Evliliğin dikenli taraflari

Çok şükür ki esin onları tutmuyor.Kv ve görünceye gelirsek de sende mesafe köy iyi olmak zorunda değilsin.

Seneye benden hicbisey goremicekler zaten. Cunku ben bigun once sinirden öldum belki ama ertesi gun esimi surukledim supriz yapalim diye degmezmis

Şuan da etkisiz eleman olmasinin sebebi hayatimiza istedigi gibi mudahale edememis olmasi. Yani ben iyiyken iyiydi bana, tepkimi koyduktan sonra bicak gibi kesildi. Bu anormal degil mi
Niye anorma olsun ki. Ben de bana iyi olana iyi olurum. Beni istemeyeni ben de istemem. Napsin kadin pesinizden mi kossun?

eltidir görümcedir kayındır kaynanadır kayınpederdir bu tip aile bireyleri ile mutlak bir mesafe koruyabilirseniz eminim ki huzur bulacaksınız arkadaşlar..

Aramayın sormayın

Esinin bi beklentisi yoksa sende onlarin aramarsini falan bekleme derim. Arada cagirirsin. Onlarda seni cagrrsa gidersen tamam iste. Mesafeli olursun

evliligin diken tarafı bayramlarda kime gitcezzzzzz en nefret ettigim sey en güzel bas git tatilede kocam bundan yana ama o kaynanan yokmu nemrut kadın onun yuzundne her bayram kavga ediyoruz tabi kendi köpsüz üzümü kapmıs ne kaynata ne kaynanan varmıs evlendiginde ohhhhhhhhh

Aynen canim bi de bu sorun oluyor. Ama benim ailem anlayis gosteriyor biz de ilk esimin ailesine sonra bize gecip bayramlasma faslini 1 gunde atlatiyoruz

Aynen canim bi de bu sorun oluyor. Ama benim ailem anlayis gosteriyor biz de ilk esimin ailesine sonra bize gecip bayramlasma faslini 1 gunde atlatiyoruz
ben istemiyorum iste o yuzden 3 senedir gitmiyorum kaynanaya bayramarda onun ne özelligi varmıs ki ilk bayramda gidicem ailen de aslında yanlıs yapıyo o kafadakilere anlası göstermek onlara göre aman kızlarının arkasında degil kafası yaratmak istiyoo

bizimkilerede kalsa gelme derler ama ben asla böyle biseyi kabul etmem o yuzden gitmiyorm zaten anlasamıyoruz orda 2 gun durup delirmektense hic görmüyorum

Yasanmisligin var ki gitmeme raddesine gelmissin. Bence hissettigimiz gibi yasamaliyiz en iyisini yapiyosun, ha keske germeselerde biz de isteyerek severek gitsek ama nerdee

Ne kadar onyargilisin ya hayirdir
Niye onyargili olayim? Samimiyet mi istiyorsunuz mesafe mi belli degil. Siz oncelikle ne istediginize karar verin ama sahsi fikrim esinizin ailesindeki bireyler her zaman dia kapinin mandali olmalidir. Onlardan birseyler beklemek sizi anca hayal kirikligina ugratir. Esinizle evlisiniz size ne eltiden gorumceden kvden kpden? Birakin su insanlari hayatiniza bakin

Samimiyetin alt metni vicik vicik olup benim herseyime karismalari demek degil. İkiyuzlu olmamalarini istiyorum sadece neyse bunu yasayan bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…