evlilik belli bir zaman sonra ne oluyor?

chanel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
902
5
46
İstanbul
merhaba hanımlar ben 5 aylık ewliyim ve eşim işlerinden dolayı beni bayadır aksatıyor...buaralar soğuk davranıyor gibi geliyor bana ilişkimiz monotonamı bağlıyor???yani ilerlediçe erkek ewliliği nasıl görüyor o ilgi şevkat neden azalıyor???başka bi konu başlığı daha açmıştım benzer konuyla ve yanlızlıkla ilgili hem beni çok kısıtlıyor kafamı dağıtmama izin vermiyor hemde ilgiyi çekiyor sürekli bu durumdan şikayet etmekte istemiyorum beni ilgisiz bırakma falan diyip dırdırcı şikayetçi olarak algılanmak istemiyorum ama bu durum böle giderse ne yapıcam????tecrübeleri bayanların yorumlarına ihtiyacım var.....

5aylık evlılıkte monotonlasmıs olacagınızı zannetmiyorum...o seneler sonra olur bence belkıde ısden dolayı yogunluktan dolayı farkında olmadan aksatıyodur:26:ama ıstersen fazla ılerlemeden bu konuyu esınle guzelıkle konusabılırısın..belkıde durumun boyle surmesını engellemıs olursun..yanı rahatsız oldugunu bılsın kı belkıde daha dıkkatlı davranır canm

söyledim işlerden dolayı dedi kendi işimizde gece çalışıyor yaa belkide benim bi meşkuliyetim omadığı için böle oluyor çok daraldım :26:

canım daha önceki konunu da okudum üstünkörü, orada en son sorunu çözmüştünüz diye hatırlıyorum, şimdi ne oldu ki? senin eşin eğer sabah 8de işe gidip akşam 8de eve gelseydi büyük ihtimalle gece yarısına kadar otururdu ve nerden baksan günde 3 4 saat beraber geçirecek vaktiniz olursu, sabah 8de işten gelip akşam 8e kadar uyumasına neden izin veriyorsun ki 8 saat uyusa yeterli olur sanırım. ben de daha geçen gün 1. evlilik yıldönümümü kutladım çevremde böyle 2 3 yıllık evli arkadaşlarım da var hiçbirimizde böyle bir sorun başlamadı henüz bu durumda bence senin için şefkatin ilginin azalması için daha çok erken.

cnm eger ev hanımıysan ve asıksan inan bayanın hayatı erkegi oluyo ben varya onun için yasıyodum normal gibi degil 3yıl cıktık bir yıl nişanlı kaldık ve işteyim ama tel elimden düşmüyo aksam olsunda göreyim diye can atıyrm sonra nişanlım askere gitti ve 3ay agladım cıkdırcam hele ilk günler sonra dedimki ya ben napmısım yasamıymsm ne cok bi arkadasım ne cevrem ne sosyal hayatım sıfırım anlıyacagın şikayetci degildim o an oda öle biyere göndermezdi arkadslarım cagrırdı gitmezdim istemezdim iş yemegi olsa bişi bulur gitmezdim oda istemezdi ama cok yanlıs şimdi yeni evliyim iş yemeklerini kacırmıyorum günlerim var deşarj olabilcegim yerler var sanada tavsiyem sosyal hayatını renklendir esimim işi nedeniyle gec geliyo ben kız arkadasmla gidiyrm tiyatroma yani yavastan alıstır sende kendi mesguliyeti kur ve az zamanın tadını onunla kafa yormak yerine zevli cıkar umarım faydalı olur yazdıklarım

söyledim işlerden dolayı dedi kendi işimizde gece çalışıyor yaa belkide benim bi meşkuliyetim omadığı için böle oluyor çok daraldım :26:

