• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğinin ilk 5 senesinde karısını aldatmayan koca yoktur diyen adam...

Gözümüzü kapatıp KÖR mü olalım, kulağımızı kapatıp SAĞIR mı olalım, dilimizi kesip DİLSİZ mi olalım sana ne diyenler lütfen yazmayın ben hazmedemiyorum böyle insanları diyorum.

Gözümüzü kapatıp KÖR mü olalım, kulağımızı kapatıp SAĞIR mı olalım, dilimizi kesip DİLSİZ mi olalım sana ne diyenler lütfen yazmayın ben hazmedemiyorum böyle insanları diyorum.

Kör olmayıp ne gördün sağır olmayıp ne duydun, bu tabir sana bile edilmemiş annene edilmiş, gene de diyosan ki ben bunu görev edindim kadına söyle

Kör olmayıp ne gördün sağır olmayıp ne duydun, bu tabir sana bile edilmemiş annene edilmiş, gene de diyosan ki ben bunu görev edindim kadına söyle
Kadına ben söylersem annemle araları bozulur benim söylemem doğru olmaz annemin söylemesi lazım ama yanaşmıyor hiç .

Ya benim derdimi ufak bulduysan yorum yapma basına silah mı dayadım yorum yap diye. Ben erkekleri özeline kadar tanımadığım için bilmiyorum huyları nasıl diye. Bu adamı annem söylemese ben yine bilmeyecektim. Merak etme cok kötü günlerim de oldu ama bir insanın kandırılması haksızlık adaletsizlik en cok kaldıramadığım şeylerdir.Gölge etme baska ihsan istemem. Baslıkta ADAM demişim sevgilim kocam dememişim.
sen bir konu açıyorsun isteyen istediği yorumu yapar.. ister alaycı yazar ister ciddiye alır isterse senin derdini dert eder.. sen istiyorsun ki herkes senin gibi düşünsün senin derdinle aynı şeyi yaşasın ama öle bi dünya yok..
şu kadarını söyleyim sen kimsenin içini bilemezsin.. adam belki de bunu yaptığı için pişmanlığını dile getirdi annene ve gerçekten karısını çok sevdiği için kalan hayatını ona adadı ne biliyorsun?? dışardan yargılamakla tiksindim demekle olmuyor o işler..
değiştirebileceğin bir durum olmadığı için boşuna canını sıkmana değmez demeye çalıştım ama canın neye istiyorsa ona dertlen bana ne gerçekten ya.. ister ders çalışama hepsinden kal istersen yemeden içmeden kesil.. sana derdinle mutluluklar...
hadi iyi akşamlar..

annen soylese bunca zamandan sonra ben o kadının yerınde olsam bambaska seyler dusunurdum !
adam aılenızın yuvasının yıkılmasını engellemıs sız yuvasını yıkmak ıster gıbı
:S

sen bir konu açıyorsun isteyen istediği yorumu yapar.. ister alaycı yazar ister ciddiye alır isterse senin derdini dert eder.. sen istiyorsun ki herkes senin gibi düşünsün senin derdinle aynı şeyi yaşasın ama öle bi dünya yok..
şu kadarını söyleyim sen kimsenin içini bilemezsin.. adam belki de bunu yaptığı için pişmanlığını dile getirdi annene ve gerçekten karısını çok sevdiği için kalan hayatını ona adadı ne biliyorsun?? dışardan yargılamakla tiksindim demekle olmuyor o işler..
değiştirebileceğin bir durum olmadığı için boşuna canını sıkmana değmez demeye çalıştım ama canın neye istiyorsa ona dertlen bana ne gerçekten ya.. ister ders çalışama hepsinden kal istersen yemeden içmeden kesil.. sana derdinle mutluluklar...
hadi iyi akşamlar..
Az öncede ben bu tepkiye dayanamayıp yorum yapmıştım cunku 2 arkadasa cok sert yazmisti konu sahibi isterseniz bakin daha da yapmam
ama bence baban anneni aldattı adam da düzeltmek için dedi al şana haksızlık bunları da düşün ilk aklıma o geldi

Kadına ben söylersem annemle araları bozulur benim söylemem doğru olmaz annemin söylemesi lazım ama yanaşmıyor hiç .

boyle bisey yapilmaz..
ayibini duymussun ama gozunle gormemissin ozaman susmak zorundasin kaldi ki bu olay belki 15-20 sene evvel olmus(o da olduysa)
ha suan adami yatakta bi kadinla basarsin ya da bi yerde yakalarsin o zaman kendine bunu vazife edin,git soyle karisina..burda soylememen hakkin uzerini kapatmak olur..
ama sen el kadar bebeyken olan biseyin hesabini bugun sormaya hic ama hic hakkin yok..
tahammul edemeyebilirsin,ozaman mumkun oldugunca uzak dur.

adam sacma bi genelleme yapmis,bunun icin kimseye dis bilenmez.
hak hukuk pesinde kosuyorsan yetim hakki gozet,kul hakki gozet..ama bi aileyi yikacak kadar gozun kor olmasin

