• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evcil hayvanlarimiz ve evliligimiz

mahmut abi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
1.794
2.203
53
49
Çok özel bir evcil hayvanın ölümünden sonra böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç aranizda?
Kedimin ölümünden sonra eşimin her hareketi demeyim de çoğu hareketi bana batmaya basladi. Daha önce böyle değildi. Daha önce hiç takmadığım ya da beni gülümseten hareketleri bile bana batmaya basladi. Gıcık olmaya başladım. Evliligimi sorguladım. Sanki sadece pozitif enerji vermekle kalmayıp farketmedigim bir sekilde kedim evdeki ve icimdeki tüm negatif enerjiyi absorbe ediyormuş. Ya nedir bu yaşadığım anlamlandiramoyorum desem değil ama normal mi? Anormal mi? Benden başka yaşayan var mı bunu bir tek ben miyim?

Gece evi terkettim otobüse bindim sonra otogarda sabaha kadar sabahladım. Tekrar otobüse binip döndüm çünkü nereye gitsem fayda yok ama eve gitmeyeceğim. Otelde kalacagim

İnsan kendini üzgün ve karamsar hissettiği zaman

eskiden güldüğü şeylere bile gülmeyebilir

Ve karamsar olunduğu için zihin de negatifi görmeye odaklı olabilir. Benim yorumum ve düşüncem bu. Kaybınız için de üzgünüm
Teşekkür ederim. Evet bu var ama tavuk mu yumurtadan yumurta mi tavuktan ? Misali ben bunun tersi de olduğunu savunuyorum. O negatifler vardi ve onlari kedim absorbe ediyordu. Esim benimle mutlu olduğunu ifade ederken bazen derdi ki "sen diğer kadınlar gibi dır dır yapmıyorsun senin dır dırın yok denecek kadar az"... oysa kedim aliyordu icimden benim dır dırımıı mır mıra çeviriyordu ve sonuç "mutlu" evlilik.

Back
X