• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliginden pisman olan var mi

leyla06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
538
458
103
Ankara
Ben bazaen pisman oluyorum. Herkeste oluyor mu bu duygular acaba. Bazen bekarlik hayatimi ozluyorum. Evlenir evlenmez cocuk yaptim kocamin yogun israrlariyla. Cocuktan dolayi evlilik hayati yasayamadim. Hos evlilik hayati nedir ne degildir nasil yasanir onu da bilmiyorum ama. Sikici geliyor bu yasam bana. Surekli temizlik, cocuk, yemek arasinda kosturup kendine bir saat bile ayiramamak. Ve yetismiyor da hicbir sey. Yardimci alamiyorum esim ve ailesi musade etmez. Ev basima yikiliyor cogu zaman. İse de gidiyorum. Eskiden maasimla gezen tozan cok guzel giyinen ben suan parami yetistiremiyorum ki ustume bise alayim yolunmus tavuk gibi sac bas bir yerde dolasiyormusum gibi hissediyorum. Ve hayatimi erteliyorum hep. Birkac yil sonra hersey guzel olacak diyorum. Bebegim buyuyecek. Tabi o zaman da ikinci bebek derdi olmazsa, esim simdiden israrci ama ben yapmamaya kararliyim.
Sizce ben bunalimda miyim, doktora gitmeli miyim. Cok canim sikiliyor, hayatim yok gibi, hep gelecegin planlarin yapiyorum su ani yasamiyorum. Yasasam da korkarak yasiyorum. Kocam cok serttir, aman bana kizacak, aman vuracak diye her isim erteleniyor. Kendim icin yaptigim tek sey sigara icmek biliyor musunuz, onu da ogrense beni sakat edermis oyle diyor kocam ustelik o da iciyor mutfakta pufur pufur.aman okurken sikildiniz dimi hayatima renk katmak icin ne yapmaliyim

bu durumu eşinizle paylaştınız mı ?
kendinize vakit ayıramadığınızı ve sürekli çoçuk iş ev arasında koşturdugunuzu.. bence eşinize anlatmanız gerekli

Al yine cocuk uyandi agliyor, ne zaman gecek bu gunler. Evim ne zaman toplanacak. Bir de kayinvalidem hergun cocuk bakmaya bize geliyor ev o yuzden hep toplu olmasi gerekiyor cok uzuluyorum hic dort dortluk olmuyor. Suan salonda camasirlar serili, ne daginik bir goruntu. Ama toplamaya halim kalmiyor. Zaten toplasam bile bugun yine camasir yikiycam yine serilecek yine ayni durum

bu durumu eşinizle paylaştınız mı ?
kendinize vakit ayıramadığınızı ve sürekli çoçuk iş ev arasında koşturdugunuzu.. bence eşinize anlatmanız gerekli

İsten gelince yorgunum desem tas mi tasidin diyor. Cocuk ben yordu desem, cocugun agzi var dili yok yya da sikayet mi ediyorsun ölsün mü diyor

Sİgara sağlığa zararlı ama kendisi neden içiyor da size yasaklıyor eşinizinde bırakması lazın size yasaklıyorsa ayrıca çok sert diyorrsunuz bence sizi eşiniz çok sıktığı için sizi hayattan bıkıyorsunuz eşinizle açıkca konuşsanız sıkıntılarınızı anlatsanız belki düzelir ve sizi anlar.

Aslında tüm bunları KEYİFLİ hale getirebilirsiniz.

Ne kadar işiniz de olsa eşinizin size yardım etmesini TALEP edebilirsiniz. Zorla güzellik olmaz belki ama tatlı dil ile bunu yapabilirsiniz.

Onun dışında bebeğiniz ne kadar küçük olursa olsun zaman zaman haftasonu kaçamaklarını ailecek yapabilirsiniz.

Rutin'e girdiğiniz için bunalmış olabilirsiniz. Bu hemen hemen tüm evliliklerin başına gelen bir şey.

Asıl önemli olan sorun, İLETİŞİMSİZLİK'tir bence.

Biraz sabır ve iletişim kurarak aile hayatınıza renk katmanızı öneririm.

tıpkı beni anlatmışsın canm eşim eve geç geliyor devamlı izni yok gezme yemek yeme vs bişe yok bebeğim 8 aylık sen en azndan çalışıp farklı ortam görüyosn ama bnde oda yok eşimi çok çok seviyrm ama bu durm üzüyr bni boşanma vs aklmın ucndan bile geçmiyor sadece ona tebessm etmiyrek suratımı asark ceza vermek istiyrm ama zararlı çkan yine bn oluyorm yapıck bişeyim yo senin de yok anladığm kadarıyla inş ilerde düzene girer evliliğiniz eşinin sinirli olması da kötü ya bnm adam Allah razı olsn demediğiim bırakmam ona peygmber sabrı var hiç ses çkarmaz senini ki o ynden de kötymş allah sabr vrsin