Bir adam düşünün ailecek görüştüğü bir hanenin hanımına kendimden biliyorum her erkek 5 yıl içinde karısını aldatır diyor, demek ki adamın aman karımın kulağına gider diye bir korkusu yok, belkidaha ala şeyler gitti kadının kulağına ve umursamadı, burda da yok mu önce sayıp sövüp sonra kocişim diye ölüp biten

arkadaşlar konuyla alakasız ama yeni üye oldum nasıl konu açılıyor bilmiyorum birileriyle de konuşmam lazım bana yardımcı olun lütfen... kendimi çok çaresiz hissediyorum 2 ay önce bebeğimi kaybettim doğumuna 10 gün kala ondan sonra birtürlü toparlayamadım sürekli sevdiklerimi kaybedecekmişim gibi hissediyorum birde eşimin ilgisinin azaldığını farkediyorum aslında adamda haklı hiç kendime bakmıyorum içimden gelmiyor bir türlü konuşacak kimsem yok bana yardımedin...
Bir derdim var bölümüne girin,sağ üst köşede yeni konu aç diye bir şey göreceksiniz,ona tıklayın,konunuzu yazın oraya.

Arkadaşa katılıyorum belkide baban anneni aldatıyordur adam da anneni bu sözlerle dolaylı yoldan uyarmak istemiştir ne dersin;)

Aman canım kardeşim tek derdin bu olsun ya :) bende eşi aldatmış üstünede bu kelimeyi kullanmış sandım bi hışımla daldım konuya :KK45:

Ben kendimden biliyorum demiş serefsiz adam ya.
Konunuzda böyle bir şeyden söz etmediniz."Evliliğin ilk 5 senesinde karısını aldatmayan erkek yoktur demiş eskiden,yani kendisi de karısını aldatmış bu çıkarımına göre" yazmışsınız.Şimdi de ben kendimden biliyorum demiş diyorsunuz.İnsanları azarlamadan önce kendi yazdıklarınıza bir bakın.Burada herkes sizin yazdıklarınıza göre yorum yapıyor.Ayrıca ortada fol yok yumurta yok.Adamın karısını aldattığı bile kesin değil.Belki öylesine söylenmiş bir sözdü,belki adamın gözü dışardaydı o zamanlar ama sonradan kendini düzeltti.Ya da aldatmanın eşiğinden döndü ama yapmadı,o an için de öyle bir örnek verdi kendinden.Yani hiçbir şeyden emin olmadan,ortalığı velveleye vermesini istiyorsunuz annenizden.Gidip karısına söylesinmiş.Yahu ne diyecek anneniz? Kocan eskiden bana böyle bir laf söylemişti,seni aldatmış olabilir mi diyecek? Sizce bu ne kadar mantıklı? İnsanlar bir yakınlarını,başka bir kadınla görse bile gidip karısına söylemeye cesaret edemez.Önce bir emin olmak ister,kimsenin yuvası yıkılmasın diye.Siz ortada hiçbir şey yokken böyle davranıyorsunuz.Annenizin yerinde olsam bende söylemem,çok saçma bir şey çünkü.

Niye hayatı kendiniz için bu kadar zorlaştırıyosunuz?
Sizene canım..
Tabiki yaptıysa kötü birşey ama sizin yapabilceğiniz birşey yok.
Birde öyle söyleyip yapmama ihtimalide var

Hayır tuhaf olan elin adamı nasıl gelip annene böyle bir cümle kurabilir ? Ne cesaret yani ? Bence babana söyleyin, ama sonuçları ne olur onu bilemicem.

Hayır tuhaf olan elin adamı nasıl gelip annene böyle bir cümle kurabilir ? Ne cesaret yani ? Bence babana söyleyin, ama sonuçları ne olur onu bilemicem.
Ben de diğer bazı arkadaşlar gibi konu sahibinin babası annesini aldattı ve bu adam da konu sahibinin annesini sakinleştirmek için böyle bir ifade kullandı diye düşünüyorum.

Ben de diğer bazı arkadaşlar gibi konu sahibinin babası annesini aldattı ve bu adam da konu sahibinin annesini sakinleştirmek için böyle bir ifade kullandı diye düşünüyorum.
Yani ben biraz kötü niyetli mi düşünüyorum yahut çok kötü insanlarla karşılaştığım için mi bilemiyorum ama sanki konu sahibesinin annesine sarkmaya çalışmış gibi bir intiba oluştu bende.

Gördüğm kadarıyla laçka adamları sevmiyor.

Orasi senin evin mi? Senin evin degilde annenin eviyse bunlar gelmesin deme hakkin da yok zaten. Sen onun ebeveyni degilsin.
Cok rahatsiz olursan kazanirsin dogru duzgun parani cikarsin kiraya veyahut ev alirsin.
Bi de buraya konu aciyosan illa saksakcilar yorum yapmayacak. Herkes fikrini soyluyo konu acma o zaman. Her konu acanda herkes beni desteklesin sevdasi.
Bas git tarzi kalaylamissin milleti, kadin misin mahallenin bickin delikanlisi mi belli degil

Back
X