• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik aşkı öldürürmü?

Hiçkimse kusura bakmasin ama herkes evlenirken iyi gunde kotu gunde diyor...
Kimse beni bıktırdıgın an sıkılırım demiyor.
Hadi nefes almak istiyormş
Biz bayanlarin buna hakki yokmu akşam arkadaşlariyla çıkmak istiyormuş nişanliyken nefesi oldugumu soyleyen babammıydı benim...
Ahımı aldın adam...
Defalarca kez ahımı aldın hiç çıkmayan biride degil halbuki.
Herkesin kendine ayıracagı vakti olmalı ben hep onun yaninda olmak isterken o nefes almak istiyormuş...
Olsun canı sagolsun. Benim gozyaşlarım ona feda olsun ben aglarım üzülürüm kime ne ?
Ya da ben evlenerek hergunumu onla g

Onunla gecirmek icin soz verdim ya beraber soz verdim. Ne demek nefes alamiyorum...
Biz nefes almaktan oksijen patlamasi yasiyoruz da o alamiyormuş nankor hic izin vermedik disari cikmasina arkadaslariyla gitmesine. Nisanliyken hic vermezdim agzini acmazdi. Simdi izin verince nankorlesiyor.
Olsn ya valla olsun allah karsima hayirlisi bu deyip bunh cikardi. Biz tsadufler sonucu tanistik...
Bunda da bir hayir vardir. Ben aglarim cirpinirim kendimi paralarim ama sabah olunca herseyi unuturm acım bana kalır.
Biz bayanlar oyle degilmiyz zaten. Butun gece aglasakta sabah hicbisey yokmus gibi hayata doneriz. Korkuyorum pisman olmaktan artik acı cekmektwn korkuyorum...
Ben senin icin aglarken sen uyuyorsun olsun benim aptalligim... benim hatalarim..
Yapmamaliydim ama yaptim. Senin damarina basilinca icinden ne geliyosa soyluyosun damatina basan benim hata benim. Yarin hepsini unutucaksin..ama ben unutmicam.
Kusura bakmayin icimi dokmek istedim ama yarin kendime gelicem.
Ve o yine pisman olacak ben bu kadar gozyasi doktugumle kalicam...

Evlilik bir hapishanedir daha fazla boguculuga yer yok, birakin adam gitsin, neden ona zaman ve mekan vermiyorsunuz?
Rahat birakin... serbest kalsin. Yapisik ikiz gibi olmayin, ayri hobileriniz olsun, zaten yillarca beraber gececek, mumkun oldugunca uzak kalin!

nasıl oldun canım, iyi misin?

Saçma olacak yine ama hiç olmadigimiz kadar iyiyiz...
Kavgadan kaynakli degil ama sanirim benmle dertlesmeyi ogrendi...
Islerinin skntili oldugunu anlatti. Bende ona destek oldum bu hosuna gitti o gunden beri anlatiyor ve bende ustune gitmiyorum. O gelip sarilip opuyor surekli kahve yap icelim. Gel yanima otur. Sanirim biz bayanlar bazen kendi derdimizden eslerimizi umursamiyoruz ve ilgi istiyoruz.
Bu ay odemelerimiz oldugunu ve islerden dolayi odeyemeyecegimizi soyledi. Bende olsun dedim opucuklere bogdu beni... is stresimi bidaha sana yansitmicam birliktw cozelim ama dedi tamam dedim

Evlilik bir hapishanedir daha fazla boguculuga yer yok, birakin adam gitsin, neden ona zaman ve mekan vermiyorsunuz?
Rahat birakin... serbest kalsin. Yapisik ikiz gibi olmayin, ayri hobileriniz olsun, zaten yillarca beraber gececek, mumkun oldugunca uzak kalin!

ANAHTARini aldim nefes almak istiyrum dedigi gece sabah aradi o kadar bulamadi anahtari. Sonra aksam kapiyi ac diye msj atti acmadim. Aradi acmadim yaklasik 2 saat eve giremedi. Daha sonra bir yerde yedek anahtar varmis onu alip girdi iceri konustuk ozurler falan diledi. Hic ilgilenmedim. Dizim vardi izledim. Sonrasinda uyudu sabah kalkti ise gitti geldi ve benimle konustu dertlerinden bahsetti. Ben ona gelme dedim biraz zaman verelim dedim ama geldi. Esim biranlik sinirle soyledilkleri icin bu kadar tartisiyoruz...

Hayat felsefeme o kadar karşı ki...
Ben bu hayatta karşimdakiyle gülmedigim kahkaha atmadigim bir günü yaşanmış saymiyorum...
Hayat çok kısa degilmi ?
Neden sevdiklerinle gulmek eglenmek varken monoton bir evlilik yasayayim ki ?
Yarin ölsem esimin benim hakkimda bilmedigi o kadar şey varki...
Ya da benimle yapmadigi hayal ettigim ama onun sormaya tenezzul bile etmedigi...
Hikayelerim var benim tamamlanmamiş.
Haksizmiyim
Yoksa evlilik gercekten bana gore degilmi
Duygularin ozetihenuz
evlenmedim. ama boyle olsa keske sizinkisde boyle devam etsin insaAllah

Duygularin ozetihenuz
evlenmedim. ama boyle olsa keske sizinkisde boyle devam etsin insaAllah

Evlilik güzel ama hep aşık kalsan :) ya da dert tasan olmasa.. herkes eşiyle mutlu olmak icin evleniyor ama bunu çok az kişi başarabiliyor. Dunyanin en sabirli ve en mutlu insanlari onlar olsa gerek.

Back
X