evliliğin ilk zamanları için

bilemedimya

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2019
464
512
18
kızlar soracağım sorular bir çoğunuza komik gelebilir ama nolur bana gülmeyin..
nişanlıyım ve nişanlıma çok düşkünüm aslında yaşım küçük değil ama hayatımda ilk defa bir erkek beni heyecanlandırıyor yani çok şükür sevdiğim ve çok da istediğim biriyle evleneceğim inşallah. istiyorum ama öperken koklarken yani gerçekten cinselliği yaşarken nasıl olur bilmiyorum. bazen heyecanı sönmüş evlilikleri görünce korkuyorum ilerde öyle olmaktan. ben onu her zaman mutlu etmek isterim mesela. kafamda bir sürü gecelik almak hep onun için hazırlanmak fikri var ama abartıp sıkılmasından da korkuyorum. bir erkek bundan sıkılır mı bilmiyorum. yani toparlamak gerekirse evliliğin ilk zamanları illa ki daha yoğun olacaktır birliktelik ama nasıl bir tutum izlemek gerekiyor onun için de kendim için de.

Once mutlulugun formulu gecelik degil.Iletisim.

Konusun.Korkularinizi,isteklerinizi,beklentilerinizi anlatin.Anlayis beklediginizi birlikte mutlu olmak icin ikinizinde tasin altina elinizi koymaniz gerektigini anlatin.Tek tarafli olmayacagini bilin.

Kocanizi reddetmeyin.Birlikte ogreneceksiniz bazi seyleri.Birbirinizin sevdigi seyleri yakalamaya calisin.Once ruhunuzu tatmin edin.Sozlerinizle bakisinizla.

Erkeklerin bundan sıkılacagını sanmiyorum.Ama ilm gunku gibi olmayabilir ve bu cok normal.Gecelik de giyersin pijamada :) Mutlu olun.Allah yuzunuzu kara cikarmasin hayirli huzurlu saglikli cocuklu mutlu bir yuva nasip etsin.

Hmmm komik degilki cnm gayet normal şeyler evvela cnm gecelik çözüm degil tabiki giyersin ama sık degil .. simdi kimi erkek bıkar evet ama kimi erkek hep olsun ister . Benden sana ufak tavsiyeler yasadim gördüm onun için diyorum. Esine guzel gözük istedigi al giy tabiki ama cok sıklıkla yapma asiriya kacma gözünü alistirma derim aralikla aniden yap . Ve sonrasini dört gözle beklesin sevdigin insansa ve oda sni seviyorsa cinselliginiz guzel olur insAllah fazla sıkıntı yapma ve unutma aşırı hersey bıktırır. Aralikla hepsi yerini bulur.

Teşekkür ederim Bazı konularda insan bilmediği için nasıl davranacağını bilmiyor sonra bende ki istek azalır diye de korkuyorum

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Yani aslında mesele gecelik değil ama cinselliği yaşadıktan spnra böyle isteğim sevgim kalmaz diye tedirginim

İlk bir sene cicim ayi sonra sıradan bir evlilik naoarsan yap bu hayatın kanunu ama korkulacsk bişey değil hayatın en güzel kanunu birine ait olmak cinsellik le alakalı değil bu msjim canım iki sene oldu azalmadi arttı

Peki ilk cinselliği yaşadıktan sonra kadınlarda istek azalıyor mu
Hayır tam tersi artiyor herşeyi oluruna bırak bnce zamanla gör öğren merak etme kimi kötü yorum yapar korkarsın kimi iyi konuşur mutlu olursun ama belki sen iyi olacaksın belki farklı insallah çok mutlu olursun

Çok güldüm ama sana değil kendi yasadikltim aklıma geldi gecelik vs bi zaman sonra kendin giymiceksin merak etme evliliğin ilk zamanları çok zor cicim ayı diyen yalan söyler alışma süreci vs cinsellikten çok bunlara odaklan bence daha mutlu olur sun gündüzü çöp olan günün gecesi mutlu geçmez çünkü iletişim birbirinizi anlamak düzeni oturtmak vs bunların hepsi çok önemli gerçekten

Ya aslında geceliğe çok takılmışlar da ben öylesine yazdım yani onunla ilgilenmek anlamında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…