evlilik ajansları

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
selam kızlar aradığım kısmeti bulamıyorum en son erkek arkadaşımdanda ayrıldım kafama yatkın biri çıkmadı hiç karşıma ankaradayım geçen bir evlilik ajansı denk geldi uyumlu kişileri tanıştırıyorlarmış sizce buraya başvurmak mantıklımı bir sonuç elde edebilirmiyiz nasıl olur sizce??

selam kızlar aradığım kısmeti bulamıyorum en son erkek arkadaşımdanda ayrıldım kafama yatkın biri çıkmadı hiç karşıma ankaradayım geçen bir evlilik ajansı denk geldi uyumlu kişileri tanıştırıyorlarmış sizce buraya başvurmak mantıklımı bir sonuç elde edebilirmiyiz nasıl olur sizce??

1000 lira parayı verince adamdan etkilenirim ben :) cebim boşaldı bari kalbim dolsun derim :1:

:) yok ya o kadar pahalı değil fiyatları uygun

arkadaşım bence olabilir neden olmasın
ben zaten bu tarz yerleri, hatta tvlerdeki evlilik programlarını "modern görücü usulü" olarak görüyorum
ve herkes ne kadar eski kafa derse derse görücü usulü iyidir :21:

Son düzenleme:
haklısında işte çok korkuyorum ya bişi olmaz dimi :(

böyle yerlerın olduğunu bılmıyordum ama pek güvenli yerler olabıleceklerını snamıyorum bukadar umutsuz olmayınbbelki kendılığınden çıkar karşınıza

ajans adamı allayıp pullayıp anlatırsa size,hemen kapılabilirsiniz :1:
ozaman kendinizi evliliğe şartlandırmış olacağınızdan acele karar verebilrsiniz,
ne bileyim ben olsam cesaret edemezdim, evliliğin kader kısmet olduğuna inananlardanım,
birgün evleneceğimiz kişi karşımıza çıktığında herşeyin kendiliğinden gelişeceğine inanıyordum,
benim evliliğimde öyle oldu,çok alakasız biriyle çoook alakasız bir ortamda tanıştık ve yıldırım hızıyla evlendik :54:

bişi den kastın ne ?

ajanslaramı güvenmiyosun tanışacağın adamlaramı ?

sonuçta tanıştığım kişiyle evleneceğime ben karar verecem tanımadan karar vermem ajanslarla ilgili şüphe var içimde :( çünkü nufus cüzdanı fotokopisi falan istiyorlar kötüye kullanırlarmı?

sonuçta tanıştığım kişiyle evleneceğime ben karar verecem tanımadan karar vermem ajanslarla ilgili şüphe var içimde :( çünkü nufus cüzdanı fotokopisi falan istiyorlar kötüye kullanırlarmı?

inanın o konuda hiç bir fikrim yok, hiç bilmiyorum
ajansların güvenilirliğini araştır bence
nufus cüzdanı fotokopisine gelince nerelere vermiyoruz ki, hele şu kargocuların TC no istemesine ne kadar uyuz oluyorum

canım 3 aylık 150 tl 6 aylık 250 tl gibi fiyatlar

Boşver arkadaşım, Türk erkeğinin sağına soluna güven olmaz. Evlenirsin 5 yıl sonra bir kavga da "evliliğe de cok meraklıymışsın, koşa koşa ajansa yazılmışsın" falan der:)

Kader kısmet işleri bunlar.

evlilik dediğin iş aramak gibi değil ki..sen aradıkça kaçıyor.
hiç beklemediğin anlarda ona kavuşmak en iyi olanı.diğer türlü bütün çabalarının boş çıktığını görmen de olası,
güven sorunu yaşamanda.

Boşver arkadaşım, Türk erkeğinin sağına soluna güven olmaz. Evlenirsin 5 yıl sonra bir kavga da "evliliğe de cok meraklıymışsın, koşa koşa ajansa yazılmışsın" falan der:)

Kader kısmet işleri bunlar.

