- Konu Sahibi Elis
hafta içi bir gün temizlik yapılır hafta sonu gezilir eve ayakkabı ile giren misafirle bir daha görüşülmez
misafir mutlaka bir gun önceden haber vermek zorundadır haber vermemişse bir kahve içimlik gelebilir evde bişiler yoksa onuda vermem
evde halı hariç bir çok şey yıkanır
eve girer girmez el yüz yıkanır sokak kıyafetii le asla evde oturulmaz
sigara sadece mutfakta içilir hava iyiyse zaten misafirlerim sağolsun balkona çıkarlar şimdiye dek hiç salonda sigara içen biri olmadı eşimde bende içmediğinmizden hep izin istediler ve mutfağa geçtiler
en bşta kend ailem evin kurallarına uymaz sinir olurum eşimde hep idare et der beni sakinleştirir
eve yatıya gelen olur da yıkanmazsa cok sinir olurum yıkan işte duş banyo herşey orda
evde mutlaka sebze çorba pişer ev yemeğine hasta brir çiftiz
yemeğimi başkasına yaptırmam hep kendim yaparım başkasının yaptıgı yemeği eşimde bende yiyemiyoruz
(anneler hariç)
bir evde wc lavabo küve temizse o ev pis değilidir o yuzden sık sık temizlenir
giren wc yi pis bırakmıssa cok samimi söylüyorum o insanla görüşmem . bunu engeleyemezsem minimuma çekerim yada dısarda görüşürüm
evimizi her akşam toplar öyle uyuruz birlikte yatağa yatarız ,
çamaşır ve bulaşık biriktirmeyi sevmem yani eger kirli varsa makinaları çalıstırım hata sonunu beklemem
hafta da 1 gun sebze alısverişi yapılır
misafir mutlaka bir gun önceden haber vermek zorundadır haber vermemişse bir kahve içimlik gelebilir evde bişiler yoksa onuda vermem
evde halı hariç bir çok şey yıkanır
eve girer girmez el yüz yıkanır sokak kıyafetii le asla evde oturulmaz
sigara sadece mutfakta içilir hava iyiyse zaten misafirlerim sağolsun balkona çıkarlar şimdiye dek hiç salonda sigara içen biri olmadı eşimde bende içmediğinmizden hep izin istediler ve mutfağa geçtiler
en bşta kend ailem evin kurallarına uymaz sinir olurum eşimde hep idare et der beni sakinleştirir
eve yatıya gelen olur da yıkanmazsa cok sinir olurum yıkan işte duş banyo herşey orda
evde mutlaka sebze çorba pişer ev yemeğine hasta brir çiftiz
yemeğimi başkasına yaptırmam hep kendim yaparım başkasının yaptıgı yemeği eşimde bende yiyemiyoruz
(anneler hariç)
bir evde wc lavabo küve temizse o ev pis değilidir o yuzden sık sık temizlenir
giren wc yi pis bırakmıssa cok samimi söylüyorum o insanla görüşmem . bunu engeleyemezsem minimuma çekerim yada dısarda görüşürüm
evimizi her akşam toplar öyle uyuruz birlikte yatağa yatarız ,
çamaşır ve bulaşık biriktirmeyi sevmem yani eger kirli varsa makinaları çalıstırım hata sonunu beklemem
hafta da 1 gun sebze alısverişi yapılır