Evlilik aşkı bitirir mi?

Ya ne insanlar var insanları en mutlu günleriniz derken bile iğneliyorlar. Ne demek bunlar geçecek. İnsanlar kendileri isterse ömür boyu devam ettirir isterse birkaç günde bitirir. Evliliğin burda ne suçu var. Aşkın gözü kördür derler. İnsan karşısındakinin hatalarını görmez, hep bulutların üzerindedir. Aşk zaten bir süre sonra biter. Esas olan karşındakini hataları ile benimsemedir. Bulutların üzerinden inip ayakları yere basmadır. Bunun adı da sevgidir ve kalıcı olan da budur. Yani genelde böyledir ama ömrünce aşık kalanlar da varmış.a.s

canım sizde aynı biz gibisiniz.ALLAH nazarlardan saklasın.ömür boyu böyle olursunuz ıNŞALLAH.

merak etme bişey olmaz.saygı ve sevgi çereçevesinde,özellikle saygı olduğu sürece hiçbirşey olmaz.

sana nacizane tavsiyem kavga anında salak,gerizekalı gibi laflar sakın söyleme eşine.onunda sana söylemesine izin verme.

demeyelim böyle birbirimize saygımız bitmesin de.şimdi salak deriz sonra dahada ilerler falan de.

biz eşimle çok şükür öyleyiz.bizede dediler cicim ayları bunlar diye ama 3 yıl geçti hatta temmuzda 4 olacak.biz hala öyleyiz.evde bile el ele oturuyoruz.

bunlar mahrem ama rahatla var böyle aşklar diye yazıyorum.biz evde 5 dk bir birbirimizi öpen eşleriz.inan sana abartmıyorum.

eminim sizde böyle olacaksınız.boşver milleti,kim ne derse desin.ağzı olan konuşur hayatım.

herkes kendi yaşadığı gibi bekliyor başkalarınıda.onlar yaşadı yaaa illa sende öyle olucaksın sanıyorlar.

mevlam herkesin evliliğini korusun.bu şekilde daim olsun ıNŞALLAH.duayla kal canım.

bazende aşk ıster ıstemez gıdıyor...bırakıyorsun sabahları günaydın demeyi...unutuyorsun en son ne zaman sevıyorum senı dediğini...beraberce şöyle ağız dolusu kahkaha attığını...ıstemesende unutuyorsun...
kazandığınız sevgıyı kaybetmemenız dıleğiyle...
sevgıler

Çok teşekkür ederim hepinize hepinizin mutlu bir yuvası olsun herkes evliliğini çok mutlu yaşasın...Allahım hepinize engüzel günleri nasip etsin...

merhabalar bence kendi tecrübeme dayanarak söylüyrm.ben eşime aşıktım ama şimdi sevyrm ve saygı duyuyrm bunların yanında çocuklarımın babası ve alışkanlığım böylelikle çok mutlu gide beraberlik sen de bazı duyguları zaman geçip yaşadıkça daha iyi anlayacksn

Back
X