Evliliim daha ok yeni...

keşke konusarak çözülse bunlar
anlamaktan acizler tamam deyip tekrarlarlar
can çıkar huy çıkmaz
olduğu gibi kabul etmek lazım bazen
kocan için bişeyi 4*4 lük yapıyorsan değişmiyorsa artık yapmayacaksın benneyaptımki

HAHAH nasil bildin??
aynen oyle.. biz 2004 yilinda nisanlandik o gun bu gundur 4/ 5 aya bir firtinalar kopar sonra ozur diler tabi ben kesin bitti gozu ile bakarim ama beni her seferinde kandirir.. ama gel gelelimki 3 gun sonra ayni tas ayni hamam...:umursamaz:

sorunumu biraz daha detayli anlatmak istedim.. simdi ben mukemmel degilim ama en azindan esimin benden istedigi seylerin hepsini olmasada bi cogunu yerine getiriyorum..
Onu uzdugum zaman ozur diliyorum ama onda hicbiri yok.. valla bi kez copu atsin diye elimi surmedim uc gun kapida bekledi cop e kapicimizda yokki atsin..
Zamana birakmak olmuyor, kavga etmekte care degil bebegim etkileniyor.. Yatak oda yasantimiz onun istekleri uzerinde gelisiyor cunku ona eksiklik yasatmak istemiyorum, sevmedigim yemekleri o seviyor diye pisirip guzel bi sofra hazirlayim mum yakiyorum o daha ben mutfakta birseyler yaparken yemis oluyor, o evdeyken misafirlikteysem diken ustundeyim hep cunku ne zaman neye kizacagini bilemiyorum...
Ona ufak hediyeler aliyorum kesin olumsuz bi yorum yapiyor..
Dogrusu ben ben olmaktan ciktim artik ve bu beni cok mutsuz ediyor... Annesimiyim esimiyim bilmiyorum...
Bakiyorum herkez kari koca biseyler yapiyor bense tek..
Biliyorum bu sorunu cok buyuk dertmis gibi anlatmak simariklik gibi oluyor belki ama benim icin buyuk sorun bu yasim 24, 3 yillik evliyim ama evliligim yillanmis evlilikler gibi...
Bu yuzden cok pismanlik duydugum oluyor sonra kendi kendimi yiyorum.. niye evlendimki ben neden cocuk yaptimki (allah uzun omur versin) diye basliyorum kendi kendime soylenmeye...mafoldumben

siz kendiniz icin degil esiniz icin yasamissiniz..onun yerine herseyi dusunmus yerine getirmissiniz..tamam sevmedigin seyleri esin istiyor diye yaparsin ama siz her konuda yapmissiniz.herseye nasilsa sen ondan once kosuyorsun.o da ogrenci hayati gibi hayat yasiyor..konusmak care olmaz tamam derler 2 gun yaparlar yine ozlerine donerler.sende dirdir yapmis olursun.kendini uzme..esine yavas yavas sorumluluk ver..yapmasa bile pes etme..herseyine evet deme ama bunu sinirli sekilde degil kizsanda guzel sekilde dile getir..

ahh canım yaaa
çok zorr kolay gelsin diycek bişey bulamadım valla..
ama harbi çok anlayışsız biri sakın kendini yıpratma
hatalarını yüzüne söle kavga etsende söle içine atma
çünkü adam zaten takmıyor belliki sende onu sallama
uğraş bul kendine eğer bu evliliği sürdürmek istiyorsan
kulaklarını tıkayıp hayatına devam etcen yoksa üzül üzül nereye kadar..

Mutlaka herkes ilk dönemlderde zorluklar yaşamışlardır,Bizimde yaşadığımız gibi biz genelde haftada 1-2 kez sorun yaşıyoruz benim eşim 10 aylık evliyiz hiç biz zaman sorunu kendinde aramayan bir yapıya sahip buda çok aşırı zor durumlar yaratıyor ben de bir yere kadar dayanabiliyorum.Size anlatacağım konuya yorumlarınız bekliyorum acaba ben mi çok hassasım ?

