• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik arefesindeyim... Lütfen yardım edin...

xgirl999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
40
1
86
Denizli
Arkadaşlar 2,5 senedir çıkıyoruz son 1 senedirde nişanlıyız, yakında nişanlım yurtdışına çalışmaya gidicek ve 1 sene görüşemeyeceğiz. Buraya kadar herşey normal ama onunla evlenip evlenmek konusunda çok kararsızım sebebi ise çok tuhaf gelebilir size ama anlatayım,ikimizde aynı semtte oturuyoruz işyerimde aynı semtte olmasına rağmen nişanlım 2 senedir çalıştığım işyerinin bırakın adresi, telefon numarasını adını bile bilmiyor olması. Bi kere bile beni işyerimden almaya gelmedi. Bu yüzden dün çok kötü kavga ettik ve şimdi konuşmuyoruz benim aklım almıyor bir insan bu kadarmı meraksız ilgisiz olabilir, tek sorunumuz bu değil tabiki buna benzer şeylerde var,yardımınıza ihtiyacım var lütfen bana yol gösterin

Son düzenleyen: Moderatör:
iki senedir nerde calistigini bilmemesi tuhaf gercekten
peki nisanlinla konustugunda ne diyor sana
nasil bir aciklama getiriyor

saçma sapan bahaneler sunuyor, sen zaten ordan memnun değildin çıkarsın diye düşündüm falan filan...

yok tam olarak söylenemez, özellikle sağlık konusunda çok hassastır ama kıskançlık huyu falan yoktur, herhangi bişeyde kısıtlama getirmeye çalışmaz "gezme tozma-kıyafet gibi" bu rahatlığıda zaman zaman beni deli ediyor

o kadar ilgisizlik olmaz canım ya insan arkadaşı konu komşusunun bile çalıştığı yeri merak eder az çok bişeyler bilir.. saçmalık..

bence evlenmek icin cok acele etme derim
cok iyi tanimalisin
simdi bide araya mesafe giriyormus
bakalim nasil davranacak
eger yine sana karsi ilgisizse arayip sormasi cok azsa iliskini tekrar gozden gecirmelisin cnm

o nasıl iş yaa
insan evleneceği insanın nerde kimlerle çalıştğını ne iş yaptığını bilmez mi ya
hiç mi merak etmez
böyle ilgisiz olması hiç hoş değil,bahaneleride çok saçma
bence evlenmek için acele etme

Bi ömür gecmez böylesillerle bence:delphin:
Seven insan sevdiği hangi ortamda nasıl calışıyor bilmeli-tatlicadiarzu-

Benım nısanlım süpriz adı altında dağın basında olan işyerıme ansızın gelir hemde...

Ama kıskanc olmaması,senı sıkmamasıda ıyı bence,keşke benım kıyafetıme gezmeme tozmamada karışmasa..

Eğer tek sorun buysa halledılebılır ama coğunlukla ılgısızse düşün derim...

bencede evlilik için acele etmeyin evet belki bazılarına saçma gelebilir ama benim kriterlerimin arasındadır kıskanç olması ben öle düsünürüm nedmek rahat olmak..bide memlun diilmissin ozaman daha çok gelmesi gerekirdi ben onu bunu bilmem erkek dediğin kıskanç olcak sahiplenicek korucak kollucak tek sevgili yada es olmıcak yeri gelcek baba gibi davrancak yeri gelcek abi gibi davrancak..bunlar benim düsüncelerim ama ben böle düsünüyorum...

bence nısanlanmak ıcın erken davranmıssınız.ama evlılık ıcın de alal acele evlenmeyın derım.araya mesafelerde gırınce dusuncelerın cok degısecektır emeın ol.yok ıste ne guzel ozlersınız bırıbırınızı ılıskınız lackaya donusmez fılan dıyenlere de ınanma hıc de oyle olmuo.bende cıkmaya basladıguımızdan evlenınceye kadar 3 , 3.5 yıl boyunca ayrıldık yanı farklı sehırlerdeydık cok zor oluo cok

insan çıkışda alayım yada bugün ben bırakayım. iş arkadaslarınada bir göz atayımdemez mi hiç...

ileride çık yada devam et.. sizi sahiplenmiyor merak etmiyor ve kıskanmıyor. ben olsam devam etmezdim.

nasıl ya senin işyerine yakın bir yerde oturuo ve merak edipte gelmedi..hakketen çok büyük sorumsuzluk..evlenince ki sorumluluklar artınca neler yapar bilemiorum..evleneceği kişinin çalıştığı yeri bile merak etmeyen insan ve üstelik senin memnun olmadığını bile bile gerçekten tekrardan ilişkinizi gözden geçir derim ben canım..kıskançlığın aşırısı hoş değildir ama insan birazda olsa kıskanılmak ister nebilim bu beğenildiğini hissettirir insana.. bunlar benim fikirlerim...ben olsam çok düşünür düzgün bi karar verirdim..hakkında hayırlsı olsun canım...

her konuda böyle ilgisiz mi? mesela doğumgününü bilir mi? yakın akrabalarının isimlerini sayabilir mi mesela teyze,amca vs? kaç beden giydiğini de mi bilmiyor yoksa? en sevmediğin sebze hakkında kesin bi fikri vardır ama öle diil mi?
bunlar ufak görünür ama önemli işaretlerdir.. bence sen ufak bi sınava tabi tut bu çocuğu, bakalım seni ne kadar tanıyor..

oyy benimki şimdiden iş görüşmelerine gideceğim yerlerin nerede ne iş olduğunu bile sorar soruşturur :)çalıştığım şirketlerde hep aşkım gelmiştir beni almaya..düşün biz henüz sevgiliyiz siz birde nişanlısınız yani evleneceğin insan bukadar rahat bukadar vurdumduymaz olmamalı, insan merak eder nişanlım nasıl bir ortamda çalışıyor iş yeri nasıl bi yer die...

yok her konuda ilgisiz olduğu söylenemez, birbirimizi tanımamız gerektiği kadar tanıdığımızı düşünüyorum, aslına bakarsanız daha önceleri gece çalıştığı için gelmemesi beni rahatsız etmiyodu, farkındada değildim bu problemin, şimdi 2-3 aydır gece çalışmıyor bende sürekli olarak ona "istemiyorum burda çalışmak çıkıcam en kısa zamanda" deyip duruyorum, farkında olmadan bu vaziyete gelmemize benmi sebep oldum diye düşünmeye başlamadım değil

acaba oradaki birisi ile ilişkisi oldu da seninde öğrenmenden mi korkuyor..benim aklıma bu geldi..tuaf bir durum..

Back
X