Kesinlikle doğru..İnsan bişeyler meşgul olunca herşey daha yolunda gidiyor emin ol..Bende çokkk sıkılgan bir insanım boş kaldıkça eşime sarıyordum evde de sıkılıyordum bekar iken çalışıyordum ev beni baya zorladı sonra amway başladım toplantılar tanıtımlar derken hooooop herşey yoluna girdi =)))

cnm evlılıgının monotonlasması ıcın 5 ay cok erken bır sure hem ısın acıkcası zamana da ıhtıyacımız var benı dınlersen sosyal hayatını renklendır sımdı esın ıse gıdınce gelmesını beklıorsundur sonra esın geldı hayda uyusun boyle hayat gecmez ıslerı yogun olabılır ama senıde anlaması gerek sabah erken kalk bı guzel kahvaltını yap sagını solunu temızle aksam ıcınde yemegını hazırla arkadaslarına komsularına gel gıt gunlere falan alısverıse boyle yapınca her ıkı tarafda bırbırıne karsı daha ıyı nıyetlı oluyor senınde canın sıkılmaz esının ılgısızlıgı bıle aklına gelmez emın ol esın senınle daha cok ılgılenır

işyerinde haddinden fazla yoruluyor bencillikte yapmak istemiyorum uykusunu alsın diyorum ama izin günü yok bişey yok dün akşam işe uğurlardan tatlı tatlı sitem ettim bak ben 1 aydır çok daraldım çok sıkıldım izin kullan artık dedim tamam aşkım dedi gitti sabah geldi izin kullanamıycam dedi bunların işyerine personel bulunamazsa ben kafayı yicem bu gidişle

ben uyurken ewde ol diyor dışarı çıkmamı istemiyor arkadaşlar yoksa inanınki meşkuliyet bulurum kendime bilmiyorum bu esir hayatı nekadar srecek annem gündüzleri arayıp yanına çağıryor ondan bile rahatsız oluyor çağırmasın gündüz diyor ya ben napıyım hasta oldum artık bu durum düzelirmi ilerde yeni ewliyiz diyemi böle sakınıyo beni inanın artık hiçbişey yapasın gelmiyo ewde temizlik bile yapasım yok artık......şimdi babası aradı kızım 8 olmadan kaldır işe gelsin çok yorgunum gündüz yatmadım tabakçımızda (bulaşıkçı) işi bıraktı dedi offfffffff oofffffffffff

bence kensini toparla silkele hiç bırakma konuş eşinle hosuna gidebilecek bi kursa yazıl ne bileyim kendin mutlu olacagın herhangibi şey ve kararlı ol konus esinle bunu yapmak istyrm de bi yerden başla sürekli bunları düşünerek gecmez cnm zaman ben evde kalsam sürekli kavga edicek bişey buluyorum şart yani:)

eşinle tatlı tatlı konuş bence. ama büyük ihtimalle onun da elinden bişey gelmiyor. zamana bırak bence ve sana güvenmesini sağla. dışarı çıkman konusunda sana daha çok imkan tanısın.

konu güwen meselesi değilki güwenmesini sağlıyım!!!!konuştuk ben uyurken çıkmanı istemiyorum ama çok sıkıldığının farkındayım artık canın sıkıldıkça çık dedi şimdilik bu konu halloldu yani 3 gündürde ewde bol bol vakit geçiriyoruz işleri ilişkiyi bu hale getirmişti ama çözülmeye başladı yavaş yavaş...

canım ben 10 yıllık evliyim aslında evlilikte aşk ve sevgi hiç eskimiyor ama sadece iş yoğunlukları bazı şeylerin önüne geçiyor şu an yarama bastın benimde eşim bugün iş seyahatinde 3 günlüğüne bir toplantı için şehir dışında(İstanbul) ve beni dün akşam uçağa binerken aradı bugün hiç aramadı insan merak eder değilmi yok beyefendi o kadar yoğunki ben söylenince de aşkım başımı kaşıyacak vaktim yok inan diyor sinirrrrrr oluyorum eşim şirkette iyi bi konumda iyi işi iyi maaşı var ama biz kızımla eşimi çok az görüyoruz ya şehir dışında ya yurt dışında kızzzzdımmm ve bende aramadım hiç bugün yarın geliyor bende trip yapıcam cevabı hazırrr yok ben senin ve kızım için çalışıyorum biliyosun hayatım diyecek toplantıdaydım nasıl arayayım diyecek ama bizim ilgiyede ihtiyacımız var Allah için şimdi ne istersek alır bir dediğimizi iki etmez yemeğe çıkarır vakit buldukça hafta sonları alışverişe gezmeye her yere götürür ama bıktık yoğunluğundan şikayette edemiyoruz görüyorum telefonu bir dakika susmaz o da bunalıyor bazen ama işini çok seviyor yani konu sahibi arkadaşım evlilikte hiçbişey değişmiyor aşk sevgi anlamında sadece iş hayatı biraz araya mesafe koyuyor......