ya evet kader kısmette, arkadaş çevreniz yoksa, sosyal değilseniz, fazla işten eve evden işeyse, iş yerinde adamlarda hödükse
görücü usulüde yoksa nerden bulacak insanlarki
yolda yürürken çarpışıp elinde kitapların düşmesi sadece filmlerde olur gibi geliyor bana

ayrıca ajansa kayıt olan 2 kişi var ortada kadın koşa koşa gitmişse erkekte koşa koşa gitmiş olmuyormu
bunları ajansa illa kayıt olsun diye yazmıyorum ama günümüzde malesef bu tarz sorunlar büyük dert oluyor

ya evet kader kısmette, arkadaş çevreniz yoksa, sosyal değilseniz, fazla işten eve evden işeyse, iş yerinde adamlarda hödükse
görücü usulüde yoksa nerden bulacak insanlarki
yolda yürürken çarpışıp elinde kitapların düşmesi sadece filmlerde olur gibi geliyor bana

ayrıca ajansa kayıt olan 2 kişi var ortada kadın koşa koşa gitmişse erkekte koşa koşa gitmiş olmuyormu
bunları ajansa illa kayıt olsun diye yazmıyorum ama günümüzde malesef bu tarz sorunlar büyük dert oluyor

Katılıyorum sana, ben de seninle aynı fikirdeyim ama kadının hassasiyetiyle erkeğinki bir değil biliyorsun.

Bir de cidden iyice tanımadan, referansı olmadan birileriyle görüşülmemeli.

2 yıl önce falan, bizim mahalleden bi tane amca esra erola katıldı. Hepimizin bildiği tanıdığı bir yaşlı :) Adam sapık cıktı :1: Esra kovmuştu onu, herkese asılmış falan :D

Katılıyorum sana, ben de seninle aynı fikirdeyim ama kadının hassasiyetiyle erkeğinki bir değil biliyorsun.

Bir de cidden iyice tanımadan, referansı olmadan birileriyle görüşülmemeli.

2 yıl önce falan, bizim mahalleden bi tane amca esra erola katıldı. Hepimizin bildiği tanıdığı bir yaşlı :) Adam sapık cıktı :1: Esra kovmuştu onu, herkese asılmış falan :D

onada katılıyorum ama madolyonun birde öbür yüzü var, tanışıp uzun süre çıkan çiftler yada uzun bir nişanlılık dönemi geçirenler yinede aynı sonuçları alabiliryor, yani 5 sene görüşmüşsün evlilik öncesi sonra evlenmişsin birde bakıyorsunki adam sapığın tekii yada gay yada ne bilim başka türlü çıkarcı veya tembel adamın teki

yani ne kadar tanımaya çalışırsan çalış evlilik biraz şans işi

ayy öyle ajansların olduğunu ilk defa duydum yaa:1:
bende kısmetsiz olanlardanım kızlar evlilk düşünüyorduk ayrıldık yapayalnızım
ama ben ajansa filan güvenemem yaa hem üste bide para ver yok artık...
ama evlilik programlarına gitmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum bi yandanda
akrabalar tanıdıklar filan aaa şuna bak koca bulamamışta oraya çıkmış diye ki muhtemelen derler
kısmetimin orda olduğunu evlenebileceğimi bilsem giderdim ama bide ordanda boş dönmek var iyice facia:14:

Burada evlilikle ilgili yazılanları okuduktan sonra bekar olsam kesinlikle
evlenmeyi düşünmezdim.:1::1:Ortalık dengesiz erkek kaynıyor onun için bence evlenmek
için acele etmeyin.Ama evlenmek sizin için o kadar önemliyse ajans yerine tv programını
tercih edin.Tv de hiç olmazsa gizli saklı işleri olanların muhakkak bir tanıdığı çıkıp
şikayet ediyor.Kişiler araştırılıyor bence daha güvenli.Ajansın size bulacağı kişiyi ne kadar tanıyabilirsiniz ki.
insanlar 5 yıl çıkıp evlendikten 1 ay sonra ne huyları çıkıyor ortaya.

Bence cekinmekte haklisin. Internetten tanidigin bir insana nasil guvenebilirsin, kaldi ki insanlar yillarca flort ettikleri insanlarin bile gercek yuzunu yillar sonra goruyor. Hadi ondan gectim ajansa nasil guveneceksin. Basina bir sapik musallat edebilirler, yahut dolandirilabilirsin. Arkadaslarin da dedigi gibi bu isler kismet biraz da. Kadere inaniyorsan dogru insanin seni bir gun bulacagina da inanmalisin. Suan bosluktasin anliyorum aslinda ama riskli bence pek yatmadi kafama. Ha cok istiyorsan bu tarz bir organizasyon, tvdeki evlenme programlari cok daha mantikli. En azindan onlar arastiriyor oraya basvuran insanlari.

Back
X