evliliğin dalgalanışı

xpreiaZ

(Eski nick: Xpreia Z )
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
12.535
23.229
ya kızlar tam diyorum ki artık herşey yoluna girdi, birbirimizi anladık, tartışmalarımız olmuyor, güzel anlaşıyoruz saçma sapan bişeyden yine kedi köpek gibi birbirimizi yediğimiz günlere dönüyoruz.

kalbimi çok kırdı eşim ya!! ortada doğru dürüst mesele yokken " bıktım senden artık hayatı bana zehir ediyosun , yemin ederim istemiyorum artık seni" dedi!!!!!!! boşanacaksak boşanalım umrumda değil ama birçok haklı gerekçe varken boşanmadık şimdi ortada sebep bile yokken ne diyip boşanıcam. kendisi ben açmadıkça dava falan açmaz eminim. ama bu kadar ufak şeylerde böyle cümleler kurması uzaklaştıryor beni! şimdi barışıp sarılsak rol yapıyormuş aslında beni sevmiyormuş gibi hissedicem!

offf ya hep benim yüzümden oluyor bu! kalbimi her kırdığında bir tatlı sözüne affediyorum iyice yalama oldu! dün ağzından öyle kelimeler çıktı ki! özür de diledi küfür ettiği için ama bu kadar kolay mı yaaa:mad:

ya kızlar tam diyorum ki artık herşey yoluna girdi, birbirimizi anladık, tartışmalarımız olmuyor, güzel anlaşıyoruz saçma sapan bişeyden yine kedi köpek gibi birbirimizi yediğimiz günlere dönüyoruz.

kalbimi çok kırdı eşim ya!! ortada doğru dürüst mesele yokken " bıktım senden artık hayatı bana zehir ediyosun , yemin ederim istemiyorum artık seni" dedi!!!!!!! boşanacaksak boşanalım umrumda değil ama birçok haklı gerekçe varken boşanmadık şimdi ortada sebep bile yokken ne diyip boşanıcam. kendisi ben açmadıkça dava falan açmaz eminim. ama bu kadar ufak şeylerde böyle cümleler kurması uzaklaştıryor beni! şimdi barışıp sarılsak rol yapıyormuş aslında beni sevmiyormuş gibi hissedicem!

offf ya hep benim yüzümden oluyor bu! kalbimi her kırdığında bir tatlı sözüne affediyorum iyice yalama oldu! dün ağzından öyle kelimeler çıktı ki! özür de diledi küfür ettiği için ama bu kadar kolay mı yaaa:mad:
bir boşanma davasına bakar adam olacaksa da olması..

bu kadar kolay olmamalı. ettiği küfürleri nasıl bu kadar kolay unutmuş gibi yapıp barışabiliyorsunuz ? sizi kaybetmekten korkmalı
off işte hep benim hatam gerçekten! diyorum ki bir anlık sinirle söyledi yoksa elbette öyle düşünmüyor! ama işte izi kalıyor. uzatsam ne olacak ki falan diyorum... şimdi ise umrunda bile değil blöf yaptım tc numaranı gönder diye gönderdi! yapmayacağımı biliyor sanırım o yüzden bu kadar rahat! ama sırf yapabileceğimi göstermek için de gidip dava açmak istemiyorum....:KK43:

bir boşanma davasına bakar adam olacaksa da olması..
peki ama şu anda ortada hiçbir sebep yokken boşanma davası açmam daha çok yıpratmaz mı bizi? davayı açıp ailem öğrenirse zaten geri de çekmem ki bir daha. sevgili olsam çoktan ayrılırdım şu anda beni tutan kocaman bir sevgi besliyor oluşum değil ailem üzülmesin. çok mutsuz değilim hatta bu gibi saçmalıklar dışında mutsuz değilim, 6 aydır tartışmıyorduk hiç. ama dün neye sinirlendi o kadar, neden onca lafı etti anlayamadım:KK57: şimdi diyorum ki 6 aydır numara mı yapıyodu yoksa?