10 aydır ful çalışıyorum sabah 9 akşam 8 ama yoğun bir şekilde ve eşimizn izni yok ailem yani ( anne -baba) tatile çıktılar bende 3-4 gün onlarla kafa dağıtmak adına eşimden izin istedim kesinlikle onay vermedi evli bi kadın eşinden harici bir yere gidemez dedi sonrasında 3 gün üst üste git dedi fakat yanlarından ayrılmamak üzere iyide ne kadar uygun otelde aynı odada sabahtan akşama kadar ben onların yanında ? Bne gitmekten vazgeçtim baktım ki olmayacak problem çıkacak.. Belli bi zaman geçti bu on ay içinde ailemde sağlık açısından çok zor durumlar geçirdi ben eşimi pek ynımda göremedim tek gittim tek geldim aileme akşamları eve tek döndüm bu arada başka kardeşimde yok ben tek desteğim her iki ailede ama sadece manevi açıdan.. Bende dedim ki ben senin memleketine gitmeyeceğim bu sene aileni görmekte serbstsin dedim ama çok yara aldım ve aileside her bir konuda uzak şehirde olamalrına ragmen tlf la yönetmeye çalıştılar ben takmadım eşimde zaman zaman seziyordum o tarafa eğilim, veyahut o tarafın sözünü dinleme gibi Neyse bu arada bnm ikini evliliğim 3 ay bir evlilik geçirdim daha önce bebek falan yok sonra 6 sene geçti bu eşimle evlendim ara ara tantana ederken sen dulsun ondan taklımadı sen dulsun o yüzden öle davranıyorlar vs vs ya bnm şu anki eşimde daha önce bi kız kaçırmış olamamış evlenemişler yani eskiyi neden sürekli vuruyorsun buda beni zedeledimi , yine tantana bu sefer konu başka incik kıncık durumları çalışırken buna haber verecekmişim burası işyerim çok geniş potansiyele sahip her an her yerde olabiliyorum işim geregi veyahut üst kata alt kata arkadaşın yanına geçebiliyorum bunları rapor istiyor benden bunlarda bana saçma geliyor tlf da haber vererek gidip gelmek ,neyse bizim izin sorunu olan eşim izine çıkıyor ve memleketine gitmeye karar alıyor ve bunu bana söylemek yerine babama söylüyor ve gecesi çıkıp gidiyor indiği sabah sadece ben indim diye beni aradı ses seda yok sonra 4 gün sonra geldi ben seni özledim iyide insan merak etmezmi nerde kaldı ne yedi ne içti hastamı sökelmi çok içime koydu haksız olan ben miyim sizce ??

gak demiş yemek guk demiş ikram.. bu hale gelmiş.

bu adamı hayatının merkezi yapmışsın, şımartmışsın. şimdi o, senin onsuz bir hayat düşünemediğini, hayatta herşeyden önce kendisi geldiğini sanıyordur.

çok verici olmuşsun. şu anda kendin gibi değilsin bambaşka bir kadın gibisin. ama o hayatından kesin memnundur.

hayatında iyiye giden şeylerin olmadığını, mutsuz olduğunu ve kendini yalnız hissettiğini anlattın mı?

anlattıysan nasıl tepki verdi?

bence piskolojik yardım almanız gerekiyor burdan bizim söylediğimiz herşey boş sonuçta eşini tanımıyoruz neden böyle yapıyor bilemeyiz. ama bi psikolog sorunu çözebilir belki başka bi derdi vardır

Canım benim eim özel şirkette harita müh..ve birde ufak bir bakkal açtık özel şirkette sadece pazar günleri izni var sabah 8 de evden çıkıyor akşam 8 de çıkıp bakkala gidiyor
gece 11 30' da evde oluyor hergün. Pazar günleri ise mecburen bakkalda tek duruyor hesap et canım benim ne kadar yalnız kaldıgımı ama eşimi seviyorum hamdolsun ilgisiz degil ama adam vakit pek ayıramıyor sorununuz ne bilmiyoruz tam olarak bence konuyu açsan iyi olur yardım edebilmemiz için yerimseniben

gak demiş yemek guk demiş ikram.. bu hale gelmiş.

bu adamı hayatının merkezi yapmışsın, şımartmışsın. şimdi o, senin onsuz bir hayat düşünemediğini, hayatta herşeyden önce kendisi geldiğini sanıyordur.

çok verici olmuşsun. şu anda kendin gibi değilsin bambaşka bir kadın gibisin. ama o hayatından kesin memnundur.

hayatında iyiye giden şeylerin olmadığını, mutsuz olduğunu ve kendini yalnız hissettiğini anlattın mı?

anlattıysan nasıl tepki verdi?

Anlattım defalarca ilk zamanlarda güzel bir dille anlattım ben neden memnun olmadığımı söyledi isem aynını oda bende memnun değilim dedi benim kıyas yaptığımı düşünüp oda aynını yaptı beni anlayabilecek bir yapıda değil malesef tartışmaya girdiğimizde çok agır konuşuyor zaten benim içimde olan herşey sönüyor bitiyor bir şey kalmıyor..Güzel dil veya sert bi değişeni yok aynı aynı aynı

konu sahibinin en son aktif zamanı bu konuyu açıp msj attığı zaman yani 1 yıl önce. 1 yıldır uğramıyor yani

Back
X