum gucum yok. saygı yok. aile uzakta baba var fakat yok. herşey yok tamamen sıfır. şimdi oturup düşünüyorum ne yapayim 6 yıllık sevgili dönemi bir buçuk yıllık evlilik eee nerde bu aşk nereye kayboldu. bi kere o özür dilese hatası olduğunda niye bu kadar bencil. kalbim yanıyor ama neden çaresizlik mi hala aptalca sevgi mi? biten bi evlilik şimdi hangi adımı atmam lazım konusulmuyo ah bi dinlese icimde kopan firtinayi bir anlasa

artık onla olmak istemezsin yanında mutlu olmazsın tiksinirsen eger böyleyse bitmiştir.ama su varkı bütün evliliklerdeböyle seyler yasanıyor

1.5 senelik evlillikte bu duruma gelmek gerçektne çok erken hani tanımadan mı evlendiniz ani mi evlendiniz desem anlarım tanımadan olmuş diye ama baya süre çıkmışsınız bu dönemde nasıldı evlenince mi bir anda değişti hep o mu hatalı yani tartışıyorsunuz diyelim hep tartışmalar ondan kaynaklı mı. Tabi ki aşk sevgi ilgi ister, değer verilmek ister, eğer tek taraflı bir hata varsa telafi edilmek ister insan görmek ister bunları görmüyorsa zamanla aşk biter sonra sevgi ve saygı biter geriye birşey kalmaz ama önemli olan nasıl bu duruma gelindiğinin karşılıklı enine boyuna konuşmak. Bitmişse bitmiştir yapacak birşey yok karşılıklı biter.

Back
X