rüya bir evliliğim var sanıyordum huzur aşk mutluluk dolu ama artık bakıyorumda o günlerden eser kalmadı..
bizde eşimle dün akşam tartıştık daha doğrusu o bana benımle olan geçimsizliğini anlattı bende dinledim ...
meğersem ben ne kötü ne yanlış bir insanmısım :KK42:
sonrada özür diliyor sabahda 10 kere arıyor ne olur biraz gülümse diye hep böyle mı olacak
önce kalbımızı kırın sonra da bi özür dilediklerinde herşeyı unutalım mı :KK20::KK20::KK20:

bana kalırsa senin vazgeçemeyeceğini bildiği için böyle yapıyor,nasılsa beni affediyor,barışıyoruz dıyor.eşiniz sizin fikirlerinize,yüreğinize,ve herşeyinize karşı saygıyı unutmuş bence, sadece bunu ona bir şekilde hatırlatmanız bile yeter dıye düşünüyorum

dava açmayin böyle birşey için lütfen böyle evlilikler çabuk bitmemeli.
sadece artık değişin. her özürde onu affetceğinizi düşünmesin sadece bu

dava açmayı düşünmüyorum yani açarsam blöf olmaz biter. bitmesi için bir neden yok ortada. çok çok ufacık bir sebep yüzünden ağzına geleni saydı! sinirlendi gitti yanımdan 5 dk sonra da arayıp küfür ettiğim için özür dilerim etmemeliydim dedi. ben ancak ağlayarak ne yaptım ben sana diyebildim. sonra o yine koptu ben de sana bişey yapmadım konuşarak hiçbişeyi çözemeyiz falan diye saçmalayıp durdu. yol boyunca da hiç konuşmadık, eve geldiğimizde de ben hiçbişey demeden gitti başka odaya yatak açıp orda yattı. ne yaptım ben sana derdin ne söylesene diye yanına gittim off çok uykum var sonra konuşuruz dedi! bugün de aradım başım ağrıyo şu anda hiç müsait değilim dedi! boşanmak mı istiyosun dedim "he he istiyorum" dedi. sonra "sonra konuşuruz tamam istemiyorum" dedi.

ne yapsam da pişman etsem adamın umrunda değilim şu anda!

bana kalırsa senin vazgeçemeyeceğini bildiği için böyle yapıyor,nasılsa beni affediyor,barışıyoruz dıyor.eşiniz sizin fikirlerinize,yüreğinize,ve herşeyinize karşı saygıyı unutmuş bence, sadece bunu ona bir şekilde hatırlatmanız bile yeter dıye düşünüyorum
Arabam var ve memleket 1 saat uzaklıkta acaba iş çıkışı direk memlekete mi geçsem 1 hafta boyunca?

rüya bir evliliğim var sanıyordum huzur aşk mutluluk dolu ama artık bakıyorumda o günlerden eser kalmadı..
bizde eşimle dün akşam tartıştık daha doğrusu o bana benımle olan geçimsizliğini anlattı bende dinledim ...
meğersem ben ne kötü ne yanlış bir insanmısım :KK42:
sonrada özür diliyor sabahda 10 kere arıyor ne olur biraz gülümse diye hep böyle mı olacak
önce kalbımızı kırın sonra da bi özür dilediklerinde herşeyı unutalım mı :KK20::KK20::KK20:
Sen ne yapmayı düşünüyorsun peki canım?

dava açmayı düşünmüyorum yani açarsam blöf olmaz biter. bitmesi için bir neden yok ortada. çok çok ufacık bir sebep yüzünden ağzına geleni saydı! sinirlendi gitti yanımdan 5 dk sonra da arayıp küfür ettiğim için özür dilerim etmemeliydim dedi. ben ancak ağlayarak ne yaptım ben sana diyebildim. sonra o yine koptu ben de sana bişey yapmadım konuşarak hiçbişeyi çözemeyiz falan diye saçmalayıp durdu. yol boyunca da hiç konuşmadık, eve geldiğimizde de ben hiçbişey demeden gitti başka odaya yatak açıp orda yattı. ne yaptım ben sana derdin ne söylesene diye yanına gittim off çok uykum var sonra konuşuruz dedi! bugün de aradım başım ağrıyo şu anda hiç müsait değilim dedi! boşanmak mı istiyosun dedim "he he istiyorum" dedi. sonra "sonra konuşuruz tamam istemiyorum" dedi.

ne yapsam da pişman etsem adamın umrunda değilim şu anda!
Canım bak belki örnek tam uymaz ama. Benim erkek arkadaşım çok sinirli ve sinirlenince onu tanıyamıyorum artık var ya kendinden geçiyor. Sonra sakinleşince konuşabiliyoruz ve ben sinirliyken ona yazmamaya çalışıyorum. Sen de yanına gitme bir şey söyleme arama kendiliğinden düzelecek eminim.. En azından konuşmaya başlar en azından özür diliyor.

