Bizdede tam tersi eşim der bana surekli evlendiğimizden beri değiştin diye eskiden daha cok seviyormuşum onu, halbiki şu an daha cok bağlıyım. Ama sevgi gosterileri herzaman yapmayız mesela birbirimize , ama ben uzak kaldıkca o yaklaşır bana, bence sen ona daha sık trip at :) ben cok değişkenimdir bi bakmışsın yapışırım ona ilgi gosteririm sonra bi bakmışsın hic yokmuş gibi davramırım hatta terslerim, o huyumdan cok ceker , bi anım bi anımı tutmaz, ama bana bağlı tutanda bu huyum diye düşünüyorum, surekli ona yapışsam beni hic tinlamaz, arada terslemek uzak kalmak iyi geliyor, mesela akşam işten eve geldikmi gec olur ben direk yatmaya cıkarım, o ısrar eder biraz aşağda kal beraber tv izliyelim diye, ben hiç aldırış etmem yinede cıkarım yatağa, sonra tv başında yalınız kalır canı sıkılır cıkar yanima bi sarılır falan cok sıcak sarılma dedikce daha cok sarılası geliyor sanki ve daha cok bırakmıyor :) vallah bnce biraz mesafe koy derim üstüne fazla varma biraz merak etsin mesela cık arkadaslarınla bişeyler yap o izin günündeyken evde yalınızken gor bak ozluyormu ozlemiyormu