Evlilikte en çok korktuğum şeylerden biri monotonlaşması, artık eskisi gibi olamamak.
Aşkla evlendiğin insana sıradanlaşmak vs. vs.
5 ay bence de kısa bi zaman gibi geldi ama kaldı ki ilişkilerde de bu böyle oluyo bazen.
Git geller, sıkıntılar,iş güç derken eskisi kadar zaman ayırılmıyo belki.
Umarım geçicidir bu durum.

Kesinlikle bir iş uğraş bulmalısın kendine canım. Hiçbirşey bulamıyorsan bir arkadşınla çık yürüyüş yap, bi cafede otur, ne biliyim komşuna oturmaya git, altın gününe fln katıl:) ama evde boş oturmak gerçekten kafayı yedirtir sana. inan başka şeylerle uğraşınca eşinle daha iyi olduğunu görüceksin aranızın

kızlar bizde evleneli 2 sene bitti 13 aylık bi oglum var ve kayınpederim eltim aynı apt düşünün artık ailesi vede oglum beni çok bunaltıgı için bütüngün sitres oluyorum eşim önceden daha anlayışlıydı ama zaman geçtikçe herşey degişiyo bazen acaba keşke diye okadar ah vah yapıyorumki anlatamam eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiginden en ufak şüpem yok ama beni kıskanıp kısıtladıgı zaman çıldırıyorum anlıcanız engüzel dönemler nişanlıykenmiş

benim eşimde senin için geleceğimiz için diyor..onların açısından bakınca aslında onlarda haklı ama ewdeki bayanın ruh halini anlamıyorlar....gerçi iyi hoş yaaa arkadaş çalışan ve çok yoğun olan bayanda anlamıyor ewde yalnızlık çekmenin ne olduğunu bu sitede buna çok tanık oldum önceki açtığım sayfada daha ayrıntılı aslında derdim daha iyi anlayabilirsiniz...yanlızlık ve ewim adlı konum...herkes çık gez dışarı çık yazdı çoğu teselli etmek içindi biliyorum işede yaradı bi nebze ama sonra çok farklı yerlere gitti yorumlar daha çok sinirim bozuldu...

geçici bir durum kesin ama iş saate belli olmayan ve sürekli yoğun olarak adapte olması gereken bi işi olduğu için bu sorunu alıştırmam lazım belkide bünyeme...monotonlaşma olmuyor aslında fırsat bulursak yine aynı aşk yine aynı sewgilim var karşımda buaralar biraz daha erken kalkıp benimle daha çok özen göstermeye başladı gerçi (gece çalışıyorda)zaten sorunda bu ben sabaha kadar oturuyorum tek başıma )

maalesef arkadaşlarım çok uzak bana öyle hadi buluşalım gibi bi durum çok zor oluyor...altın günü yapcak kimse yok komşularım zaten orta yaş ve üstü gurubu insanlar ayak uyduramam ki çok suratsız herkes binamız daha 6 aylık kimse kimseyi tanımıyor (( ben kafayı yeme durumunu aşmış stres ve sinirden 3 ay önce beyninde tümör çıkmış bi insan olarak karşınızdayım...rahatsızlığım sebebiylede herşeyi çok takıyorum kafama ayda 2 defa hastanelerde akşama kadar koşturuyoruz okadar yoruyoki artık beni bu rahatsızlık dışarı çıkmakta gelmiyor içimden....

aynı apartman olayı çk kötü olmuş yaaa üzüldüm sizin için...ben mesela öle bi duruma sıcak bakmamıştım eşimin ailesiyle aynı apartmanda olmak istememiştim nişanlıyken çünkü mesafe olmayınca insanlar birbirlerini daha kolay kırıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…