evet evlilik sıkıcı ve bence saçma bişey
ama siz bi manyakla evlisiniz bu kadar mutsuz ve pişman olmanızın bi sebebi de bu.
benim kocam da sizinkine benziyor
evlendiğim için çok pişmanım
evlenmek için temiz 5 senem daha varmış
keşke evlenmeseydim
hatta şimdiki aklım olsa sonsuza dek yanlız olurum asla evlenmem
hayat boyu bi insana katlanmak çok sıkıcı şimdiden sıkıldım daha 1 sene olmadı
bekarlığımı ben de özlüyorum giyinmeyi süslenmeyi özgürlüğümü
şimdi herşey tek düze ev iş yemek yap evi topla evde otur film izle
hiçbişey hayal ettiğim gibi olmadı
en kısa zamanda yakayı sıyırırsam bidaha töbe evlilik uzak olsun

bebeğinizi bir kaç saatlikte olsa babannesıne bırakabılırsınız. sonucta hergun bakmaya gelıyormus.. ve o sırada esınızın tatılınde bır yemege ya da basbasa vakıt gecırebılırısınız hatta bu konuları konusmaya bıle fırsatınız olur.. bebegınızın onemlı oldugu kadar esınızde onemlı. ben olsam oyle yapardım. eşimden hiçte korkmazdım ne korkcam o benden korksun dye dusunurdum.. Unutma sen anne oldugun kadar eşsin de. eşinede vakıt ayırman gerekıyor.

Bir hayli bunalmissiniz. Bu durumun en önemli sebebi ise esinizin size yeterince deger verdigini hissettirmemesi ve iletisim kuramamaniz bence. Kayinvalidenin de yani basinizda olmasi ayrica sizi bunaltiyor olabilir. Mesela kayinvalide geliyor evin derli toplu olmasi gerek demissiniz. Bu düsünceden uzaklasin. Calisan bir kadinsiniz, kücücük bir bebeginiz var, ayrica evi derli toplu tutmaya dermaninizin kalmamasi cok normal. Sakin ama sakin kendinizi herseye yetirmeye calismayin. Esinize net bir sekilde kendinize vakit ayiramadiginizi, hem calisip hem bütün ev isinin üzerinize kalmasinin adil olmadigini söyleyin. Siz calisip hem cocuga bakiyorsaniz, evi de bir zahmet esiniz toplasin. Ki cocuk konusunda israrci olan da kendisiymis.

Arada sirada is arkadaslarinizla disari cikabilmeniz gerek. Kendinize bakim yapacaginizi söyleyin aksam mesela, verin bebegi esinizin kucagina, o baksin. Böyle sürekli fedakarlik yaparsaniz bir süre sonra siddetli gecimsizlikleriniz de baslar ve hersey daha da kötü olur.

pardon ama siz kendinizi iyice salmışsınız ,ne demek temizlikçiye eşim ve ailesi karşı çıkar ,ya ben anlamıyorum sen çalışmıyormusun ,ee kendi paranla tutacaksın kime ne .
ne iş yapıyorsunuzda salkım saçak işe gidiyorsunuz ,yani iş yeriniz bu halde size nasıl misaama gösteriyor
yani eşe ve ailesine bu kadar taviz fazla değilmi ?
bende çalışıyorum ,üstelik okula giden bir çocuğum var ayrıca hamileyim ,
ama asla düzgünce giyinmeden, saçımı makyajımı yapmadan çıkmam evden ,
gerekirse erken kalkın yapın ,
bende işten gelince yemek hazırla ,kocayı yedir, çocuğu yedir ,yıka pakla kaldır ,çamaşır bulaşık ile uğraşır ,ev halkı yatıncada banyomu yapar ,saçımı fönler ,bakımımı yapar yatarım..
sizde tembellik var sanırım ..:20:

evet evlilik sıkıcı ve bence saçma bişey
ama siz bi manyakla evlisiniz bu kadar mutsuz ve pişman olmanızın bi sebebi de bu.
benim kocam da sizinkine benziyor
evlendiğim için çok pişmanım
evlenmek için temiz 5 senem daha varmış
keşke evlenmeseydim
hatta şimdiki aklım olsa sonsuza dek yanlız olurum asla evlenmem
hayat boyu bi insana katlanmak çok sıkıcı şimdiden sıkıldım daha 1 sene olmadı
bekarlığımı ben de özlüyorum giyinmeyi süslenmeyi özgürlüğümü
şimdi herşey tek düze ev iş yemek yap evi topla evde otur film izle
hiçbişey hayal ettiğim gibi olmadı
en kısa zamanda yakayı sıyırırsam bidaha töbe evlilik uzak olsun

evlenince süslenmek yasak mı oluyor ,giyinmek yasakmı oluyor anlamadım ,
bekarlık günlerimi özlüyorum nedir ya ,
sizlerin sorunu kocalar değil o zaman ,
adamların bi kabahati yok ,sorun sizlerde aslında ,
üstelik siz çalışmıyorusunuz da ,adam sizi eve zorla mı bağladı ,kapıları mı kitledi ,
işi gücü erkenden bitirin çıkın gezin tozun ,hayat var dışarda ,
kendinize bir kahve bile ısmarlasanız o gününüz güzel geçer ,
meşgale bulun kendinize ,uğraşacak şeyler bulun ,
tv karşısına zorla mı oturtuyorlar sizi film izle diye ..

vallahi kadınlarımıza çok kızıyorum ,evlenince ne hale getiriyorlar kendilerini ..