Sen ne yapmayı düşünüyorsun peki canım?
bilmıyorum canım bende aklım çok karışık daha 11 aylık evlıyım
bende konunu okudum ki ne yapacağımı bileyım ...
akşam eve gidence yeni surat asarsam evde huzursuzluk olacak belkı tekrar kavga ya dönüşecek artık kavga kaldırmıyor yüreğim.
çok iyi anlayışlı hatta yıllardır aradığım sımsıcak kalbı olan adam bir anda değişiyor ve ben bir hiçmişim gibi davranmaya başlıyor buda beni ve evliliğimi zedeliyor
sen ne yapacaksın

Arabam var ve memleket 1 saat uzaklıkta acaba iş çıkışı direk memlekete mi geçsem 1 hafta boyunca?
canım üstte yazdığına göre yorum yaparsam,eşin cidden seninle cocukla oynar gibi oynuyor. "ben küsersem o gelir nasılsa dıyor,ipler bende ister barışırım ister barışmam diyor" aynen böyle bir dil sergiliyor eşin.haber ver ben memlekete gitcem kafamı toplayacam diye git bakalım sensiz ne yapcak? dediğin gibi aranızda boşanmayı gerektirecek bi mesele yok.

Canım bak belki örnek tam uymaz ama. Benim erkek arkadaşım çok sinirli ve sinirlenince onu tanıyamıyorum artık var ya kendinden geçiyor. Sonra sakinleşince konuşabiliyoruz ve ben sinirliyken ona yazmamaya çalışıyorum. Sen de yanına gitme bir şey söyleme arama kendiliğinden düzelecek eminim.. En azından konuşmaya başlar en azından özür diliyor.
aynen bu arkadasa da katılıyorum biz eşini tanımadan yorum yapıyoruz canım belki karakteride böyle olabilir,veya üstte deiğim gibide olabilir eşini en iyi sen tanırsın

bir müddet eşinize çok iyi davranın o size ne soylerse söylesin güzel davranın bakalım ne yapcak sorun çıkmayınca?

sinirle malesef ağzımızdan istemediğimiz kelimeler çıkabiliyor...bizimde oluyor hatta ben bile bazen söylüyorum ki çok yanlış biliyorum....
ama içim öyle deil tabiki...
uzatmanıza gerek yok biraz zamanla herşey düzelir..

Evliliğini pamuk ipliğine bağlı, kendini de gerçekte sevilmeyen önemsiz, değersiz öylesine bir kadın gibi hissediyorsun değil mi ..
Eğer öyleyse hislerin bana çok tanıdık ..
Oysa ki bir kadın kocasının omzuna başını yasladığında güven kokmasını ister, her şartta güvenle
başını yaslanabilmek ister ..

Evlilik en ufak şeyde ayrılma noktasına gelmek değildir, en büyük şeyde bile bir uzlaşma noktası bulmak ve onarmaktır.

Evliliğini pamuk ipliğine bağlı, kendini de gerçekte sevilmeyen önemsiz, değersiz öylesine bir kadın gibi hissediyorsun değil mi ..
Eğer öyleyse hislerin bana çok tanıdık ..
Oysa ki bir kadın kocasının omzuna başını yasladığında güven kokmasını ister, her şartta güvenle
başını yaslanabilmek ister ..

bir an dünyalarımı önüme serecek olan adam var bir anda sadece o evde mecbur benle yaşamak zorunda olan adam var
ozaman kendimi çok değersiz ve çaresiz hissediyorum galiba eşlerimizde sinir sorunu var

X