Cinsellik bizde de yok ama Benim yuzumden
Ayrica eşimle çok zıtız hic ortak sevdigimiz birsey bile yoktur.
Ama neden birbirimizi seviyoruz bilmiyorum
Tmm git yika demeside olmamis da ne desin yemektn snra yagli ellerini saga sola koltklara sür mu desinCinsel hayat yok gibi birşey se kötü.e evlilikte önemli cinsellik.hep mi böyleydi peki.zayiflasan herseyi alırdim lafı da olmamış.a ma tabi zayiflasan keske.mutlaka uğraşıyorsundur ama çocuk da yokmuş spora falan yazilsan.
Eşine git elini yüzünü yıka demen hoş olmamış.boyle bayanlar biliyorum.esine çocuk muamelesi yapan ama çok itici oluyor bu tarz şeylere karisilmamali diye dusunuyorum
Sorun senin kikolu olman galibaaKızlar merhaba şimdiden derime ortak oldupunuz için hepinize teşekkür ederim. 2 yıldır evliyim ve eşimle pek uyum sağlayamıyoruz ne zaman hah tamam anlaşmaya başlıyoruz galiba desem muhakkak bir şey çıkarıyor pek açık olamadım konu hakkında ama mesela ona sarılmak sevmek istiyorum temekten sonra elini ağzını yıkamayı sevmiyor gidip yıkayıp gelmesini söylüyorum bu arada eşim aslında temiz birisi ama bu alışkanlığı kazanamamış sadece gidip yıkamaya üşeniyor wn ıfak hareketimden saygısız olduğunu söylüyor aynı saygısızlğı bana yapınca brn bişey demiyorum illa vıdı vıdı mı yapayım yani bilmiyorumbu adamla olmicak gibi cinsel hayatımız da yok gibi birşey beni hiç arzulamıyor kiloö var biraz geçen bana ne diyor kilo versen herşeyi alırım sana aa ben şok normalde cimri sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?