Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baska dert mutlaka gelecektir (buda yasadiginin bi isaretidir zaten)Bunu cok merak ediyorum.insan kendini i kandiriyor yoksa gercekten mutlu olunabiliyor mu? Yoksa bu seferde başka dertler mi başlıyor?(bosanmadan kaynakli)
Ne mutlu size Allah mutlulugunuzu artirsin.genel olarak kendini iyi hissetme hali mutluluktan kastm iyiki bosanmisim diyebilmek.sikintilar tabiki olacaktır ben bu skintilarn bosanmayla alakasi olup olmamasi anlaminda sordum parantez içinde belirttim.gundelik sikintolari kasdetmiyorum yaniBaska dert mutlaka gelecektir (buda yasadiginin bi isaretidir zaten)
Mutluluk drkn neyden bahsediyorsun yasamindanmi ayrildigin adamdanmi onu anlayamadim
Ama ben mutluyum (ustelik birde kizim olmasina ragmen)
Yani aldatma ve dayak gbi bisey olmadan hakaret küfür asagilama sevgisizlik saygisizlik deger gorememe gbi nedenlerle ve kendi istegiyle bosananlarin pişman olup olmadigini merak ediyorumDaha acik sorarsan daha acik cvp verebilirim Ama genel anlamda mutluyum
Hersey senin elinde
Aminnn ins.evliliginde haksizliga uğramış her bayan cooook mutlu olsun inş.Bende merak ediyorum acaba nasıl olacağım. Haftaya bende bosaniyorum. Bilmiyorum beni ve oğlumu neler bekliyor. Şimdilik bir sevinçli oluyorum bjr ağlıyorum. Şuanda da ağladım. Ağladım ve ağladım. Lanetler yağdırdım. Inşallah sonunda gülerim.
Eger bosanma sebebi olmayacak seydense iyiki bosanmisim demez insan ama bosanana dek etmedigi eylemedigi calmadigi kapi kalmamisdir olmayinc olmuyodur deyip almistir bavulunu cikip gitmistir dimdik ayakta durmak icin yasama baglanmak icin guzel sebepler aramistir bulmustur yolunuNe mutlu size Allah mutlulugunuzu artirsin.genel olarak kendini iyi hissetme hali mutluluktan kastm iyiki bosanmisim diyebilmek.sikintilar tabiki olacaktır ben bu skintilarn bosanmayla alakasi olup olmamasi anlaminda sordum parantez içinde belirttim.gundelik sikintolari kasdetmiyorum yani
Allah yolunu acik etsin kardesBende merak ediyorum acaba nasıl olacağım. Haftaya bende bosaniyorum. Bilmiyorum beni ve oğlumu neler bekliyor. Şimdilik bir sevinçli oluyorum bjr ağlıyorum. Şuanda da ağladım. Ağladım ve ağladım. Lanetler yağdırdım. Inşallah sonunda gülerim.
Amin inşallah arkadaşım. Inşallah bulsun, tek temennim. Bulsun ki beni anlasın.Allah yolunu acik etsin kardes
Korkma dogru ol yeter
Sakin lanet yagdirma
Bela doner dolasir sahibini bulur derler
Allaha havale et
Demek okadar rahtsiz olmusunki bosanmak istemisin sen bunu omrunun sonuna kadar cekemiyeceni anlamiYani aldatma ve dayak gbi bisey olmadan hakaret küfür asagilama sevgisizlik saygisizlik deger gorememe gbi nedenlerle ve kendi istegiyle bosananlarin pişman olup olmadigini merak ediyorum
Evlensin bosverBu yaşadığın çevreden tut da mesleğine kadar değişir.ben mutlu muyum bilmiyorum.o adamdan ayrıldığıma sevindim lakin birini de bulalım. Eski eşim ise evlendi ve cok mutlu
Nerden biliyorsun mutlu olduğunu? Öyle görünüyordur o. Hemde boşver ne halleri varsa görsünler.Bu yaşadığın çevreden tut da mesleğine kadar değişir.ben mutlu muyum bilmiyorum.o adamdan ayrıldığıma sevindim lakin birini de bulalım. Eski eşim ise evlendi ve cok mutlu
Boşanan bayanlarin yasadigi sikintilari merak ettim ben yani kadinlar duygusaldir o yuzden bu durumun manevi boyutu az farklarla çoğunda aynı olur.mutsuz bir evlilikte insan bi tarafını ikna edemiyo ya pişman olursam ya da hersey daha kötü olursa dusunceleri beyninden gitmiyor.sonucta cok ciddi bir karar.bunu baskalarindan tecrubeli kisilerden duyarak az cok bilmek istiyorum içsel olarak neler yasanabilecegini.ama herkesin sartlari yasantisi farkli tabi referans olsun diye degil yani sadece evlenerek yasadgm cok buyuk pismanlifi birde bosanarak yasamak istemiyorum.az çok anlamaya calisiyorum.sizi niye rahatsız etti anlamadım? Neyi referans almaliyim yada?Benim anlamadigim baskasi mutluysa ona gore mi kendi hayatinla ilgili muhim bir karar vereceksin? Baskalarinin duygu hali mi referansin olacak? Evlenip mutlu olanlar da var ama sen mutsuzsun. Bosanip mutsuz olan da olabilir ama sen mutlu olabilirsin. Nereye varacak ki bu merak yani
Makul olan evliligindeki problemleri anlatirsin insanlarin bakis acilarini alirsin, ya da bosanmaktan neden korktugunu hangi sorunlarin cikacagini dusundugunu anlatip bu konuda yorum istersin. Yani muhim olan senin durumun ve duygularin. Baskalarinin hayatina bakip karar vermek degil yaniBoşanan bayanlarin yasadigi sikintilari merak ettim ben yani kadinlar duygusaldir o yuzden bu durumun manevi boyutu az farklarla çoğunda aynı olur.mutsuz bir evlilikte insan bi tarafını ikna edemiyo ya pişman olursam ya da hersey daha kötü olursa dusunceleri beyninden gitmiyor.sonucta cok ciddi bir karar.bunu baskalarindan tecrubeli kisilerden duyarak az cok bilmek istiyorum içsel olarak neler yasanabilecegini.ama herkesin sartlari yasantisi farkli tabi referans olsun diye degil yani sadece evlenerek yasadgm cok buyuk pismanlifi birde bosanarak yasamak istemiyorum.az çok anlamaya calisiyorum.sizi niye rahatsız etti anlamadım? Neyi referans almaliyim yada?
bende yeni bosandim.ama biraz mutluyum cok baski yaptilar ailem bosandim diye.herseye ragmen ayaktayim.bosanmak insani cok yipartiyor.kardesim bile dovmekle insan bosanir mi?!!!!! diyor..millete dayak yemek normal geliyor artik.sen ol her yerin morarsin ama bosanma niye cocugun babasiz kaalcak diye...ne kadr cahil bir ulkede yasiyoruz.insanligin duygunun yok oldugu toplumda.rabbim guc kuvvet versin ne diyelim.Bu yaşadığın çevreden tut da mesleğine kadar değişir.ben mutlu muyum bilmiyorum.o adamdan ayrıldığıma sevindim lakin birini de bulalım. Eski eşim ise evlendi ve cok mutlu