Evliliğinde mutlu olanlar yazsın

37 _34
4 yillik
Yaşlarınız kaç? Kaç yıllık evlisiniz? Tartışmalarınızın sebebi ne?
Eşimin ego yüklü,kaba olduğunu düşünüyorum.tartismalar çok büyüyor burnundan kıl aldirmiyor.nisanli iken ipuçları vardı ama üzerinde durmadım

Birbirine yaşça yakın iki evlat,altına girdiğim büyük sorumluluklar ,patlamalar tartışmalar vs.....var
Saygıyı yitirdiğimizi düşünüyorum.
Toparkayabilmek için tavsiyeler almak istedim arkadaslardan
Evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız üç maymunu oynamayı becerebilmelisiniz. Herşeyi görüp anlarsanız o iş yaş. Biraz tabiri caizse salağa yatabilmek lazım.

Biz genelde eşimle birbirimizi anlayan insanlarız ama ara ara büyük krizlerimiz oluyordu ve bu bizi çok yıpratıyordu. Taaa ki son krize kadar. O kriz anında birbirimizi o kadar iyi anlayıp dinledik ki, ve bunun adımı eşimden geldi. O gün bugündür (maşallah) anlaşmazlığa düştüğümüz konuları çok güzel çözümleyebiliyoruz. Daha bir aşık olduk, çok mutluyuz.

Belki haklisinizdir.politikayi oldum olası hiç beceremem
Beceremeyince sonu mutsuzluk oluyor. Farkındalığı yüksek insanlar malesefki bir yerde uzun süre barınamıyor. Çünkü insanın olduğu yerde sorun var. Her sorun bizde etki yarattığında geçim zorlaşıyor. Biraz görmemek duymamak ama sınırıda çizmek lazım. Strateji oyunu aslında

Biz genelde eşimle birbirimizi anlayan insanlarız ama ara ara büyük krizlerimiz oluyordu ve bu bizi çok yıpratıyordu. Taaa ki son krize kadar. O kriz anında birbirimizi o kadar iyi anlayıp dinledik ki, ve bunun adımı eşimden geldi. O gün bugündür (maşallah) anlaşmazlığa düştüğümüz konuları çok güzel çözümleyebiliyoruz. Daha bir aşık olduk, çok mutluyuz.
Gerçekten tebrik ediyorum maşallah

37 _34
4 yillik

Eşimin ego yüklü,kaba olduğunu düşünüyorum.tartismalar çok büyüyor burnundan kıl aldirmiyor.nisanli iken ipuçları vardı ama üzerinde durmadım
biz de 4 yıllık evliyiz. başta çok zorlandık ev düzeni ve iki insanın aynı evde yaşaması konusunda çünkü sevgililik gibi değil ve covid atlattık bir sürü şey geçti şimdi de bir saçmalık atlatıyoruz önemli olan bir tarafın çekimser kalması ama bu kendinizi ezdirmek anlamına gelmemeli. gerektiğinde tırnaklarınızı çıkaracaksınız ama bu karşı taraf kavga halindeyken olmayacak. zamanla bir şeyler rayına oturuyor, dediğim gibi bir konuşma yapıp kısa bir süre belki birkaç gün ayrı kalmayı deneyebilirsiniz. radikal kararlar aldığınızı görmek belki onu kendine getirir.

Üzeri kapalı tavsiye verin 😎
Sorununuz ne tam bilmiyorum eşiniz nasıl biri bilmiyorum. Yani benim öyle aman aman bir tavsiyem püf noktam yok. Seviyoruz birbirimizi, her konuda o beni ben onu düşünürüm. Başka da klişeler dışında pek bir şey aklıma gelmiyor

Ben de uzun yıllar evliyim
Mutluyum eşimi çok seviyorum sevildiğimi de hissediyorum
Oğlum küçükken bizim de zor zamanlarımız oldu
Hem maddiyat hem çocuğun verdiği büyük sorumluluk
Yeni hayata ve düzene alışmamız kolay olmadı

Ben sakin bana göre zayıf eşime göre nahif bir insanım
Tartışmalarımızda hep sakinliğimi korudum o da bana kırıcı olmadı
Telafisi zor yaralar açmadık
Evlilik iki tarafın istek ve arzusu ile yürüyor

Siz konu açarak düzeltmeye çalışıyorsunuz eğer eşiniz de aynı şekilde düşünüyorsa toparlarsınız

Ben de " evli mutlu cocuklu " demeye geldim. 12 yili deviriyoruz 2 cocugumuzla,
Elhamdülillah.
Bence karakter.
Esim basta neyse hala o.
Toplumda ne ise ,yanimda o.
Baskasina ne ise bize de o.
Bize daha ihtimamli tabi ,daha düsünceli.
Kalbi vicdani merhamet dolu.
Yeri gelir yorgun argin yemek yapar, ben uyumusum sabah uyandigimda gece temizlik yapmis olur.
Beraber yapariz cogu seyi.

Back
X