• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik aşkı öldürürmü?

bende bunun sebebini anlamış değilim maalesef
Sevgili yada nişanlılık döneminde birlikte yaşamadığımız için yada karşılıklı olarak her zaman çekip gitme korkusu olduğu için midir daha heyecanlı ve aşıkmış gibi olmak inanın bilmiyorum ama evet evlenince bi durgunluk, dinginlik olduğu doğrudur..

Biz nisanliyken hergun gorustuk o kadar musaittiki durumlar...
Hergun gorusmemize ragmen evine gitmekte zorlanirdi.. bir sarilirdi birakma nolur gitme vs...
Yani hergun gorustuk biz ozlem duydugunu sanmiyorum en azindan o zamanlar oyleydi
..

Ne kadar askindan gebersende ask gecicidir herzaman kalici olan sevgidir. Seni her gordugunde karninda kelebekler atmasini yada heycanlanmasi eskisi gb kacamaklar yapmasini her an seninle ilgilenmesini beklemek cok sacma. Evlilik cok fedakarliklar ister belliki yeni evlisiniz. Hersey sevismek kacamak yapmak gezmek tozmak degil elbette. Daha kotu ve zor gunleriniz olacaktir mutlaka kocanin yapisi oyle belliki o senin gb olamaz sende onun gb olamassin onun acisindan dusun belki oda senin hircinliklarini hareketlerini sevmiyordur. Belli bi zamandan sonra ask sevgiye donusur ve sevgi fedakarlik saygi anlayisida yaninda getirir. Hersey rayina oturacak biraz sabirli ol.

2 sene oldu evleneli tabiki ilk zamanlardaki gbi sorunlar yaşamiyorum.
Ama bazen ilgi lazim oluyo ve o ilgiyi onda goremiyorum.
Evlilik fedakarliktir karsilikli guvendir evet ama biseyler paylasirsan evlilik olur...
Biz onlari paylasamiyoruz işte. Buda beni sevmiyormu dusuncelerine itiyor.
O kadar bozuluyorum ki ailesinin yaninda benimle gozgoze bile gelmemesine

Yazdıklarınızı okudum ve bu durumda yapacagınız en dogru davranıs esınızın uzerıne cok fazla dusmemenız,sız yaklasdıkca ve ılgı ısdedıkce o kacacak ve uzaklasacak..sız gorevlerınızı yapın,gunluk rutın ev işlerinizi falan ama asla kendısıne yaklasmayın esınız dusunsun ne oldu bu kadına dıye,suret asıp oturmayın lakın cok yakın davranmayın buna bır sure devam edın bakalım ne olacak :)

Eşimin kabul etmeyeceğini bildiğim için zora sıkışınca boşanalım diyorum ya, huyum öyle.Şımartmış beni senelerdir:KK16:
Ama o konumu hatırlıyorsan,eşim hatasını kabul etmeseydi gerçekten bitirirdim.İlk defa böyle sarsıldık çünkü. Ben onun ailesinin kölesi değilim.
Konu nereden aileye geldi yahu,iyice sinirlendim bak görüyor musun:KK53: Neyse sonuç olarak adama aşığım:oops:

(.) aşıksın
onu anladık ben de yeni anladım biliyor musunuz? Meğer bende aslında kocamdan vazgeçemezmişim, öyle kolay olmuyormuş ama bunu görmek için yaşamak lazımmış 10 gün yetti aramızdaki sorunları sorun gibi görmemize, benim onu duymama, onun bana ulaşmasına yetti. gerildiğimiz zamanlarda iletişemiyorken sakinleşince konuşmayı beceremiyorken ne oldu da birbirimize ulaştık çünkü eğer birbirimize ulaşamazsak "biteceğini" anladık o da ben de.
evlilik aşkı öldürmüyor ama can çekişmeye başladığında bir küçük darbe istiyor içindeki pis kanı, iltihabı içinden atacak bir küçük darbe, bağırmadan, çağırmadan, kırıp dökmeden sessiz bir darbe ve sonuç meğer aşık olduğum adam o evdeymiş hala, onun aşık olduğu kadın hala yanı başındaymış ama evililik yormuş, bir mola verdik dinlendik ve yolumuza devam ediyoruz yine elele...[/QUOTE]

Biz de tartışıp kavga edince birbirmizin degerini anlıyoruz.
Sende de biraz ben gördüm :)
Ama o kavgalar esnasinda ailelerimizin o kadar yiprandigini gorduk ve uzuldukki anlatamam. Eşim vurdumduymaz oldu...
Daha dogrusu eski 5 senelik bir kiz arkadasi buna bir msj yazmiş baya saydirmiş ben okudugumda şok olmustum bu kiz seni nasil tanimis sen melek gibisin demistm :)
Simdi bakiyorum da harbiden oyle bir insana donusuuyor...

