- Konu Sahibi derinnefes
Keşke güçlü olabilsem bana güçlümüsün dedi..ben de bana acımana gerek yok ben her şekilde başımın çaresine bakarım dedim..sevmesem keşke onu keşke bişi olsa bu gece sabah olurmu bilmem...bitirmek istyrum bu işkenceyi ama nasıl bilmıyorum..düşünyrm dünya da boşanan tek insan ben değilim insanlar atlatıyor ben de atlatırım diye düşünüyorum ama onla ailelerle ne konuşcam onu bile bilmıyorm..konuşcaz mı onu da bilmıyorum..çünkü o o kdr ikna edici konuyorki eminim beni suçlu duruma düşürür yine...
başarmam gerek, onsuz da yapabilirim demek istiyorumama yok gücüm yok işte hazıırmıyım hiç bilmıyorum..
Burada anlattıklarını herkesin içinde anlat.
Bilirim öyle tipleri.. benim şizofren bir teyze oğlum mahkemede öyle şeyler anlatmış ki abim diyor nutkum tutuldu.. bilmesek inanacağız. Ama biz gelinimizden yanayız. Emin ol o istediğini anlatsın ailesi de biliyor ne olduğunu, senin ailen de seni biliyor.. Yani kısaca herkes her şeyin farkında. Ha farzet ki ona inandılar? Ne değişir? Paşa gönlünüz bilir dersin... yoluna devam edersin..
bu dönemde bir uzmandan yardım almanı öneririm. Ben öyle yapmıştım ve çook faydasını gördüm. İnsan kendisini kapana kısılmış hissediyor, bekliyor ki biri çıksın bir de şu yolu dene desin.. sen yeterince çaba harcamadın desin diye bekliyor...(ben öyleydim sürekli nasıl kurtarırım çabası içindeydim ve 15 yıl geçti :) Baktım ki ömrüm gitti... Sen şanslısın...
Bu süreçte belki bir ihtimal hatasını anlayacak ve senden özür dileyecek.. o zaman düşünürsün.. ama sen asla burnun yere düşse eğilip alma... Güçlü ve gururlu ol... Evlilikte gurur olmaz diyorlar ya.. külliyen yalan... benim en yakın canım dediğim kişinin gururumu ayaklar altına alması demek her anımı sönerek yaşamam demek...
Hatalıysak elbette özür dileriz. ama hata sende değil...
Eğer kendini seviyorsan. Eğer seni yetiştiren ailene karşı, yetiştirdiğin öğrencilerine karşı azıcık sorumluluk hissediyorsan GÜÇLÜ VE DİMDİK olmalısın.
Üzülmeyeceksin demiyorum... İnsanız üzülüyoruz ağlıyoruz.. ama bunu kendi başınayken yap...
Allah güç, sabır ve ferahlık versin sana.. Hakkınızda hayırlısı olsun...