• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik arifesinde ayrıldık

Önce kendinizi düzeltin ondan sonra evlilik düşünün. Şiddet ve hakaretin kadını erkeği olamaz.

Kalbini, ilişkiyi ve umutları mahvettikten sonra bazen pişmanlık yetmiyor. Çünkü bu süreçte farketmeden karşıdakinin içinde kalan sevgi kırıntılarını bile ezmiş olabilirsiniz. Artık istenilmediğinizi idrak edin ve değişin. Ancak değişirsem geri dönecek diye de beklemeyin. Buna endeksli yaşamayın. Kendiniz için değişin.

Şiddet kadına yapıldığında ne kadar canice ise erkeğe yapıldığında da pek tabii aynıdır.

neden bu durumdasınız siz birseylermi yasadınız..5 sene boyunca surekli hakaret siddet vamıydı sizden karsı ona son zamanlardamı oldu bide yalanlarından bıktım demis ne soylediniz

Şu yaşananları bir kadın yaşasa ona ayrıl derdim.
O yüzden sevgiliniz kararında haklı bence.Sevmek her şey demek değil,her insanın bir sınırı var şiddet uygulamaya çalışmak ne demek ?

5 yıllık bir ilişkim vardı son zamanlarımız hep tartışma ve hakaret içinde geçti ben öfkemi kontrol edemedım bırkaç kere ona şiddet uygulamaya bile kalkıştım sonra yardım almaya basladım ancak dün yıne sebepsızce ona hakaret ederken buldum kendımı öğlene bana mesaj yazmış seni artık hayatımda istemıyorum bıttı demiş. ben aradım bunun üstüne ''sana artık güvenmiyorum 40 tane yalan söyledin bana artık bundan sonra da aynı hataları yapmayacapın ne malum bıktım hasta oldum senın yüzünden psikolojım bozuldu ayrılıyorum artık istemıyorum senı '' dedı bana defalarca ben sevıyorum ve pişmanım ve yapayım bi akıl verin nolur
Siz ruhsal olarak cok iyi değilsiniz zannimca..şiddet hakaret Vs. Ben olsam bende ayrilidim. Şuanda pek üstüne gitmeyin bence gitsenizde faydası olamayacak neden derseniz barissaniz bile 2 gün sonra yine aynı şeyleri yapacaksiniz.bir psikiyatr gidin yardım alın iyileşin sonra onu kazanmaya çalışın

Siz ruhsal olarak cok iyi değilsiniz zannimca..şiddet hakaret Vs. Ben olsam bende ayrilidim. Şuanda pek üstüne gitmeyin bence gitsenizde faydası olamayacak neden derseniz barissaniz bile 2 gün sonra yine aynı şeyleri yapacaksiniz.bir psikiyatr gidin yardım alın iyileşin sonra onu kazanmaya çalışın
Yardım alıyorum zaten onu iyileşinceye geri kazanabilir miyim

Kalbini, ilişkiyi ve umutları mahvettikten sonra bazen pişmanlık yetmiyor. Çünkü bu süreçte farketmeden karşıdakinin içinde kalan sevgi kırıntılarını bile ezmiş olabilirsiniz. Artık istenilmediğinizi idrak edin ve değişin. Ancak değişirsem geri dönecek diye de beklemeyin. Buna endeksli yaşamayın. Kendiniz için değişin.

Şiddet kadına yapıldığında ne kadar canice ise erkeğe yapıldığında da pek tabii aynıdır.
Haklısınız hatamın farkındayım yardım alıyorum zaten ama onu çok özledim

ben 4 senelik ilişkimi evlenmemize ramak kala bitirdim. gelinliğim, evim, düğün her şey hazırdı.
İyi ki bitirmişim diyormuşum. Hayatımda yaptığım en mantıklı karar oldu. İnşallah sizin için de öyle olur.

Back
X