merhaba hanımlar ben 5 aylık ewliyim ve eşim işlerinden dolayı beni bayadır aksatıyor...buaralar soğuk davranıyor gibi geliyor bana ilişkimiz monotonamı bağlıyor???yani ilerlediçe erkek ewliliği nasıl görüyor o ilgi şevkat neden azalıyor???başka bi konu başlığı daha açmıştım benzer konuyla ve yanlızlıkla ilgili hem beni çok kısıtlıyor kafamı dağıtmama izin vermiyor hemde ilgiyi çekiyor sürekli bu durumdan şikayet etmekte istemiyorum beni ilgisiz bırakma falan diyip dırdırcı şikayetçi olarak algılanmak istemiyorum ama bu durum böle giderse ne yapıcam????tecrübeleri bayanların yorumlarına ihtiyacım var.....
merhaba hanımlar ben 5 aylık ewliyim ve eşim işlerinden dolayı beni bayadır aksatıyor...buaralar soğuk davranıyor gibi geliyor bana ilişkimiz monotonamı bağlıyor???yani ilerlediçe erkek ewliliği nasıl görüyor o ilgi şevkat neden azalıyor???başka bi konu başlığı daha açmıştım benzer konuyla ve yanlızlıkla ilgili hem beni çok kısıtlıyor kafamı dağıtmama izin vermiyor hemde ilgiyi çekiyor sürekli bu durumdan şikayet etmekte istemiyorum beni ilgisiz bırakma falan diyip dırdırcı şikayetçi olarak algılanmak istemiyorum ama bu durum böle giderse ne yapıcam????tecrübeleri bayanların yorumlarına ihtiyacım var.....
söyledim işlerden dolayı dedi kendi işimizde gece çalışıyor yaa belkide benim bi meşkuliyetim omadığı için böle oluyor çok daraldım :26:
canım daha önceki konunu da okudum üstünkörü, orada en son sorunu çözmüştünüz diye hatırlıyorum, şimdi ne oldu ki? senin eşin eğer sabah 8de işe gidip akşam 8de eve gelseydi büyük ihtimalle gece yarısına kadar otururdu ve nerden baksan günde 3 4 saat beraber geçirecek vaktiniz olursu, sabah 8de işten gelip akşam 8e kadar uyumasına neden izin veriyorsun ki 8 saat uyusa yeterli olur sanırım. ben de daha geçen gün 1. evlilik yıldönümümü kutladım çevremde böyle 2 3 yıllık evli arkadaşlarım da var hiçbirimizde böyle bir sorun başlamadı henüz bu durumda bence senin için şefkatin ilginin azalması için daha çok erken.
canım ben 10 yıllık evliyim aslında evlilikte aşk ve sevgi hiç eskimiyor ama sadece iş yoğunlukları bazı şeylerin önüne geçiyor şu an yarama bastın benimde eşim bugün iş seyahatinde 3 günlüğüne bir toplantı için şehir dışında(İstanbul) ve beni dün akşam uçağa binerken aradı bugün hiç aramadı insan merak eder değilmi yok beyefendi o kadar yoğunki ben söylenince de aşkım başımı kaşıyacak vaktim yok inan diyor sinirrrrrr oluyorum eşim şirkette iyi bi konumda iyi işi iyi maaşı var ama biz kızımla eşimi çok az görüyoruz ya şehir dışında ya yurt dışında kızzzzdımmm ve bende aramadım hiç bugün yarın geliyor bende trip yapıcam cevabı hazırrr yok ben senin ve kızım için çalışıyorum biliyosun hayatım diyecek toplantıdaydım nasıl arayayım diyecek ama bizim ilgiyede ihtiyacımız var Allah için şimdi ne istersek alır bir dediğimizi iki etmez yemeğe çıkarır vakit buldukça hafta sonları alışverişe gezmeye her yere götürür ama bıktık yoğunluğundan şikayette edemiyoruz görüyorum telefonu bir dakika susmaz o da bunalıyor bazen ama işini çok seviyor yani konu sahibi arkadaşım evlilikte hiçbişey değişmiyor aşk sevgi anlamında sadece iş hayatı biraz araya mesafe koyuyor......
Evlilikte en çok korktuğum şeylerden biri monotonlaşması, artık eskisi gibi olamamak.
Aşkla evlendiğin insana sıradanlaşmak vs. vs.
5 ay bence de kısa bi zaman gibi geldi ama kaldı ki ilişkilerde de bu böyle oluyo bazen.
Git geller, sıkıntılar,iş güç derken eskisi kadar zaman ayırılmıyo belki.
Umarım geçicidir bu durum.
Kesinlikle bir iş uğraş bulmalısın kendine canım. Hiçbirşey bulamıyorsan bir arkadşınla çık yürüyüş yap, bi cafede otur, ne biliyim komşuna oturmaya git, altın gününe fln katıl:) ama evde boş oturmak gerçekten kafayı yedirtir sana. inan başka şeylerle uğraşınca eşinle daha iyi olduğunu görüceksin aranızın
kızlar bizde evleneli 2 sene bitti 13 aylık bi oglum var ve kayınpederim eltim aynı apt düşünün artık ailesi vede oglum beni çok bunaltıgı için bütüngün sitres oluyorum eşim önceden daha anlayışlıydı ama zaman geçtikçe herşey degişiyo bazen acaba keşke diye okadar ah vah yapıyorumki anlatamam eşimi çok seviyorum onunda beni sevdiginden en ufak şüpem yok ama beni kıskanıp kısıtladıgı zaman çıldırıyorum anlıcanız engüzel dönemler nişanlıykenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?