Evlılık boşanma sınırına gelınce kadınlar mı daha tırsak olur erkekler mı?

Erkek daha tırsak olsa daha iyi olur, mahkemeler genelde kadından yana

İnsanın eşine duyduğu sevgi, saygı bitmişse, işi gücü, parası varsa herşeyden önemlisi kendisini daha iyi bir hayata layık görüyorsa, erkek ya da kadın mutsuz olduğu yerde durmaz.

kesinlikle kadın heleki elinde hayatını idame ettırecek kadar parası veya mesleği yoksa ailesı arkasında değilse ne yazıkkı ülkemiz şartlarında kadınlar tırsak bu yuzden bır suru kadın sevmediği erkeklerle bır ömür harcıyor

Son düzenleme:
Kim mutsuzsa ve eşini sevmiyorsa o daha cesur olacaktir,
Yani diger taraf daha tirsik olur bu durumda

Kadınlar malesef.. Kadınlar evlilikleri bitmesin diye uğraşırlar erkekler bu durumu fark etmezler...
Kadınlar mücadele eder konuşmamız lazım der fırsatını bulursa dertdini anlatmaya çalışır erkeklerde saçma sapan konuşma der kestirip atar
Erkekler bağırır çağırır küfür eder kadın yerinde oturur kendini suçlar...
Bi zaman sonra yüreğindeki bavulları toplar kafasındaki bileti alır keser.. Ama sadece o evde bedeni kalır.
Sevgi kalmamıştır Cesaretide tükenmiştir. Olay bu

bi kadın kolay kolay evliliğinden vazgeçmez vazgeçtiğinde de karşısında dağ olsa dayanmaz erkekler ise yıllarca kan kusturdukları karılarına kul köle olmaya başlarlar bu işe yaramazsa çirkinleşirler bu da işe yaramazsa tehditler başlar kadın tüm bu süreçleri atlatırsa yeni hayatına özgür ve yüksüz olarak devam eder

Kadın tırsmaz, tırssa da belli etmez kuyruğu dik tutar.

Eğer bu durum blöf değilse kadın zaten kararını vermiştir, korkma sırası bir hayvan cinsi olan erkektedir.

bi kadın kolay kolay evliliğinden vazgeçmez vazgeçtiğinde de karşısında dağ olsa dayanmaz erkekler ise yıllarca kan kusturdukları karılarına kul köle olmaya başlarlar bu işe yaramazsa çirkinleşirler bu da işe yaramazsa tehditler başlar kadın tüm bu süreçleri atlatırsa yeni hayatına özgür ve yüksüz olarak devam eder

İşte ben de boşanmış bir kadın olarak tamda bunu yaşadım.
soruna gelince, erkekler evlenmekte kadınlar boşanmakta tırsaktır. Kadınlar her ne kadar ekonomik özgürlüğü olsa da düzeninin bozulmaması, dul damgası yemek zorunda kalmak, bekar bir kadın olarak ev bile verilmemesi - ki şu aralar başıma gelen bu - ooo bu kadın dul çok kolaydır düşüncesi gibi bir çok sıkıntı ile mücadele etmek zorundadır. buna rağmen eğer karşısındaki tüm krediyi harcamış eksi bakiyeye geçmişse boşanan kadın özgürlüğünü eline almış kuş gibi hafif ve mutlu bir kadın olur

Suçlu olan daha tırsak haklı olan daha dik olur..

Böyle genellemeler yapmanın ne faydası var? Sonuçta her durum kendine özeldir.

kadının bütün korkuları ince eleyip sık dokumaları kararını verene kadardır,
kararını verdikten sonra daha cesur olur diye düşünüyorum,
erkeğin pervasız ve umursamazlığı tam evliliğin biteceği anda başına dank eder diye sanıyorum ALLAH öğrenmeyi nasib etmesin cümlemizin içinde de benim evliliğimi her sıkıntıdan korusun inşALLAH.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…