Yazdıklarınızı okudum ve bu durumda yapacagınız en dogru davranıs esınızın uzerıne cok fazla dusmemenız,sız yaklasdıkca ve ılgı ısdedıkce o kacacak ve uzaklasacak..sız gorevlerınızı yapın,gunluk rutın ev işlerinizi falan ama asla kendısıne yaklasmayın esınız dusunsun ne oldu bu kadına dıye,suret asıp oturmayın lakın cok yakın davranmayın buna bır sure devam edın bakalım ne olacak :)

Kız bunu hep yapiyorum geldigi zaman hosgeldin demem kapida karsilamam. Agirdan satiyom yani...
Sonra konusmam dizime odaklanirim o konusursa yav tmm sus derim. Bakti ben ilgilenmiyorum uyur :) ve kacgun devm edersem o kadar uyur düsün yani

Cevabını hep merak ettiğim bi soru. Öldürdüğünü düşünenlerdenim. Çünkü eş olduktan sonra aynı evde daha önce onun hiç görmediğin huylarını görüyorsun. Sinirlendiğinde aslında nasıl birine dönüştüğünü, ya da hijyenine ne kadar dikkat ettiğini, yemek yeme şeklini.. Her şeyini her an görüyorsun. Flört dönemindeki gibi dikkatli davranılsa ölmeyebilir aslında..

2 sene oldu evleneli tabiki ilk zamanlardaki gbi sorunlar yaşamiyorum.
Ama bazen ilgi lazim oluyo ve o ilgiyi onda goremiyorum.
Evlilik fedakarliktir karsilikli guvendir evet ama biseyler paylasirsan evlilik olur...
Biz onlari paylasamiyoruz işte. Buda beni sevmiyormu dusuncelerine itiyor.
O kadar bozuluyorum ki ailesinin yaninda benimle gozgoze bile gelmemesine
daha 2 senelik evlisiniz ve eşinizin bu denli soğuk olması, bişeyleri paylaşmaması normal değil bence
evlilik hayatı herşeyi paylaşmaktır bence

Çok basit soruların cevabı ,yani şuan siz evlisiniz,o zaman sevgili ve nişanlıydınız yani belli şeyleri rahatça yaşayamıyor dunuz kısıtlıydı,hatta içinde kaybetme korkusunu bile yaşayabiliyor olabilirdi.Ama şuan onun yanındasın artık alışkanlığın verdiği evliliğin oturması mevcut.Sizi her akşam görüyor ve yanında olduğunu biliyor çünkü.

Yukarıda ki konunuz da küstüğümüz zaman yanıma yaklaşır elimi tutar ,gönlümü alır sarılır öper demişsiniz.Bence buda güzel bir işaret bunu yapmayan birçok bey var bunu da düşünün.Zaten her akşam yapış yapış olamaz ki insan bunu da düşünün.

10 akşamdan birinde sarılma öpüs kokus normal degilmi yaaaa ben her aksam olsun demiyrm ki zaten sogugum hep. Bazen kanim kayniyor ondada red :)

Dün bir film izliyorduk iki kavuşamayan aşık birbirlerine öyle güzel sarıldı ki. Eşime dedim nekadar güzel sarılıyor lar aşk böyle bişey. Bence aşk iki sevenin kavuşamaması. Kavusunca o büyülü duygu bitiyor. Eşimde ben bir kaç ay evden gideyim Ozman dedi. Yok dedim öyle olmaz sen eve gelmek isticen gelemiycen ben görmek istiycem giremiycem. Ama arada bir sıcak sıcak sarılırız. Tabi evlenmeden önce birbirimize her temas her sarılma her öpme aşk kokuyor du. Şimdi o anlardan birini yakalarsak görmemiş gibi haz duyuyoruz :)

Bende eşime disari cikacagimiz zaman yukari cikma demistim sevgiliymisiz gibi gel beni al mekana gidelim :) tabi oyun bozan yne kendi olmustu

Cevabını hep merak ettiğim bi soru. Öldürdüğünü düşünenlerdenim. Çünkü eş olduktan sonra aynı evde daha önce onun hiç görmediğin huylarını görüyorsun. Sinirlendiğinde aslında nasıl birine dönüştüğünü, ya da hijyenine ne kadar dikkat ettiğini, yemek yeme şeklini.. Her şeyini her an görüyorsun. Flört dönemindeki gibi dikkatli davranılsa ölmeyebilir aslında..

Ben birazda buna bagliyorum evet

Eskıden kadınları başı ağrırdı şimdi erkeklerin :KK45:
Yedikleri bişey mi doknuyor ne

Galiba evet bazen bakiyorum 4 gun ust uste sıkıştırıyo beni.
Sonra bakiyrm 1 hafta tık yok
Bak iliskide demiyrm biraz bana sarilsin ufaktan braz öpüslm yeter ya. Neymis sonu olmayan seyler ona gore degilmisssss

Back
X