üstelik siz çalışmıyorusunuz da ,adam sizi eve zorla mı bağladı ,kapıları mı kitledi ,

vallahi kadınlarımıza çok kızıyorum ,evlenince ne hale getiriyorlar kendilerini ..

çalışmadığımı nerden biliyosunuz?çalışıyorum.ama o da aynı rutin içinde zaten
hayatı doldurmaya ya da eğlence katmaya yetmiyor.
benim kocam için soruların cevabı evet, makyaj yaparım suratı düşer
istediğimi giydirmez ona göre kısa kollu bile açık.
o olmadan biyere gidemem.
karşındaki manyak işte anlatamıyosun bunların normal şeyler olduğunu.

Esimle zaman gecirmemi tavsiye etmis bai yorumcular, ama ben esimle vakit gecirmekten hoslanmiyorum kizlar onu ne yapicaz.
Sebebi de, hep onun istedigi konular konusulur, onun istedigi yere gidilir, onun istedigi gibi giyilir, sac yapilir. En ufak onun istediginden alakasiz konu avsam cildirir, ya dalga gecer ya da beni aptallikla suclar. Onun istemedigi bir yere gitmeyi teklif bile etsem oyle bir bagirir ki ust kattakiler zipliyordur eminim. Zaten gitmez de kendi istedigi disinda bir yere. Ama anayasanin bir maddesi vardi, degistirilemez degistirilmesi teklif dahi edilemez diye, iste teklifler de cezaya maruz kaliyor bizde.
Ben yarimgun calisiyorum, esim tam gun, o yuzden eve asla yardim etmez kizlar.
Cocugumu bir yere biraksam vicdan azabi cekiyorum size oluyor mu

Calsmakta ayni rutin icinde kizlar, ise git ayni kisileri gor gel. Calistigin icin bir de gece erken yat, sabah erken kalk bi tek o farki var. Eve gelince seni ozlemis ve asiri ilgi bekleyen bir cocuk da cabasi.

siz eşinizle nasıl evlendiniz.. evlenmeden öncede mi böyleydi ?

Esimle zaman gecirmemi tavsiye etmis bai yorumcular, ama ben esimle vakit gecirmekten hoslanmiyorum kizlar onu ne yapicaz.
Sebebi de, hep onun istedigi konular konusulur, onun istedigi yere gidilir, onun istedigi gibi giyilir, sac yapilir. En ufak onun istediginden alakasiz konu avsam cildirir, ya dalga gecer ya da beni aptallikla suclar. Onun istemedigi bir yere gitmeyi teklif bile etsem oyle bir bagirir ki ust kattakiler zipliyordur eminim. Zaten gitmez de kendi istedigi disinda bir yere. Ama anayasanin bir maddesi vardi, degistirilemez degistirilmesi teklif dahi edilemez diye, iste teklifler de cezaya maruz kaliyor bizde.
Ben yarimgun calisiyorum, esim tam gun, o yuzden eve asla yardim etmez kizlar.
Cocugumu bir yere biraksam vicdan azabi cekiyorum size oluyor mu

Ama anayasanın bir maddesi vardı, değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez diye, işte teklifler de cezaya maruz kalıyor bizde.

Ceza derken ?

Ama anayasanın bir maddesi vardı, değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez diye, işte teklifler de cezaya maruz kalıyor bizde.

Ceza derken ?

Boyle sislenmis öküz gibi bir bagiriyor ki sorma gitsin adeta deliriyor, kiz iste su ispanyadaki boga guresleri var ya ayni oyle oluyor

Arkadaşım siz eşinize biraz fazla taviz vermişsiniz. Ne demek her şey onun istediği gibi olacak sohbet konularını bile o açacak saçına, giyimine, sigarana karışacak (evet sigara sağlığa zararlı diyelim ki sizin sağlığınızı düşünüyor o zaman kendisi de bırakacak kendi sağlığıda önemlidir herhalde) Evet yardımcı kadın alamam eşim ve ailesi müsaade etmez demişsiniz. Bende çalışıyorum ve iki tane çocuğum var, ayda bir kez mutlaka kadın alırım dip köşe temizlik için çocuklarıma vakit ayırmam gerekiyor çünkü. Eşimde buna asla karışmaz ki ailesi ne diye karışsın para onların cebinden çıkmıyor ki. Bence sizi hayattan ev işi, çocuk ya da iş değil, eşiniz soğutmuş.

yasak olmuyorda tabi geçm derdine düşüyor insan çalışsada istedigi gibi harcayamıyor bekarken ama kimse karışmıyor evlilik gerçekten zor bi mslek allah her iki tarafada kolaylık versn
kadınları erkekler o hale getriyor bence nedenmi insanın ruhunu öldürüyor kadın bir çiçektir naziktir ama bunu erkekler anlamıyor bak o kadar yaptın tuttun iş göze ble gözükmüyor taşmı çektin dior ben bazen iş hayatını bile özlüyorumki ev halinden çok çok rahat

Back
X