- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.639
- 448
- Konu Sahibi Tasprenses
-
kocalarınızda iş yok annelerın agzını kapasınlar nöbetcı nedır ya nerde yaşıyorsunuz dagın başındamı.olabılır napim ?
mantıklı demedım kı zaten
nobetcı kabul etmedım dıye kaynanam namusuma laf atar korkusuyla kanımı saklıyorum
allah cırkefıne denk getırmesın basınıza gelmesın
nobetcı kabul etmedım dıye el opmeye gıttıgımde elını opturmemıs kadın dan bahsedıyoruz
ogluna bıle ınanmayan kotulukte dolu kadından
malesef boyle kadın 1 tane yok oda sadece bende degıl
hala su devırde belkı nobetcı almak zorunda kalan vardır evlılıgının huzuru ıcın
ayrıca dogu batı meselesınde demek ıstedıgımın dısına cıkıp carpıtmayın kaynanam unv mezunu bı ınsan demek ıstedıgım sızın kasteddıgınız degıl anlayan anladı
sacma olup olmamasının onemı yok eksık dusunuyorsunuz konu fazlasıyla uzuyor nokta
neden?Hatirlamak istemiyorum...
neden?
valla birsey anlamadım ben ne geldı başınızaYurtdisana gelin geldim. Dügün bitti basbasa kaldik sabaha kadar agladim. Ayrilicam herkesten diye...
Sabahta igrenc bir sey geldi basima otelde. O lüx otelde. Söyledim söylendim esime. Keske mahv etmeseydimama napim toyluk.
valla birsey anlamadım ben ne geldı başınıza
Kahvaltida zeytinden sinek cikti.
kendi evimde olmak isterdim. Bu of falan diye basladim iki saat sonra sustum. Söylendim söylendim. Gülmek eglenmek varken
yatakodasında kilitli kaldık. evet benimkeko kocam düğün takıları var hırsız girer bizi bayıltır diye yatakodasının kapısını kilitledi. sabah açarlen anahtar kırıldı içerde kaldık. sonra bıseyler bulup camı soktu. cıktık evde yıyecek hıcbısey yok markete gıdıp alısverıs yaptık sonra 20 poşetle eve donduk. oyle ıste yanı romantık bsıeyler yok12 yıl oldu
kocalarınızda iş yok annelerın agzını kapasınlar nöbetcı nedır ya nerde yaşıyorsunuz dagın başındamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?