Bende öfkemi bazen kontrol edemem ama şiddet ve hakarete başvurmam. bence bunun arkasina sığınma. Seninki biraz kendini bilmezlik gibi geldi banaben bılınçlı yapmadım kı bunları hastayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öfkemi bazen kontrol edemem ama şiddet ve hakarete başvurmam. bence bunun arkasina sığınma. Seninki biraz kendini bilmezlik gibi geldi banaben bılınçlı yapmadım kı bunları hastayım
ne yapayım peki?Bende öfkemi bazen kontrol edemem ama şiddet ve hakarete başvurmam. bence bunun arkasina sığınma. Seninki biraz kendini bilmezlik gibi geldi bana
çok özledim daha şimdidenBence biraz kendinizi dinleyin hayatınızı sevgili odaklı yaşamayın
Siz ruhsal olarak cok iyi değilsiniz zannimca..şiddet hakaret Vs. Ben olsam bende ayrilidim. Şuanda pek üstüne gitmeyin bence gitsenizde faydası olamayacak neden derseniz barissaniz bile 2 gün sonra yine aynı şeyleri yapacaksiniz.bir psikiyatr gidin yardım alın iyileşin sonra onu kazanmaya çalışın5 yıllık bir ilişkim vardı son zamanlarımız hep tartışma ve hakaret içinde geçti ben öfkemi kontrol edemedım bırkaç kere ona şiddet uygulamaya bile kalkıştım sonra yardım almaya basladım ancak dün yıne sebepsızce ona hakaret ederken buldum kendımı öğlene bana mesaj yazmış seni artık hayatımda istemıyorum bıttı demiş. ben aradım bunun üstüne ''sana artık güvenmiyorum 40 tane yalan söyledin bana artık bundan sonra da aynı hataları yapmayacapın ne malum bıktım hasta oldum senın yüzünden psikolojım bozuldu ayrılıyorum artık istemıyorum senı '' dedı bana defalarca ben sevıyorum ve pişmanım ve yapayım bi akıl verin nolur
Yardım alıyorum zaten onu iyileşinceye geri kazanabilir miyimSiz ruhsal olarak cok iyi değilsiniz zannimca..şiddet hakaret Vs. Ben olsam bende ayrilidim. Şuanda pek üstüne gitmeyin bence gitsenizde faydası olamayacak neden derseniz barissaniz bile 2 gün sonra yine aynı şeyleri yapacaksiniz.bir psikiyatr gidin yardım alın iyileşin sonra onu kazanmaya çalışın
yapmalıyım pişmanımSabır taşını çatlatmıssın sonunda.
Kendi düşen ağlamaz.
Bu yaşadığınız şeye ilişki demiyorlar zaten.
Adamın aklı başına gelmiş.
Ben hatalarım için çok pişmanım mutsuzumSimdiden saygisiz bir iliski yasiyormussunuz zaten.bitmesi iyi olmus?
Haklısınız hatamın farkındayım yardım alıyorum zaten ama onu çok özledimKalbini, ilişkiyi ve umutları mahvettikten sonra bazen pişmanlık yetmiyor. Çünkü bu süreçte farketmeden karşıdakinin içinde kalan sevgi kırıntılarını bile ezmiş olabilirsiniz. Artık istenilmediğinizi idrak edin ve değişin. Ancak değişirsem geri dönecek diye de beklemeyin. Buna endeksli yaşamayın. Kendiniz için değişin.
Şiddet kadına yapıldığında ne kadar canice ise erkeğe yapıldığında da pek tabii aynıdır.
Öfkemi kontrol edemiyorumRahatsizliginin tanisi nedir?
O da bi hastalıkNeden 40 tane yalan soyledin ? Hadi hastaliktan sinirlerini kontrol edemedin kizdin bagirdin,peki ya yalan ? Onu da hastalığa baglamayacaksin her halde.