- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi obiviyante
-
Herkese Selamlar;
Evliliğimizin üçüncü yılını bitirdik çok şükür, bebek bekliyoruz. Rabbim aratmadı elhamdülillah. Yalnız düşük tehlikem var bu sebeple doktorum rapor verdi, evimdeyim şu anda.
Raporum uzun süreli olunca iş yerinden ufak ufak tepkiler aldım, sanırım bebeğimin doğumuyla birlikte bu tepkiler artacak, üzülüyorum gerçekten. Amirlerim ne kadar iyi olsalar da benim izne çıkmamla birlikte onların işleri de aksayacak, dolayısıyla endişelenmekte haksız da sayılmazlar.
Ev alma düşüncesindeyiz, tasarruf yapıyoruz. Evlendiğimizden beri tatile çıkamadık. Gurbetteyiz, çokta sosyal bir hayatımız yok. Kendimce etrafımdaki herkesi memnun etmeye çalışıyorum ama çokta başarılı sayılmam. Bu aralar fetret devrindeyim sanırım. Çok daraldım kızlar.
Benzer süreçleri yaşayan hanımlar var mı? Nasıl atlattınız bu dönemleri?
Tecrübeli arkadaşlarımdan destek bekliyorum...
bunlar hayatin cilveleri canim. pes etme. Ve bunlarin aslinda dert olmadigini, sadece hayatin guzel zorluklari oldugunu dusun.
Annelik basli basina zor. Hele bir de kariyer de isin icine giriyorsa. Ama hersey olup gidiyor. Benim kizim uc yasini bitiriyor ins bu yaz. cok tatli bir kizim var. Elhamdulillah istedigim gibi buyutebildim, bu sene de montessori diye bilinen okula basliyacak insallah. BIs konusunda da, aa bu olmadi derken baska kapi aciliyor gercekten de. :) Hersey kismet.
Bebegin doguncada ilk bir yil, beslenmesine sagligina cok dikkat et. Umarim da yiyen bir cocuk olur, o zaman herseyi cok daha kolay atlatirsiniz .
Eskiden evli hanımların yakınmaları tuhafıma giderdi. Hiç böyle sıkıntılarım olacağını düşünemezdim. Hayat işte...
Derler ya parayla değil, sırayla diye o hesap.
Çok daralıyorum gerçekten bazen. Kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum.
Daha dur :). Asil bu hissi bebek gelince hissedeceksin. Ozellikle ilk alti ay. Hele ilk uc ay. Insan kendini gercekten de inek gibi hissediyor. Devamli emzir, borplet, altini deyistir, uyutmaya calis, sonra hadi bakalim tekrardan. Ama cok guzel seyler aslinda bunlar. Bu ilk yil gecincede ozluyorsun. Zor olucak, hele sosyal hayatin tamamiyle deyisecek, ama bunlarin hepsi geciyor. Ve hatta sonra yeni hayatina alisiyorsun. Sosyal aktivitelerin de cocuguna gore yapiliyor ve sen bundan zevk alir hale geliyorsun.
Zamanla hersey yerli yerine oturuyor.
Hayırlısı bakalım ne diyim...
Ne kadarlık evlisiniz?
Tasarruf olayını nasıl organize ediyorsunuz mesela? Keşke tatile çıkma imkanımız olsa...
Eşime de bir şey söylemek istemiyorum, evimiz barkımız olsun diye uğraşıyor nede olsa ama çok sıkılıyorum yaaa...
Bazen kendimi sokağa atasım geliyor...
Herkese Selamlar;
Evliliğimizin üçüncü yılını bitirdik çok şükür, bebek bekliyoruz. Rabbim aratmadı elhamdülillah. Yalnız düşük tehlikem var bu sebeple doktorum rapor verdi, evimdeyim şu anda.
Raporum uzun süreli olunca iş yerinden ufak ufak tepkiler aldım, sanırım bebeğimin doğumuyla birlikte bu tepkiler artacak, üzülüyorum gerçekten. Amirlerim ne kadar iyi olsalar da benim izne çıkmamla birlikte onların işleri de aksayacak, dolayısıyla endişelenmekte haksız da sayılmazlar.
Ev alma düşüncesindeyiz, tasarruf yapıyoruz. Evlendiğimizden beri tatile çıkamadık. Gurbetteyiz, çokta sosyal bir hayatımız yok. Kendimce etrafımdaki herkesi memnun etmeye çalışıyorum ama çokta başarılı sayılmam. Bu aralar fetret devrindeyim sanırım. Çok daraldım kızlar.
Herkese Selamlar;
Canım bende 3,5 yıldır evliyim eşimde çocuk istiyor ama ben mesela şiddetle karşı çıktım çünkü daha 27 yaşındayım benim için çok erken aynı zamanda çalışan bir bayanım işim gereği sürekli seyahat ediyorum.Çocuk büyük sorumluluk gerçekten çok iyi düşünülmesi lazım her yerden kısmak gerekıyor.En basitinden tatile çıkarken bile..Herkese Selamlar;
Canım bende 3,5 yıldır evliyim eşimde çocuk istiyor ama ben mesela şiddetle karşı çıktım çünkü daha 27 yaşındayım benim için çok erken aynı zamanda çalışan bir bayanım işim gereği sürekli seyahat ediyorum.Çocuk büyük sorumluluk gerçekten çok iyi düşünülmesi lazım her yerden kısmak gerekıyor.En basitinden tatile çıkarken bile..
Merhaba doğum yaptınız sanırım iş konusunu ne yaptınız bebeğe kim Bakıyor işi bıraktınız mıBenimde başımda aynı sıkıntı. Doğuma 1 ay kaldı, eşim uzakyol kaptanı 10 gün sonra gemiye katılacak. Benim dükkanım var ama elemanım yok ve kendim hala çalışıyorum. Şimdi devirmi yapsam yoksa bir eleman mı alsam karar veremedim. Eşim başımın etini yiyor devir yap çocuğunla ilgilen diye...ben ise evde olma fikrine hala alışamadım buhranlar basıyor. pofff çok zor Allah yardımcımız olsun inşallah...
Merhaba doğum yaptınız sanırım iş konusunu ne yaptınız bebeğe kim Bakıyor işi bıraktınız mı
Âmin canım bende hamileyim o kadar zor geliyor ki ilerisini düşündükçe ona bakmak eski hayatıma geri dönemeyecek olmak rahat rahat gezemeyecek olmak insanlar neden çocuk ister hala çözemedimYengeme devrettim canım..İnsan evladını kucağına alınca herşey değişiyormuş. Şimdi kimseye emanet edip gidemiyorum bile bir yere...Ama çalışmak zorunda olsaydım tabiki de kreşe verirdim. Evde canım sıkılır zannediyordum ama sıkılacak zaman kalmıyor bebeğimle uğraşmaktan. Allah herkese tattırsın bu duyguyu inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?