- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
- Konu Sahibi derinnefes
mrb cnm biliyomusun sabahtan beri senin açtığın konuyu okuyorum ve çook üzülüyorum gün boyu çalıştığım için telden girip takip ettim ama cvp yazamadım birtürlü
(( sen çokmu seviyosun bu adamı sana üzüntü ve eziyetten başka bir şey vermiyor zannımca öğretmenmişsinde ayrıca çocuğunda yokmuş kafama itiyo kakıyo bilmem ne demişsin karşılık versem üzerime yürür neyapacağını kestiremiyorum diyosun ve hala bu korkuyla endişeyle nasıl aynı evi paylaşabiliyosun üstelik hafta sonları gidiyomuşsun eve insan 5 gün eşini özlemezmi ya
senin gelmeni dört gözle beklemesi gerekirken huzursuzluk çıkartıyo yani cnm bende ebe-hemşireyim nöbete giderim ertesi gün gelirim eve eşim pervane olur etrafımda çok özledim aşkım seni bilmem ne diye
oysa ayrı kaldığımız gün bile değil 12 saat...
yuvanı yıkmanı asla istemem ama ezdirmenide istemem yani lütfen üzülme ama sanki bir bıkkınlığı var yada senimi istemiyo sana söyleyemiyoda seni canından bezdirip gitmenimi bekliyo acaba bilemiyorum tek tek bütün kelimelerini okudum bir çok beyin fırtınası yapılmış benmde aklıma bu geldi canım

yuvanı yıkmanı asla istemem ama ezdirmenide istemem yani lütfen üzülme ama sanki bir bıkkınlığı var yada senimi istemiyo sana söyleyemiyoda seni canından bezdirip gitmenimi bekliyo acaba bilemiyorum tek tek bütün kelimelerini okudum bir çok beyin fırtınası yapılmış benmde aklıma bu geldi canım