Evlilik :( arzulanmamak :( karamsarlık YARDIM

mgydkbegum

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
189
117
18
Bayanlar 2 yıldır evliyiz eşim beni arzulamiyor yoruldum artik uğraşmaktan bi ara kazara midir nedir bilmem bi gebelik geçirdim uzun sürmedi düşükle sonuçlandı malesef. Sonrasında haliyle biraz ara verdik üzerinden kaç ay geçti ama bizinkide tık yok mesaileri mız bazen uyusmuyor o geliyor ben gidiyorum ben geliyorum o gidiyor anca birbirmizi belki günde 3/4 saat görüyoruz haliyle insan doğamiz gereği dokunulmak, arzulanmak , vs bjseyler bekliyor ama biz malesefff eşimden kaynaklı anca regl bitiyor bi kez oluyoruz birlikte sonra ta bi dahaki regl e kadar tık yok . Napacagimi bilmiyorum konuştum Şakayla karışık sende tık yok felab diye noldu bu haller ne anlayalim dedim gülerek söyledim bunları gülerek cevap veriyor yoo felan diyo ben ne yapacağımı şaşırdım inanin yardım edin nolur.

Hamilemiisiniz ,hamile takviminiz var .Düşüğünüzden mi kaldı ? Her neyse eşinize bu duruma ne diyor ? Neden isteksizmiş ?

Hamilemiisiniz ,hamile takviminiz var .Düşüğünüzden mi kaldı ? Her neyse eşinize bu duruma ne diyor ? Neden isteksizmiş ?
Evet hamile takvimini bi türlü kaldiramadim düşügüm var malesef soruyorum cevap vermiyor eve gelince göz maçlarda elinde sürekli maçları takip ediyor maçlara bakıyor tv da takip ediyor öyle yapınca ben konuşacak bişey bulamiyorum kendi kendime konuşuyor musum gibi geliyor bazen böyle sirnasiyorum felan sonra yatağa geçince hiç bişey olmamis gibi uyu ( sırnasincada) bişey olmuyor yani

Üzmek asla istemem ama bir başka kadın olabilir mi ?

neden ciddi konuları şakayla karışık söylüyosunuz?
karşınıza alıp konuşmayı denediniz mi?
Şakayla dedim çünkü bi anda kırmak istemedim hassaslik derecesini düşünerek tabi sert çıktığımda oluyor. Dedim sen çocuk istiyorsan ayda bir belki hiç birlikte ilişkiye girersen o çocuk mcuk olmaz yeter ne istedigini anlamıyorum diye sert çıktığım oluyor

çok şaşkınım gerçekten hamile değilsin ve takvimini kaldırmamışsın kendine zarar verceksin psikoljik olarak yıpranırsın

Üzmek asla istemem ama bir başka kadın olabilir mi ?
benimde aklıma geliyor ama bakıyorum bi yerden bi açığını yakalarim diye ama bişey yok Soruyorum da başka biri mi var neden böyle yapıyorsun niye böyle oluyor diye bana diyor regl in 1 hafta sürer bi hafta trip ararsın bi hafta kuş yatasin yorgun olursun diye bana suçlama yapmaya kalkıyor

çok şaşkınım gerçekten hamile değilsin ve takvimini kaldırmamışsın kendine zarar verceksin psikoljik olarak yıpranırsın
Kaldırmadim yazmadım KALDIRAMADIM YAZDIM yani ugrastim ama olmadı ve çoğu üye bu hamilelik takvimini kaldiramamis biliyosan söyle kaldırmaya yardimci olursan sevinirim

Kaldırmadim yazmadım KALDIRAMADIM YAZDIM yani ugrastim ama olmadı ve çoğu üye bu hamilelik takvimini kaldiramamis biliyosan söyle kaldırmaya yardimci olursan sevinirim
yüzyüze dialog halinde olmadığımız için haliyle senin kaldıramadım demeni kaldırmak istemedim anlamında anladım hayır bilmiyorum teşekkür ederim terslediğin içinde

baştan beri mi cinselliğe düşkün biri değildi sonradan mı bu hale geldi?
son zamanlarda canını sıkan üzüldüğü birşeyler var mı?
iş olur aile olur borç olur.bu gibi durumlarda isteksizlik olabiliyor.benim eşim çok düşkün olmasına rağmen bi ara dar boğaza girmiştik 4 ay elini sürmedi ne yaptıysam da olmadı.
seni anlayabiliyorum ben mi yetersizim artık ilgisini çekmiyor muyum başka biri mi var diye düşünebilirsin haliyle ama psikoloji de bozuk olabilir gözönünde bulundur derim

Artik copy paste yapacağım ya..

Alacaksın karşına gel bi kahve içelim laflayalim diyeceksin
geçip karşısına atacaksınız bacak bacak üstüne
nedir senin olayın diyeceksin. İsteksiz misin gay misin iktidarsızlık misin hormonlarinda mi sorun var zevk mi almıyorsun nedir problem?
Yoksa enerjin mi bu, bu kadarına mi gücün yetiyor diyeceksin

Hepsinin çözümü var sen açık ol yeter ki bana diyeceksin lafı çok uzatmayacaksin zaten şöyle yapıyorsun böyle yapiyorsun ayda bi geliyorsun bak adet oldum bilmem ne ..... bunları katmadan kısa ve öz sor soruyu al cevabı. ..

Anladın derdimi saol canım baştan beri böyle değildi tamam çok fazla değildi ama yine normaldi şimdiki gibi değildi mesela şimdi belki ayda bir yazdım ya regl bitiyor ta ki diğer regl e kadar böyle boş geçiyor elini degmiyor evet elimden geleni yaptım ama banamısın demiyor üzüldugu şey belkide bi takım borclarimiz var olabilir hiç düşünmedim bu şekilde . yoruldum artik gerçekten

Utanılacak bi şey söylemiyosunuz o sizin kocanız şakayla karışık söylemenize gerek yok. Ciddi bi şekilde söylemeniz doğru olan. Her şeyi açık açık konuşun.

Yapacağım yazdiklarını bakalım bu sefer ne diyecek teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…